kocam evi terk edip baba evine gitti

esed diyeceğin sadece şu ; otur leynnnn ananın dizi dibinde benimde asabımı bozma :))))) ... ( bu devirde roller değişti çünkü ) merak etme bende de vardı anasıyla oğulcuğu birleştirdim en nihayetinde onlar erdi muradına ben çıktım huzura :)

Hayır amaç ne yani gel karşıma de kardeşim ben boyleyim anlasalim de dimi ne bu tehditler tipler telefon etirmeler

Hayır amaç ne yani gel karşıma de kardeşim ben boyleyim anlasalim de dimi ne bu tehditler tipler telefon etirmeler
boşver davayı açtıysa çok şükür de kesinlikle dönüşü yok boşanmak istiyorum diye bildir evi terkeden o olduğu için tazminatınıda alırsın oh miss yemede yanında yat

Ay çok güldüm ya,bari almaya giderken bir demet Kırmızıgül yaptırıpta gidin,tektas ta almayi unutmayın.

Kusura bakmayın konu sahibi ama Eşinizin hareketi komik ve çocuksu geldi.son durum ne sayfaları okuyayım bari.

Dava açmış hukukî dayanagi yok kompozisyon gibi bu işler bitince koyacağım zaten hem fotosunu hem dilekçesini rezil olsun etrafı diyorki dört gözle gidip almamı bekliyorlarmis çok korktum ya korkup gidip alaçam onu hey allahım anasi bacisi rahat edemiyor tabii babayı yollamislar zavallı adam is bahanesiyle başka yerde yaşıyor bir deli geldi tabii başlarına bence sizce nasıldır?

Ya ne olur dua edin benimde hakkımda hayırlısı olsun adam gibi adam biri olsun çocuklarım olsun

bak arkadaşım yapıldığı zaman kadına yakışan vardır erkeğe yakışan vardır küsme evden kaçma trip atma bence erkeğe yakışan şeyler değil adam olsun azcık ilk defa duyuyorum böyle şey utanmıyo heralde elalemden

Yok utanmiyor benim kimseye soylemicem sandı o herseyi yapmak evi teketek ben susam yalvarcam sandı rezil oldu Tüm sülalesi ne çevresine erkek baba evinde komsulari ayiplamiyormu acaba ?

Siz ne düşünüyorsunuz bu durumda çok tuhaf Eşinizin tedaviye ihtiyacı var
Aynen ama kabul etmez tedaviyi aileside izin vermez gerçi yakınları tedavi olmasi lazim demiş ego ist kendini beğenmiş töbe Hasa kendini allah zannediyor annesine aynı allah kimsenin evladını böyle insanlarla karşılaştırmasın ben çektim kimse çekmesini inşallah

Arkadasim sen bu adamin karnindan sipayi sirtindan sopayi eksik etmissin simarmis birak kalsin , kadin gibi erkeklerden rabbim herkesi korusun bu ne arkadas
Oooffffff benimkide boyle

ayyy konuyu gördükçe gülesim geliyor.hala mı dönmedi koca
bence bu koca kk hanımlarının sözünü dinliyor.hani kadın evi terkedip baba evine gidince hep uyarıyoruz ya,sözünü geçirmek istiyorsan kocanın gelip seni almasını bekle ve kural koyarak dön diye.işte bu koca da bunu bekliyor

Çok bekler o zman nasıl rahat ediyor evde 5 kadın 1 de bu öylece huysuz ki :) anasi bacilari ne yapıyor acaba babayı post alamazlar başka şehire is bahanesiyle adam başlarına bir madam geldi rahatsız olmuyormu dir ya liseden beri bunlarla yaşamıyor hep yatılı okumuş hilmi özgürlükleri kisitlanmamistir

Nazlı kocanla hiç konuşmadınız mı bu süreçte ?
Adamdaki inada bak ya
şaka gibi
güler misin ağlar mısın ..

Ya ne konuşması onlardan 1 kere babası aradı gel oglani al dıye dahada bir şey olmadi 5 kere avukati aratti lar korkutma amaçlı hahahha :) sonrada dava açtı hukuki dayanagi olmayan bende açtım karşı davami bende blöf yok çok kallavi bir dava benimki dahada çevresi diyorki dört gözle senin gidip almani bekliyorlar allah belalarini versin ben çektim kimse çekmesin rabbim herkesin evladını korusun böyle ahlaksız köpeklerin haric

Allah bundan sonra yüzünü güldürsün,
değer kıymet bilenlerle karşılaştırsın inşallah ..
Ne eşinde ne ailesinde iş yokmuş ..
Olgun bir insan çıkıpta bir kaç kelime edememiş onlardan ..
Her işte bir hayır vardır, hiç üzülme ..
Dava sürecinde de kusurlu olan eşin, evi yok yere terk edip karısını yalnız bıraktı arayıp sormadı ..
Maddi manevi hiç bir hakkını bırakma sakın ..

Inşallah hiç huzur yüzü görmezleri birbirlerini yerler inşallah hakkımı helal etmiyorum ahimmda aheste aheste çıkar inşaallah o günleri gorururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…