Aynı aynı aynı pessssssss çok şükür Kurtulmuşsun elbette bende kurulacağım ama vakit varEsed eve her geldiginde kuzu gibi kafa yerde.ozur dilenir artik onumuze bakalim de nir en fazla bir hafta iyiyizdir sonra yibe kavga patirdi.annesi ailesi yuzunden.ta nisandan tutki butun hersey ortaya dokulur onlarin taraf hakli annssi hep ezilen kisi nedense annem haketmedi bunlari der durur.koltukta yatar.montunu giyer oturur.bagirir avazi ciktigi kadar agzini kapatirdim apartman inler.yenek yemez.benim aldigim hicbirseyi giymdz kuser konusmaz.ben ayagiba gidicem konusucamda konuscak.etraf kirilir.k afasina vurur piskopat.ama bana bir fiske vurmadi hep kendine yapti.annesi yonetiyo hep.baba kuklaydi.kadin bosanin dwdi hep.bosan gel oglum dedi.seni babanin evine gondercem dedi bana.evimde dagiticam bu evi dedi.bana disini geciremedi ben sert birigim sevmedigimi soyledim kendisini ve ins kizinda bulursun beni yaktiniz dedim sen benim kizima veddua edemezsin dedi.kizina tapiyo.evde putperest gibi kizinin her yerde fotosu.erjek cocuklari kullaniyo kizi ise bir numara.kizina tek tas alirmi bi ana ya.kiz nisan fotografi gibi dis cekim foto cektiriyo cani isteyince.univ.de okuyo barlarda maclarda dovmeler tuhaf bir aile yapisiydi ve cok pisler.temizlik yok.anca gelsin para yiyelim icelim gezelim.tutumluluk yok.bugun pisti ya artan cope.neler neler.davayi o acti.protokolde herseyi bana biraktigini avukat kararlastirdi davayi o acti ve evi terkettiginde bitti benim icin.ama ben hrp sevdim anlamadi ayrilirken bile sevdim.yeni attim icimdeki kor sevgiyi.ben onu sevdim ama o ailesini annesini sevdi.kopamadi.dedim ya bocaladi cok bosandiktan bir ay sonra nikah sarayinin onunde randevu verdi gitnedim tabiki.hep faceden yazdi engelledim simdi sustu.aslada isim olmaz bos ezik biri maalesefki .ezdirme kendini.sartlarini koy.
Konuşmadık dava açmış / :) komedi bir dilekçe yuzume soyleyemediklerini arkamdan yazmis hukuki dayanagi olmayan bir dulekce cok korktum ya hahahah, hala Dörtgozle gidip almamı bekliyor mus etrafı öyle diyorKaçak koca hala evine dönmemiş sanırım
konuştunuz mu ne diyor boşanmak mı istiyor derdi neymiş?
Konuşmadık dava açmış / :) komedi bir dilekçe yuzume soyleyemediklerini arkamdan yazmis hukuki dayanagi olmayan bir dulekce cok korktum ya hahahah, hala Dörtgozle gidip almamı bekliyor mus etrafı öyle diyor
Alirmiyim ya delimiyim ben anasının bacisi nin köpeği üstüme salip salip duruyorlardi kafadan teyyare oglancigiÇiçek yaptır git gönlnü al sinirle vermiiştir dilekçeyi canım ya...
O adamdan cacık olmaz gitme alma ne yaparsa yapsın çocuk gibi kadın gibi bişey ya ama koca değil.
Anasi bacisi rahat midir acaba ruh hastasi ogullariyla hepsi ilaç kullanıyor zaten dengesizler
Konuşmadık dava açmış / :) komedi bir dilekçe yuzume soyleyemediklerini arkamdan yazmis hukuki dayanagi olmayan bir dulekce cok korktum ya hahahah, hala Dörtgozle gidip almamı bekliyor mus etrafı öyle diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?