Kaya düşse farketmez ruh hastasi çünkü dengesiz
Kaya düşse farketmez ruh hastasi
Yok gidip almamı bekliyor anlayamadım ne yapmaya çalışıyor cocuk
Anlatsam kardeşim 1 dk durma dersin yazık sana dersin neyAlışılmadık bir durum olduğundan komik geldi ne yalan söyleyim...
Neyse gelelim konunuza. Çok detay olmayınca yorum yapmak zor ama şöyle bir şey var. Biz kadınlar biraz daha nazlı olunca sanırım erkeklere hak görmüyoruz çekip gitmeyi.
Bir kadın için baba evine gitmek ne kadar zorsa eşiniz için de zordur. Eşinizi bu duruma getiren ne? Eşinizin hassasiyetlerine önem vermiyor olabilir misiniz? Sürekli eleştiriyor musunuz? Burada narsist olduğunu, obsesif olduğunu yazmışsınız. Gerçekten öyle mi yoksa sizin kuruntunuz mu?
Evliliğimin ilk yılında bizim de bir tartışmamızda eşim evi terk etmişti, ben hatalıydım ve kırılmıştı. Aslında yine beni düşündüğü için o gitmişti. Olayı büyütmemek için ve gerçekten incindiği için. Eşiniz için de böyle olamaz mı?
Eşinizi ve evliliğinizi seviyorsanız illa ki fedakarlık yapacaksınız. Cinsiyetçilik yapmayın lütfen gidin eşinizle konuşun.
Ama şahsi fikrim sizin eşinize saygı duymadığınız yönünde. Saygı yoksa evliliği yürütmek çok zor olsa gerek. Önce kendinize bunu itiraf edin. Eşinize açık açık hissettiklerinizi söyleyin, o neler hissediyor eleştirmeden dinleyin.
Evliliğiniz için yapılacak birşey varsa eğer konuşarak çözersiniz.
Yolunuz aydın olsun
Kardesim canım kardeşim pes aynı kişiden bahsediyoruz bu kadar olsun aynı aynı aynı beyin yapısı aynı anne tatminsizligi aynısı yaşadığımız her şey .. peki şimdi nasıl durumları ailenin ve kendininBenim ex ese benziyor esiniz.ayni maya ve hamurdan olmalar sanirsam.kuser nazlidir inatcidir acayip filozof gibi konusur her isinize burnunu sokar ve hep onun annecigi ailesi haklidir bir numaradir.her kavgDa anasinin evine gitti esyasini alip.dolaptan utulu tum kiyafetler valize konur anasina giderdi.en uzun 20 gun kalmisti.her geldiginde yeniden o kiyafetler utulenir asilir ama haftasi gelmeden yine annesi yuzunden kavga eder kuserdik.duvardan ses gelir ondan gelmezdi gosterirfim de bak tak tak ses diye.neler neler.velhasil anasi bu savasta galip geldi ve oglunu doldurup kendi tarafina cekti ve bosatti kazandi bu savasi.oglu anlamadi kuklaydi cunku.6aylik evlilik bitti.ben cok sevmistim cok ona olan sevgim cok bambaskaydi.icimde keskelerim yok mucadelemi verdim o kiymet bilmedi.yani sakin almaya falan gitmeyin aramayin bile tepenize cikarmayin.bulunmaz hint kumasi saniyolar.banada dedikleri ben sanki erkektim ailemde erkek tarafi onlarsa kiz ve kiz tarafi olmus gibi kapilarina gidip yalvarip ozurler dileyip esimi eve dondurecekmisim.hatta seytan anasinin egosu tavan yapsin diye butun apartmandakileri evlerine toplayip herkesin icinde anasindan ozur dilicekmisim.yapmadim tabikide ben annenle degil senle evlendim demistim.ama anasi cok degerliydi bense neyse......kisacasi dusne sakin cikmasinlar kavak agacinin tepesine hatta mumkunse o agaci salla ki hizlica yere cakilsin.ben cikardim sen cikarma.simdi mi napiyolar bosandik daha huzurluyum annecim diyen adam anasindan da sikildi anasida ondan sigamadi bu sehre uzak bir sehre gitti.hala beni sucluyor uzaktab yazilarla laf giydirerek.6 aylik evliligi abasi icin yikan birine aciyorum sadece.rahatlik batar bazen birilerine.dusme sakin seviyosa gelir ama dikkat et sagligina cunku yipraniyo insan.piskopat anasi bana deli hasta diyor simdilerde oglunu kapinin onune koymusum.uzun oldu affola.cok iyi tart ona gore cizgini belirle.adamlik herkese gore degil maalesef ki.evlenmeden once yuzune bakmazlar ogullarinin ama biz alinca bir kiymetlenir sormayin.erkekler harbiden salak annelerinin oyunlarini entrikalarini anlamiyolar.
