- 25 Eylül 2014
- 74
- 66
- 23
- 45
Hayır amaç ne yani gel karşıma de kardeşim ben boyleyim anlasalim de dimi ne bu tehditler tipler telefon etirmelerBütün sayfaları okuyamadım ama benim de eşim geçenlerde kavga ettiğimizde gecenin bir saati evden çıkıp annesine gitmeye kalktı. Zaten kafası bozuldu mu gider dolanır dolanır gece gelir yine girer yanıma yatar, yine öyle olacak diye düşündüm. Bi baktım kapıdan çıkarken dedi ki, "Ben annemlere gidiyorum, orda kalıcam bi süre, istersen sen de evde yalnız kalmak istemiyorsan seni de annenlere bırakayım". Çok sinirlendim. Kapıdan çıktı, apartmanda arkasından "Adam dediğin karısını yalnız bırakıp gecenin bi saati annesinin evine kaçar gider mi, erkekliğe sığar mı bu, sana da bu yakışırdı zaten" dedim. Çarptım kapıyı suratına. Bi baktım gece tıpış tıpış geldi. Yemezler efendim. Yemeyiniz...
boşver davayı açtıysa çok şükür de kesinlikle dönüşü yok boşanmak istiyorum diye bildir evi terkeden o olduğu için tazminatınıda alırsın oh miss yemede yanında yatHayır amaç ne yani gel karşıma de kardeşim ben boyleyim anlasalim de dimi ne bu tehditler tipler telefon etirmeler
boşver davayı açtıysa çok şükür de kesinlikle dönüşü yok boşanmak istiyorum diye bildir evi terkeden o olduğu için tazminatınıda alırsın oh miss yemede yanında yat[/QUOTE ne kadar büyük blöf o kadar beni köle yapıp piscam zannediyor Oysaki ben bilendikce bilendim keskin bıçak oldum oglancik
Dava açmış hukukî dayanagi yok kompozisyon gibi bu işler bitince koyacağım zaten hem fotosunu hem dilekçesini rezil olsun etrafı diyorki dört gözle gidip almamı bekliyorlarmis çok korktum ya korkup gidip alaçam onu hey allahım anasi bacisi rahat edemiyor tabii babayı yollamislar zavallı adam is bahanesiyle başka yerde yaşıyor bir deli geldi tabii başlarına bence sizce nasıldır?Ay çok güldüm ya,bari almaya giderken bir demet Kırmızıgül yaptırıpta gidin,tektas ta almayi unutmayın.
Kusura bakmayın konu sahibi ama Eşinizin hareketi komik ve çocuksu geldi.son durum ne sayfaları okuyayım bari.
Ya ne olur dua edin benimde hakkımda hayırlısı olsun adam gibi adam biri olsun çocuklarım olsuncehennemin ta dibine kadar daha neler gel al diyolar bide peh
Ya ne olur dua edin benimde hakkımda hayırlısı olsun adam gibi adam biri olsun çocuklarım olsun
bak arkadaşım yapıldığı zaman kadına yakışan vardır erkeğe yakışan vardır küsme evden kaçma trip atma bence erkeğe yakışan şeyler değil adam olsun azcık ilk defa duyuyorum böyle şey utanmıyo heralde elalemden
Aynen ama kabul etmez tedaviyi aileside izin vermez gerçi yakınları tedavi olmasi lazim demiş ego ist kendini beğenmiş töbe Hasa kendini allah zannediyor annesine aynı allah kimsenin evladını böyle insanlarla karşılaştırmasın ben çektim kimse çekmesini inşallahSiz ne düşünüyorsunuz bu durumda çok tuhaf Eşinizin tedaviye ihtiyacı var
yorumların hiç birini okumadım ama kızmayın sakın HELAL OLSUN SİZE ..hep kadınlarmı gidecek.otursun ağzının payını alsın..canın isterse gider alırsın :))
Arkadasim sen bu adamin karnindan sipayi sirtindan sopayi eksik etmissin simarmis birak kalsin , kadin gibi erkeklerden rabbim herkesi korusun bu ne arkadasKusme huyu her şeye biliyorsunuz konulardan ego ist Narsist ve kibirli obsesif eğilimli kocam aylardır ayrı yatarkenbenimkid kavga çıkardı ve gitti. Gel ara konus yoksa bosanacak al ; diye beni arıyorlar ne diyorsunuz arkadaşlar
Çok bekler o zman nasıl rahat ediyor evde 5 kadın 1 de bu öylece huysuz ki :) anasi bacilari ne yapıyor acaba babayı post alamazlar başka şehire is bahanesiyle adam başlarına bir madam geldi rahatsız olmuyormu dir ya liseden beri bunlarla yaşamıyor hep yatılı okumuş hilmi özgürlükleri kisitlanmamistirayyy konuyu gördükçe gülesim geliyor.hala mı dönmedi koca
bence bu koca kk hanımlarının sözünü dinliyor.hani kadın evi terkedip baba evine gidince hep uyarıyoruz ya,sözünü geçirmek istiyorsan kocanın gelip seni almasını bekle ve kural koyarak dön diye.işte bu koca da bunu bekliyor
Ya ne konuşması onlardan 1 kere babası aradı gel oglani al dıye dahada bir şey olmadi 5 kere avukati aratti lar korkutma amaçlı hahahha :) sonrada dava açtı hukuki dayanagi olmayan bende açtım karşı davami bende blöf yok çok kallavi bir dava benimkidahada çevresi diyorki dört gözle senin gidip almani bekliyorlar allah belalarini versin ben çektim kimse çekmesin rabbim herkesin evladını korusun böyle ahlaksız köpeklerin haric
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?