kocam evi terk edip baba evine gitti

naz yapmak kadına daha çok yakısıyor.
boş ver alma onu oradan
acızık adamlıgını bılsın.

Vay be memleketteki devrime bak:)eskiden kız tarafı gel al dedi şimdi erkek tarafı bide artık erkekler baba evine dönüyo biride abimvalla eşinizi tanımlarken sıkıntılı bir profil çizmişsiniz çocuk yoksa bidaha düşünün bu adamla hayat geçermi?

Töbe yarabbiii. Bnuda duydk..git al kız lafın gecer buna bak vur enseye al ekmeğine.. saka bi yana samimiyse cidden kırılgansa naz istiosaa seviyosan.... git al.. daha iisini mi bulcan..gelen gideni aratır...

Aynı aynı aynı pessssssss çok şükür Kurtulmuşsun elbette bende kurulacağım ama vakit var

olaya bi de iyi tarafından bakalım kadını evden kovmasındansa adam kendisi gitmiş bence bu da güzel bişey. biz tartışınca eşim asla evden çıkmaz çıkarsam ben çıkarım geride beni arama, gelip eve götürme gibi durumu filan çok zordur. eşiniz geliyorsa kendi gelsin. bu arada biraz iki tarafta kafa dinlesin bence. dışarda bi yerde oturulup konuşulabilir.

boşanma davası açıyorum diye mesaj at,bakalım ne olacak.

aslında boşansan daha iyi bu adamdan ama istemiyorsun galiba.

Kaçak koca hala evine dönmemiş sanırım
konuştunuz mu ne diyor boşanmak mı istiyor derdi neymiş?
Konuşmadık dava açmış / :) komedi bir dilekçe yuzume soyleyemediklerini arkamdan yazmis hukuki dayanagi olmayan bir dulekce cok korktum ya hahahah, hala Dörtgozle gidip almamı bekliyor mus etrafı öyle diyor

Çiçek yaptır git gönlnü al sinirle vermiiştir dilekçeyi canım ya...

O adamdan cacık olmaz gitme alma ne yaparsa yapsın çocuk gibi kadın gibi bişey ya ama koca değil.

Ender bulunan kuş türleri gibi ,yada sürpriz yumurta gibi zamane erkekler , benim böyle adama ne saygım nede sevgim olurdu ,
Konuşmadık dava açmış / :) komedi bir dilekçe yuzume soyleyemediklerini arkamdan yazmis hukuki dayanagi olmayan bir dulekce cok korktum ya hahahah, hala Dörtgozle gidip almamı bekliyor mus etrafı öyle diyor

bir yaşıma daha girdim iyimi
bu kadar naz kadı kızında yok be esed

Bütün sayfaları okuyamadım ama benim de eşim geçenlerde kavga ettiğimizde gecenin bir saati evden çıkıp annesine gitmeye kalktı. Zaten kafası bozuldu mu gider dolanır dolanır gece gelir yine girer yanıma yatar, yine öyle olacak diye düşündüm. Bi baktım kapıdan çıkarken dedi ki, "Ben annemlere gidiyorum, orda kalıcam bi süre, istersen sen de evde yalnız kalmak istemiyorsan seni de annenlere bırakayım". Çok sinirlendim. Kapıdan çıktı, apartmanda arkasından "Adam dediğin karısını yalnız bırakıp gecenin bi saati annesinin evine kaçar gider mi, erkekliğe sığar mı bu, sana da bu yakışırdı zaten" dedim. Çarptım kapıyı suratına. Bi baktım gece tıpış tıpış geldi. Yemezler efendim. Yemeyiniz...

Ya kızlar sağolun o kadar korktum ki dava acmasina salak ben korkup gidip anasina orda ona yalvarcam zannediyor tam bir 5 yaş madam ya allahım pess kendinden beni kurtarıyor sağolsun :) rezil

Çiçek yaptır git gönlnü al sinirle vermiiştir dilekçeyi canım ya...

O adamdan cacık olmaz gitme alma ne yaparsa yapsın çocuk gibi kadın gibi bişey ya ama koca değil.
Alirmiyim ya delimiyim ben anasının bacisi nin köpeği üstüme salip salip duruyorlardi kafadan teyyare oglancigi

Anasi bacisi rahat midir acaba ruh hastasi ogullariyla hepsi ilaç kullanıyor zaten dengesizler

ney fazla naz aşık usundırırmış ona söylemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…