Direk aynı aile yapısı hepsinin allah belasını versinBenim ex ese benziyor esiniz.ayni maya ve hamurdan olmalar sanirsam.kuser nazlidir inatcidir acayip filozof gibi konusur her isinize burnunu sokar ve hep onun annecigi ailesi haklidir bir numaradir.her kavgDa anasinin evine gitti esyasini alip.dolaptan utulu tum kiyafetler valize konur anasina giderdi.en uzun 20 gun kalmisti.her geldiginde yeniden o kiyafetler utulenir asilir ama haftasi gelmeden yine annesi yuzunden kavga eder kuserdik.duvardan ses gelir ondan gelmezdi gosterirfim de bak tak tak ses diye.neler neler.velhasil anasi bu savasta galip geldi ve oglunu doldurup kendi tarafina cekti ve bosatti kazandi bu savasi.oglu anlamadi kuklaydi cunku.6aylik evlilik bitti.ben cok sevmistim cok ona olan sevgim cok bambaskaydi.icimde keskelerim yok mucadelemi verdim o kiymet bilmedi.yani sakin almaya falan gitmeyin aramayin bile tepenize cikarmayin.bulunmaz hint kumasi saniyolar.banada dedikleri ben sanki erkektim ailemde erkek tarafi onlarsa kiz ve kiz tarafi olmus gibi kapilarina gidip yalvarip ozurler dileyip esimi eve dondurecekmisim.hatta seytan anasinin egosu tavan yapsin diye butun apartmandakileri evlerine toplayip herkesin icinde anasindan ozur dilicekmisim.yapmadim tabikide ben annenle degil senle evlendim demistim.ama anasi cok degerliydi bense neyse......kisacasi dusne sakin cikmasinlar kavak agacinin tepesine hatta mumkunse o agaci salla ki hizlica yere cakilsin.ben cikardim sen cikarma.simdi mi napiyolar bosandik daha huzurluyum annecim diyen adam anasindan da sikildi anasida ondan sigamadi bu sehre uzak bir sehre gitti.hala beni sucluyor uzaktab yazilarla laf giydirerek.6 aylik evliligi abasi icin yikan birine aciyorum sadece.rahatlik batar bazen birilerine.dusme sakin seviyosa gelir ama dikkat et sagligina cunku yipraniyo insan.piskopat anasi bana deli hasta diyor simdilerde oglunu kapinin onune koymusum.uzun oldu affola.cok iyi tart ona gore cizgini belirle.adamlik herkese gore degil maalesef ki.evlenmeden once yuzune bakmazlar ogullarinin ama biz alinca bir kiymetlenir sormayin.erkekler harbiden salak annelerinin oyunlarini entrikalarini anlamiyolar.
