kocam haklı mi?

keşke en başta engel olsaydım parayı kayinbabamlara vereydik çünkü onlar böyle birşey yapmazdı..eşim e bunu anlatmalıydım..

Bile isteye o hesaba göndermiş eşi yani ortada senet vs. yok resmi yollardan birşey yapabileceklerini sanmıyorum. Ama Allah büyük tabiki konu sahibinin babası içine sinipte harcadiysa yazık acisi kötü cikar

Bu soruyu hala burada sorabilen zaten işin ciddiyetinin farkında değildir ki. Hala burada kim gaklı diye soruyor. Yazık vallahi

Bile isteye o hesaba göndermiş eşi yani ortada senet vs. yok resmi yollardan birşey yapabileceklerini sanmıyorum. Ama Allah büyük tabiki konu sahibinin babası içine sinipte harcadiysa yazık acisi kötü cikar
yarın tüm cesaretimi toplayıp gidip isteyecem

Eşiniz haklı, ben eşinizin yerinde olsam daha da beterini yaparım.
Lafa bak kızımizin hakkı...
E o zaman o parayı size versinler. Madem sizin hakkınız.
Geçenlerde de böyle bı konu vardı.
Nasil bı terbiyesizliktir bu böyle.
Sizin de huzurunuzu hiç düşünmüyorlar.

yarın tüm cesaretimi toplayıp gidip isteyecem
Cesaret toplamaniza gerek yok, o para sizin paranız niye bu kadar cekiniyorsunuz anlamadım. Sanki siz borç alıp vermemişsiniz. Şimdiye kadar nasıl tek kelime etmeden ailenizle görüşmeye devam ettiniz şaşırdım gercekten

Kesinlikle kocaniz hakli. Bu durumda keşke o parayı vermeseydi bile denebilir. Borç para sonuçta odenmesi gerek. Ne demek kızımın hakki!!

ya küçükken annem babam evde aşırı baskı uyguladılar sanırım bu bende özgüven eksikliği yarattı ondan olayları hep içime atıyorum..sadece kocamın yanında rahatım

Eşin haklı 30 TL değil ki. İnsanlar 5 lira için adam öldürüyor

Size versinler o zaman .para sizinmiş madem.sizde eşinize verin.çünkü para zaten onun.sorun çözülür.

ya iste bu kızımızın parası senin kadar bizde tasarruf edebiliriz gibi

ailene 2016 yılında o parayı altın yada dolar olarak saklayacaktık, siz tl de tuttuğunuz için bizim para pul olmuş diyin...
parayı ilk istediğiniz tarihin dolar kuruna bakın, kaç dolar ediyorsa versinler madem?
tasarruf edebilirlermiş...

akıllara zarar babaya bakın hele.. Kusura bakmayın ama ne kadar kötü sıfat varsa hakediyor babanız. Yazıklar olsun kalleşlik bu yaptığı. Eşiniz görüşmemekte haklı. Siz üstünüze düşeni yapın ama asla eşinize karışmayın, adamcağız hokkalı kazık yemiş.

Nerden sizin paranız oluyo onu anlamadım eşiniz borç istese el oğlu sonuçta deyip mırın kırın ederler kendi menfaatlerine gelince de kızımın parası olur. Eşinizi savunmazsanız kendinizden soğutursunuz 30 bini kim kime veriyo bu devirde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…