- 7 Ağustos 2018
- 851
- 709
- 23
- 42
- Konu Sahibi yasemin2145
-
keşke en başta engel olsaydım parayı kayinbabamlara vereydik çünkü onlar böyle birşey yapmazdı..eşim e bunu anlatmalıydım..Eee şimdi niye babanıza " baba o parayı eşim dar zamanında sana emanet etti benim param değil bizim paramizdi rızkımızdi. Beni esime mahçup ediyorsun evliligimi zora sokuyorsun geri ode en kısa zamanda " diyemediniz mı? Valla anlayamadım sizi de neredeyse babam haklı diyeceksiniz sanki
Bile isteye o hesaba göndermiş eşi yani ortada senet vs. yok resmi yollardan birşey yapabileceklerini sanmıyorum. Ama Allah büyük tabiki konu sahibinin babası içine sinipte harcadiysa yazık acisi kötü cikar
yarın tüm cesaretimi toplayıp gidip isteyecemBile isteye o hesaba göndermiş eşi yani ortada senet vs. yok resmi yollardan birşey yapabileceklerini sanmıyorum. Ama Allah büyük tabiki konu sahibinin babası içine sinipte harcadiysa yazık acisi kötü cikar
Cesaret toplamaniza gerek yok, o para sizin paranız niye bu kadar cekiniyorsunuz anlamadım. Sanki siz borç alıp vermemişsiniz. Şimdiye kadar nasıl tek kelime etmeden ailenizle görüşmeye devam ettiniz şaşırdım gercektenyarın tüm cesaretimi toplayıp gidip isteyecem
Tam olarak açıklamaları neyarın tüm cesaretimi toplayıp gidip isteyecem
Kesinlikle kocaniz hakli. Bu durumda keşke o parayı vermeseydi bile denebilir. Borç para sonuçta odenmesi gerek. Ne demek kızımın hakki!!eşim babama 2016 da biraz para verdi 30 bin tl ..2 yıl sonra da parasını isteyince babam ve diğer aile fertleri parayı vermediler ..bu para kızımızın parasıdır diye vermediler..ve Şimdi eşim sildi bunlari ..yani anne babamı kimseyi evimizde görmek istemiyor kendisi de onlara gitmiyor ..iki taraf arasında kaldım ..nasıl davranmaliyim ..kızlar fikirlerinize ihtiyacım Var
ya küçükken annem babam evde aşırı baskı uyguladılar sanırım bu bende özgüven eksikliği yarattı ondan olayları hep içime atıyorum..sadece kocamın yanında rahatımCesaret toplamaniza gerek yok, o para sizin paranız niye bu kadar cekiniyorsunuz anlamadım. Sanki siz borç alıp vermemişsiniz. Şimdiye kadar nasıl tek kelime etmeden ailenizle görüşmeye devam ettiniz şaşırdım gercekten
ya iste bu kızımızın parası senin kadar bizde tasarruf edebiliriz gibiTam olarak açıklamaları ne
Vermeyeceğiz de neden vermeyeceğiz, niye sadece sizin paranız olarak görüyorlar
Eşin haklı 30 TL değil ki. İnsanlar 5 lira için adam öldürüyoreşim babama 2016 da biraz para verdi 30 bin tl ..2 yıl sonra da parasını isteyince babam ve diğer aile fertleri parayı vermediler ..bu para kızımızın parasıdır diye vermediler..ve Şimdi eşim sildi bunlari ..yani anne babamı kimseyi evimizde görmek istemiyor kendisi de onlara gitmiyor ..iki taraf arasında kaldım ..nasıl davranmaliyim ..kızlar fikirlerinize ihtiyacım Var
Size versinler o zaman .para sizinmiş madem.sizde eşinize verin.çünkü para zaten onun.sorun çözülür.eşim babama 2016 da biraz para verdi 30 bin tl ..2 yıl sonra da parasını isteyince babam ve diğer aile fertleri parayı vermediler ..bu para kızımızın parasıdır diye vermediler..ve Şimdi eşim sildi bunlari ..yani anne babamı kimseyi evimizde görmek istemiyor kendisi de onlara gitmiyor ..iki taraf arasında kaldım ..nasıl davranmaliyim ..kızlar fikirlerinize ihtiyacım Var
ya iste bu kızımızın parası senin kadar bizde tasarruf edebiliriz gibi
akıllara zarar babaya bakın hele.. Kusura bakmayın ama ne kadar kötü sıfat varsa hakediyor babanız. Yazıklar olsun kalleşlik bu yaptığı. Eşiniz görüşmemekte haklı. Siz üstünüze düşeni yapın ama asla eşinize karışmayın, adamcağız hokkalı kazık yemiş.bizim işler biraz ters gitti yani haciz konabilirdi hesaplara ..eşim de parayı babamın hesabına aktardı ..sonrada çok şükür icralık birşey kalmadı yani işler yoluna girdi..parayı geri istedi bu sefer babam vermedibilsen eşime karşı nasıl utandım utaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?