- 7 Ağustos 2018
- 851
- 709
- 23
- 42
- Konu Sahibi yasemin2145
-
bizim işler biraz ters gitti yani haciz konabilirdi hesaplara ..eşim de parayı babamın hesabına aktardı ..sonrada çok şükür icralık birşey kalmadı yani işler yoluna girdi..parayı geri istedi bu sefer babam vermediAma artık büyüdünüz. Arkanizda esiniz var. Korkmayın. Bizde çok pasif yetiştirildik zamanında. Ama belli bir zaman sonra bundan arınmak lazim. Artik sizinde bir eviniz var. Esiniz haklı. Resmen onun emeğinin üstüne yatmislar. Hani alıp parayi size verseler neyise. O para ne için verildi?
bizim işler biraz ters gitti yani haciz konabilirdi hesaplara ..eşim de parayı babamın hesabına aktardı ..sonrada çok şükür icralık birşey kalmadı yani işler yoluna girdi..parayı geri istedi bu sefer babam vermedibilsen eşime karşı nasıl utandım utaniyorum
bana harcamadık dedilerÜstelik borç da değil. İyi niyeti suistimal etmiş aileniz.
Oarayı harcadılar mı yoksa sizin için, başınıza bir şey gelir diye mi tutuyorlar?
bizim işler biraz ters gitti yani haciz konabilirdi hesaplara ..eşim de parayı babamın hesabına aktardı ..sonrada çok şükür icralık birşey kalmadı yani işler yoluna girdi..parayı geri istedi bu sefer babam vermedibilsen eşime karşı nasıl utandım utaniyorum
Gözlerim yaşardı, kk'daki bütün kadınlar bir erkeğin tarafında şu an.
annem babam ve üç abim nasıl olurda beni zor duruma düşürürler ben buna anlam veremiyorum...Hayir para dsiin olsa bile haksizlar. Kendi cocugundan aldigin borc da borctur yani. Kendi kafalarina gore nasil odemeyecegiz diye karar veriyorlar?
galiba pasif olduğumu bildikleri için vermedilerÜzgünüm ama resmen aileniz tarafından dolandırılmışssınız.Bari kim haklı diye sormayında siz eşinizin gönlünü alın en azından haklı olduğunu ,onun yanında olduğunuzu ,sizin de çok üzüldüğünüzü söyleyinde biraz toparlayın psikolojik olarak.Ailenize de sizin paranızsa da sizin istediğinizi söyleyin.Pasif bir insan olduğunuzdan ses çıkarmazssınız diye düşünmüşler belliki.Siz ailenizin bu tarz davranacağını öngöremediniz mi ?.Tanırsınız huylarını bilirsiniz sonuçta.Sesinizi çıkarın biraz.Gerçi kendileri vermedikleri sürece resmi olarak bir talebiniz olamaz anladığım kadarıyla.Geçmiş olsun.
Ben senin yerinde olsam o aile ile gorusmezdim o kadar netimbizim işler biraz ters gitti yani haciz konabilirdi hesaplara ..eşim de parayı babamın hesabına aktardı ..sonrada çok şükür icralık birşey kalmadı yani işler yoluna girdi..parayı geri istedi bu sefer babam vermedibilsen eşime karşı nasıl utandım utaniyorum
hiç iflas etmedik ki ..sadece bir defaya mahsus işler sarpa sardı biraz nakitimiz vardı babama emanet ettik babam da galiba harcadı ve olan bana olduAileniz esiniz icin zaten bu adam hep para batiriyor bari bunu kurtarmisken vermeyelim de kizimizin ihtiyaci olursa kullanir diye mi dusunduler anlamadim ki.
Yoksa para kocanizin parası da istemek niye iki yıl sonra aklına geldi ki az para da degil icra olayları yeni mi bitti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?