kocam haklı mi?

Ben senin yerinde olsam o aile ile gorusmezdim o kadar netim
Seni uzmemek adina ileri geri yazmak istemedim ailen hakkinda
Bu durum daha beter bi hal aldi
eşim babama dediki o para size sadakam olsun ve birdaha kapıma gelmeyin..bana da dediki istediğin zaman git gel ama beni çağırma oraya yoksa kalbini kırarım falan

hiç iflas etmedik ki ..sadece bir defaya mahsus işler sarpa sardı biraz nakitimiz vardı babama emanet ettik babam da galiba harcadı ve olan bana oldu
Hımm ama bu durumda kocam haklı mı basliği pek uygun olmamış. Yani acaba ailen nasil hakli olabilir ki diye düsundum fakat senin de fart ettiğin gibi emanete hıyanet olmuş maalesef olan bu.

Ailene parayı ödemelerini söylemelisin ki belki de söyledin. Yaptiklari cok ayip olmus. Kocandan ozur dileyip, neden odeyemediklerini aciklatyıp parca parca versinler bari. Var mı öyle bu para kizimizin hakki deyip seni ortaya atmak. Valla var ya şu para mevzusu insanlari ne hale düsürüyor bosver daha da bisey demiyeyim.

Haklı tabii ki. Alınan borç geri ödenmelidir. Adam yine yumuşak davranıp senin onlarla iletişimine karışmamış. Başkası olsa senin onlarla iletişim kurmandan bile rahatsız olabilirdi. Aileniz olabilir ama ortada ailenizin yüzsüzlüğü var. Eşin ne dese haklı.

Tabi ki esiniz hakli.aileniz nasil mahcup olmuyir anlamiyorum.bir de hadi kizimin yuvasina sikinti girer kizimiz huzursuz olur diye de mi korkmuyorlar

ya ben napcam çok pasifim çok

evet çok şükür öyle.. yani benim de ödüm koptu ya benim görüşmeme izin vermezse

Miktar on lira bile olsa asıl sorun o tavır.oğlum şimdi pek borçlandık sonra verelim diyip oyalamak da değil, resmen yüzsüz gibi paranın üstüne yatmak olmuş kusura bakmayın.eşiniz yine sakin davranmış sen istediğince git görüş demiş.siz gidin görüşün,bir daha para asla vermeyin tabi ki.ama eşin niye gelmiyor,eşin şöyle eşin böyle gibi konuşmalarına da müsade etmeyin.aynısını dünürleri yani kayınvalideniz kayınpederiniz size yapsa ne hissederlerdi?
Hele o paraya ev bütçenizde cidden ihtiyacınız varsa ve ailenizin de aslında istese parayı verebilecek durumu varsa ağlayıp oturmakla kalmayın.parayı geri isteyin.eşim beni mahcup etmiyor,sizin yaptığınızı bana çektirmiyor diye enayi yerine mi koyacaksınız,para benimse bana verin başlık parası mı o diyin.

Haklı mı diye soruyor musunuz gerçekten ? Sizce haksız mı? Borç vermiş hibe etmemiş. Ben olsam bende görüşmem sizde zorlamayın bence

Yapacağın şey tepkini ve ağırlığını koyman. Hiçbir şey olmamış gibi güle oynaya iletişimi sürdürürsen daha çok hakkınızı yerler. Evladını düşünen biri böyle bir şey yapmaz da, neyse.

Haklı. Yerden göğe kadar. Borç diye aldıysan borçtur kızımızın parası ne demek? Kızları mal mı afedersiniz bi ederi olsun? Ayıp bişey. Hibe etmek ayrıdır borç ayrıdır. Ailenizin davranışı resmen sinekten yağ çıkarmak.

hiç iflas etmedik ki ..sadece bir defaya mahsus işler sarpa sardı biraz nakitimiz vardı babama emanet ettik babam da galiba harcadı ve olan bana oldu
Eee şimdi niye babanıza " baba o parayı eşim dar zamanında sana emanet etti benim param değil bizim paramizdi rızkımızdi. Beni esime mahçup ediyorsun evliligimi zora sokuyorsun geri ode en kısa zamanda " diyemediniz mı? Valla anlayamadım sizi de neredeyse babam haklı diyeceksiniz sanki

Eşinizin hesabından o paranın babaniza geçtiğini ispat edebilirseniz esiniz bence yasal yollara basvursun. Dinsizin hakkından imansız gelir diye bir laf var. Aile maile dinlemem alırım hakkımı
Bile isteye o hesaba göndermiş eşi yani ortada senet vs. yok resmi yollardan birşey yapabileceklerini sanmıyorum. Ama Allah büyük tabiki konu sahibinin babası içine sinipte harcadiysa yazık acisi kötü cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…