kocam haklı mi?

bizim işler biraz ters gitti yani haciz konabilirdi hesaplara ..eşim de parayı babamın hesabına aktardı ..sonrada çok şükür icralık birşey kalmadı yani işler yoluna girdi..parayı geri istedi bu sefer babam vermedi bilsen eşime karşı nasıl utandım utaniyorum

Üstelik borç da değil. İyi niyeti suistimal etmiş aileniz.
Oarayı harcadılar mı yoksa sizin için, başınıza bir şey gelir diye mi tutuyorlar?

Seni kötü duruma düşürdüler tabi. Banan parayi harcamis mi?

Gözlerim yaşardı, kk'daki bütün kadınlar bir erkeğin tarafında şu an.

çok güldüm

Bence de eşiniz haklı. 1 hafta önce benim babamda istedi. Eşimden önce beni aradı sordu. Doğum var ameliyat olma ihtimalim var bi iki aya.baba eğer geri veremezsiniz istediğimde zorda kalırım dedim eşime bile yansıtmadan geri çevirdim. Üzüldüm evet ama eşimde benim ailem artık.

Aileniz esiniz icin zaten bu adam hep para batiriyor bari bunu kurtarmisken vermeyelim de kizimizin ihtiyaci olursa kullanir diye mi dusunduler anlamadim ki.

Yoksa para kocanizin parası da istemek niye iki yıl sonra aklına geldi ki az para da degil icra olayları yeni mi bitti?

Üzgünüm ama resmen aileniz tarafından dolandırılmışssınız.Bari kim haklı diye sormayında siz eşinizin gönlünü alın en azından haklı olduğunu ,onun yanında olduğunuzu ,sizin de çok üzüldüğünüzü söyleyinde biraz toparlayın psikolojik olarak.Ailenize de sizin paranızsa da sizin istediğinizi söyleyin.Pasif bir insan olduğunuzdan ses çıkarmazssınız diye düşünmüşler belliki.Siz ailenizin bu tarz davranacağını öngöremediniz mi ?.Tanırsınız huylarını bilirsiniz sonuçta.Sesinizi çıkarın biraz.Gerçi kendileri vermedikleri sürece resmi olarak bir talebiniz olamaz anladığım kadarıyla.Geçmiş olsun.

Hayir para dsiin olsa bile haksizlar. Kendi cocugundan aldigin borc da borctur yani. Kendi kafalarina gore nasil odemeyecegiz diye karar veriyorlar?
annem babam ve üç abim nasıl olurda beni zor duruma düşürürler ben buna anlam veremiyorum...

Bu daha vahim. Eşiniz babanıza güvenmiş 30 bin az para değil ona emanet etmiş ama şimdi alamıyor. Bence ailenizle konuşun alın paranızı.

galiba pasif olduğumu bildikleri için vermediler

Tabii ki eşiniz haklı.
Aileniz borcun üstüne yatmış.
Çok ayıp etmişler.
Kim olsa siler görüşmez.

Tabiki eşiniz yerden göğe kadar haklı biraz empati hemen eşine hak vereceksin

Ben senin yerinde olsam o aile ile gorusmezdim o kadar netim
Seni uzmemek adina ileri geri yazmak istemedim ailen hakkinda
Bu durum daha beter bi hal aldi

hiç iflas etmedik ki ..sadece bir defaya mahsus işler sarpa sardı biraz nakitimiz vardı babama emanet ettik babam da galiba harcadı ve olan bana oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…