- 6 Mayıs 2011
- 2.774
- 38
- 358
- Konu Sahibi Huzunlu_gul
-
Kızlar Annem kayın validemi aramış.... Çocukların bir derdi sıkıntısımı var ben soruyorum Hüzünlü-gül bana birşey demiyor sen bizden daha yakınsın ...Bir bildigin varmı diye sıkıştırmış... Tabi oda yoooo çocukları olmuyorya ondandır sıkıntıları bizde yapın ne gerekirse yaparız diyoruz ama olmuyor galiba demiş....... x gelin 3 cüyü yapacak nerdeyse onu görüp üzülüyordur.... Ben nediyim şimdi kızlar....Annem aradı beni çok üzülmüş kızım çocun olmuyor diyemi üzülüyorsun ...Sorun neyse tedavi ettiririz gerekirse tüp bebek yaptırırız dedi ben şok.....
Kızlar Annem kayın validemi aramış.... Çocukların bir derdi sıkıntısımı var ben soruyorum Hüzünlü-gül bana birşey demiyor sen bizden daha yakınsın ...Bir bildigin varmı diye sıkıştırmış... Tabi oda yoooo çocukları olmuyorya ondandır sıkıntıları bizde yapın ne gerekirse yaparız diyoruz ama olmuyor galiba demiş....... x gelin 3 cüyü yapacak nerdeyse onu görüp üzülüyordur.... Ben nediyim şimdi kızlar....Annem aradı beni çok üzülmüş kızım çocun olmuyor diyemi üzülüyorsun ...Sorun neyse tedavi ettiririz gerekirse tüp bebek yaptırırız dedi ben şok.....
Borç Bizim degil. Kaynım evlerken ona vermek için eşim kredi çekmiş ve bu borcu ben ödüyorum....... Kayın validem siz şimdilik onların borcunuda ödeyin biz size toplu olarak vericez dedi. Ama 4 yıldır hiç bir şey yok... Çekilen parada ödenen borçta hiç az miktarda değil.... Bu esnadada ben bir çocuk kaybettim yaşadıgım sıkıntılardan dolayı... Benim kendi borcumla ilgili sıkıntım yok... Sadece ben kaynımın borcunu ödüyorum ve anne babası onlara para yardımı yapıtor.. Alın bu parada x olumun borcunun birazını kapatın demiyor.... Her şeyin sebebi ailemin durumunun iyi olması... Ama benim babam başkasının borcu için senelerce yurt dışında çalışmadı... Olay bu...
huzunlu gül,
en son ne oldu? hani borcu kapatacaklardı?
Kapatacakları hiç sanmıyorum. Eşim bana tutmuş kardeşi için bir iş arkadaşından altın almış. Adamda şimdi istiyormuş onu vermemiz lazım dedi...Bende o zaman söylede bir zahmet versin kardeşin dedim.. Ordan başlayan bir tartışma kıyamet....Anneside anneme bir düşük yaptıgım halde kızının çocugu olmuyor onun için üzüntülü vs demiş... Yani çok doluyummm.. Akşam eve gitmek bile istemiyorum şu an....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?