Kardesim 1 . Döndüğünde ne diyorduBenim ex ese benziyor esiniz.ayni maya ve hamurdan olmalar sanirsam.kuser nazlidir inatcidir acayip filozof gibi konusur her isinize burnunu sokar ve hep onun annecigi ailesi haklidir bir numaradir.her kavgDa anasinin evine gitti esyasini alip.dolaptan utulu tum kiyafetler valize konur anasina giderdi.en uzun 20 gun kalmisti.her geldiginde yeniden o kiyafetler utulenir asilir ama haftasi gelmeden yine annesi yuzunden kavga eder kuserdik.duvardan ses gelir ondan gelmezdi gosterirfim de bak tak tak ses diye.neler neler.velhasil anasi bu savasta galip geldi ve oglunu doldurup kendi tarafina cekti ve bosatti kazandi bu savasi.oglu anlamadi kuklaydi cunku.6aylik evlilik bitti.ben cok sevmistim cok ona olan sevgim cok bambaskaydi.icimde keskelerim yok mucadelemi verdim o kiymet bilmedi.yani sakin almaya falan gitmeyin aramayin bile tepenize cikarmayin.bulunmaz hint kumasi saniyolar.banada dedikleri ben sanki erkektim ailemde erkek tarafi onlarsa kiz ve kiz tarafi olmus gibi kapilarina gidip yalvarip ozurler dileyip esimi eve dondurecekmisim.hatta seytan anasinin egosu tavan yapsin diye butun apartmandakileri evlerine toplayip herkesin icinde anasindan ozur dilicekmisim.yapmadim tabikide ben annenle degil senle evlendim demistim.ama anasi cok degerliydi bense neyse......kisacasi dusne sakin cikmasinlar kavak agacinin tepesine hatta mumkunse o agaci salla ki hizlica yere cakilsin.ben cikardim sen cikarma.simdi mi napiyolar bosandik daha huzurluyum annecim diyen adam anasindan da sikildi anasida ondan sigamadi bu sehre uzak bir sehre gitti.hala beni sucluyor uzaktab yazilarla laf giydirerek.6 aylik evliligi abasi icin yikan birine aciyorum sadece.rahatlik batar bazen birilerine.dusme sakin seviyosa gelir ama dikkat et sagligina cunku yipraniyo insan.piskopat anasi bana deli hasta diyor simdilerde oglunu kapinin onune koymusum.uzun oldu affola.cok iyi tart ona gore cizgini belirle.adamlik herkese gore degil maalesef ki.evlenmeden once yuzune bakmazlar ogullarinin ama biz alinca bir kiymetlenir sormayin.erkekler harbiden salak annelerinin oyunlarini entrikalarini anlamiyolar.
Kardesim 1 . Döndüğünde ne diyordu
2.ailesinjn tavrı ne oldu gittiğinde evine
3.davayi o mu açtı siz mi
4.simdi köpek gibi sürünuyor mu
5.bekar bacisi varmi
Esed eve her geldiginde kuzu gibi kafa yerde.ozur dilenir artik onumuze bakalim de nir en fazla bir hafta iyiyizdir sonra yibe kavga patirdi.annesi ailesi yuzunden.ta nisandan tutki butun hersey ortaya dokulur onlarin taraf hakli annssi hep ezilen kisi nedense annem haketmedi bunlari der durur.koltukta yatar.montunu giyer oturur.bagirir avazi ciktigi kadar agzini kapatirdim apartman inler.yenek yemez.benim aldigim hicbirseyi giymdz kuser konusmaz.ben ayagiba gidicem konusucamda konuscak.etraf kirilir.k afasina vurur piskopat.ama bana bir fiske vurmadi hep kendine yapti.annesi yonetiyo hep.baba kuklaydi.kadin bosanin dwdi hep.bosan gel oglum dedi.seni babanin evine gondercem dedi bana.evimde dagiticam bu evi dedi.bana disini geciremedi ben sert birigim sevmedigimi soyledim kendisini ve ins kizinda bulursun beni yaktiniz dedim sen benim kizima veddua edemezsin dedi.kizina tapiyo.evde putperest gibi kizinin her yerde fotosu.erjek cocuklari kullaniyo kizi ise bir numara.kizina tek tas alirmi bi ana ya.kiz nisan fotografi gibi dis cekim foto cektiriyo cani isteyince.univ.de okuyo barlarda maclarda dovmeler tuhaf bir aile yapisiydi ve cok pisler.temizlik yok.anca gelsin para yiyelim icelim gezelim.tutumluluk yok.bugun pisti ya artan cope.neler neler.davayi o acti.protokolde herseyi bana biraktigini avukat kararlastirdi davayi o acti ve evi terkettiginde bitti benim icin.ama ben hrp sevdim anlamadi ayrilirken bile sevdim.yeni attim icimdeki kor sevgiyi.ben onu sevdim ama o ailesini annesini sevdi.kopamadi.dedim ya bocaladi cok bosandiktan bir ay sonra nikah sarayinin onunde randevu verdi gitnedim tabiki.hep faceden yazdi engelledim simdi sustu.aslada isim olmaz bos ezik biri maalesefki .ezdirme kendini.sartlarini koy.Kardesim 1 . Döndüğünde ne diyordu
2.ailesinjn tavrı ne oluyordu
3.davayi o mu açtı siz mi
4.simdi köpek gibi sürülüyor
5.bekar bacisi varmi
Benimki 37 yasinda idi.5 yas vardi sozde olgunduda is ayni cati altina girince canavar yapilari ortaya cikiyor.cocuk daha bence.sevmeyi se vilmeyi bilmeyen cocuk.Ya bu adamcağızlar kaç yasında sorması ayıp olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?