kocam evi terk edip baba evine gitti

Ne yaptınız merak ettim Kocanız hala annesinin evinde geleceğiniz günü mü gözlüyor
Hakikaten komik hani gitseniz ne diyecek çok merak ediyorum
Sınavınız zor hakikaten Allah yardım etsin

Valla bir şey yapmadım kimsede aramadı mutlular herhalde ne bilim belki gençliğine döndü herkes gerçi evde koca bır herif nasıl olacak bilmiyorumda sizler ne düşünüyorsunuz durumlar nedir sizce

Valla bir şey yapmadım kimsede aramadı mutlular herhalde ne bilim belki gençliğine döndü herkes gerçi evde koca bır herif nasıl olacak bilmiyorumda sizler ne düşünüyorsunuz durumlar nedir sizce
Siz telefonda falan konuşmadınız mı? Konuşmak mı istiyorsun deseniz, çocuk gibi küslük olmaz doğru düzgün konuşur kararımızı veririz de diyebilirsiniz. Yani ailesi gel al niye diyor ki? Siz gidince hiçbirşey olmamış gibi gelecek mi? Bana kalırsa gittiği gibi gelir, boşanmak isteyen adamıb ailesi gelmezsen ayrılacakmış demez. Ayrılmak isteyen adam da arar söyler ya da buluşur söyler.

Benim eşimde arada evi terk edip baba evine gitse.
özellikle hamilelik dönemi depresyonumda,ne iyi olurdu.
yok anacığım adama kapıyı açmasam,kapının kilit yerini çıkarmayı öğrenmiş açıp gene giriyor

benim eşimde alıngan hemen en küçük kavga çok büyütür..kapları yumruklar çok dramatize eder ..evden gitmek ister..intahar edeceğini söyleer..şuan şehir dışında iş yüzünden..ama her kavgada ben altan alıyorum ..sorun büyümesin diye üzüldüm senin durumuna...

otursun anasının evinde hem kadınlık gururunuzu kırcak hem anası gibi gel al beni diyecek bu kadar mükemmelliyetçiyse sizde onun seçimisiniz beğenmiyorsa kendine kızsın size değil.saçma bir cezalandırma şekli,misal öyle bekledi bekledi, istiyorki neden adamı kaçırdı desinler kadın kendini eksik hissetsin.zaten böyle sürekli sizi kendini kötü hissettirecek aadamla ne işiniz var.yerinize kendimi koyuyorumda uzun bir süre dursa bile tıpış tıpış gelecek geldiğinde de kapıyı başka adam açacak kalp krizinden ölürdü orda heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…