- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.701
- 548
- 42
Ağzımdan aldınüff ısrarla hayla demeyin Hâlâ
ikincisini doğurduktan sonra o çalışmıyorsa sen evde kal çocuklara bak madem ben gidip çalışayım de , bir süre birlikte çalışıp birikim yapın sonra ayrı evinize çıkın , kayınvalideniz çocuk istediyse şimdi oturup baksın ve siz çalışın sgk pirimiz de yatmış olur , biraz birikimde yapmış olursunuz .... paranızı asla eşinize de vermeyin ayrı hesap açın ve orda birikim yapınAdam gibi çalışsa gece gündüz geciniriz durdugum yerde kiralar aşırı pahalı değil hadi diyelim tasinmadim kv yanındayım ona da razıyım yeterki çalışsın
Ana baba evinde de kalmak istemiyor eşim ama çalışmıyor da geçen sene kendi evimizdeydik askerlikten dolayı evimizden de olduk işi de bıraktı az çok geçinmeye calisiyorduk şimdi bakalım askerden sonra ne olacak ise girip devamlı çalışması lazım eğer beni yanında istiyorsaNiye çalışsın ekmek elden su gölden. Ana baba evinde karnı doyuyor canı sıkıldıkça gönlünü eğleyen karısı var keyfi yerinde bekleyin çalışır.
Ailelerde hata çocuk yaşta oğlunun kız kaçırmasına müsade edersen, gelin hizmetçimiz olur kafasında olursan birken dört olurlar böyle başına müstehak onlarada.
Bilmiyorum çalışıp size bakacağım diyor şimdilik göreceğiz askerden sonrasını benim babamın durumu iyi az çok destek oluyordu maddi konuda kendi evimizdePeki 19 yaşındaki çocuktan ne bekliyorsunuz ki ? Ben size açık açık söyleyeyim. Bu adam sizin deyiminizle gece gündüz çalışmaz.
Çalışıp ayrı eve çıksanız bile iki bebeğin masrafı , evin kirası , eşyaların parası nasıl olacak ?
İnsan hiç düşünmez , hesap etmez bir adım sonrasını ?
Olur öyle yaparım ben çalışmak istiyorum zaten ama kayınvalidem in işini birakcagini sanmıyorum ben calsiirim dediğimde çocukları kreşe verirsin demişti o da rahatına düşkün yani iki çocuk bakmak ona zor gelirikincisini doğurduktan sonra o çalışmıyorsa sen evde kal çocuklara bak madem ben gidip çalışayım de , bir süre birlikte çalışıp birikim yapın sonra ayrı evinize çıkın , kayınvalideniz çocuk istediyse şimdi oturup baksın ve siz çalışın sgk pirimiz de yatmış olur , biraz birikimde yapmış olursunuz .... paranızı asla eşinize de vermeyin ayrı hesap açın ve orda birikim yapın
Tek takildigin şey bu demek bravoHayla mi
Yok haylayf
bu konuda idrak ettiğiniz tek husus sevişip üremek olmuş kiEvet ben eşime göre daha olgunun en azından çalışıp agileme bakma sorumluluğunun olduğunu biliyorum ama o bunu daha idrak edemiyor veya işine gelmiyor
Ailesini geçindirmek istiyorsa gece gündüz çalışacak ama zaten şimdi gündüz bile çalışmıyor kaldiki gece çalışsın ben ondan pek bişey beklemiyorum çalışsın yeter diyirum olmadı bende çalışacağım zaten çocuklar az çok büyüyünceNiye gece çalışsın ?
Mecbursunuz.
Sizin geçim hesabınızdan anlamadıgınız ortada zaten.
2 bin lira bile olsa kira geçinemezsiniz.
Kadının kafasında 2 tane cahil güvenilmez asalak var , üreyip de duruyorlar neden işi bıraksın.Olur öyle yaparım ben çalışmak istiyorum zaten ama kayınvalidem in işini birakcagini sanmıyorum ben calsiirim dediğimde çocukları kreşe verirsin demişti o da rahatına düşkün yani iki çocuk bakmak ona zor gelir
19 20 yaşında evlenen bissuru insan var bende erken yaşta evlenmek istemezdim ama şartlar bunu gerektirdi21 yaşında 2 çocuk bravo valla iyi cesaret, hem de 20 yaşındaki kocaya.
Bu arada insanlarla dalga geçmeye gelmiş bir ergen olduğuna da şu saçma cevaplarından eminim :)Peki olur teşekkür ederim
O da başta gel kaç evlen çocuk yap demiyecekti o zamanKadının kafasında 2 tane cahil güvenilmez asalak var , üreyip de duruyorlar neden işi bıraksın.
Dalga değil kör müsünBu arada insanlarla dalga geçmeye gelmiş bir ergen olduğuna da şu saçma cevaplarından eminim :)
Çok mu farklı sanki su an ki hayatın?19 20 yaşında evlenen bissuru insan var bende erken yaşta evlenmek istemezdim ama şartlar bunu gerektirdi
İse girince devlet kreş parasınin yarısını karsiliyormus öyle dedi kaynanamBen size acık açık yazayım .
Sizin çalışma işi yaş , neden mi ?
İki cocuga kim bakacak ?
2 çocuğun kreş ücreti zaten sizin maaş kadar artı bir de masrafları olacak .
Senin kafanın içinde beyin yerine sünger mi var kızım ?O da başta gel kaç evlen çocuk yap demiyecekti o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?