- 12 Haziran 2009
- 3.935
- 4.319
- 158
Siz telefonda falan konuşmadınız mı? Konuşmak mı istiyorsun deseniz, çocuk gibi küslük olmaz doğru düzgün konuşur kararımızı veririz de diyebilirsiniz. Yani ailesi gel al niye diyor ki? Siz gidince hiçbirşey olmamış gibi gelecek mi? Bana kalırsa gittiği gibi gelir, boşanmak isteyen adamıb ailesi gelmezsen ayrılacakmış demez. Ayrılmak isteyen adam da arar söyler ya da buluşur söyler.Valla bir şey yapmadım kimsede aramadı mutlular herhalde ne bilim belki gençliğine döndü herkes gerçi evde koca bır herif nasıl olacak bilmiyorumda sizler ne düşünüyorsunuz durumlar nedir sizce
Valla bir şey yapmadım kimsede aramadı mutlular herhalde ne bilim belki gençliğine döndü herkes gerçi evde koca bır herif nasıl olacak bilmiyorumda sizler ne düşünüyorsunuz durumlar nedir sizce
En fazla 3 sene olmasi lazim. Neden bosanmak istemiyorsunuz? Süründürmek icin mi?Tek Taraflı beni boşanabilirmi ben istemiyorum kaç yıl SürerSürer
Hayır neden evimi kapımı dağıtayım ki kolaymi öyle çocuk oyuncağımı bu insanın hayatıyla oynamak köpekmiyim aldığı evin kapısınamı bırakacak neyseEn fazla 3 sene olmasi lazim. Neden bosanmak istemiyorsunuz? Süründürmek icin mi?
Başına böyle bir şey gelen var
Yok gidip almamı bekliyorDurumlar nedir,eşiniz dönmedi herhalde öyle anlıyorum..
Yok gidip almamı bekliyor anlayamadım ne yapmaya çalışıyor cocukDurumlar nedir,eşiniz dönmedi herhalde öyle anlıyorum..
Yok gidip almamı bekliyor anlayamadım ne yapmaya çalışıyor cocuk
Kaya düşse farketmez ruh hastasi:) Allah sabir versin. basina kucuk bir tas dussun de akli basina gelsin ne diyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?