- 11 Ağustos 2011
- 5.846
- 3.396
- 373
- Konu Sahibi Huzunlu_gul
-
pardon da borç sizin borcunuz
eşinizin ailesinden kaynınızdan ne diye medet umuyosunuz
herkes çalışsın kendi borcunu ödesin
ay hiç anlamadım ben derdinizi
Evet Size tamemen katılıyorum Sorun eşim.. Eşimin bu tavırları. İlk evlendigimizde eltim yaşça benden küçük bayramda eşimin halasına gittik eltim elini uzatıp gelinnn gelinnn öp bakayım elimi ben büyük gelinim demesinmi... Kaynar sular döküldü başımdannn. X yaptın terbiyesizligi yaşına veriyorum dedim. Buna benzer bir kaç hareket yapınca eşime dedim. Bana sizin aranızdaki olay beni buna dahil etme dedi....
Ben burda yanlızım. Ailem yurtdışında. Gidicek yeri yok yapacak şeyi yok diyor. Ama 4 sene sonunda benimde kendime güvenim geldi (Biraz geçte olsa). Sesimi çıkarmaya başladım. Şu an eşimden ayrılıp ayrılmamanın kararını vermeye çalışıyorum. Burda yazmadıgım paylaşmadıgım bir çok şey var.
Aileme böyle bir üzüntüde yaşatmak istemiyorum ama çok yıprandım...
Bu akşam bir kez daha konuşucam. Bakalım ne olacak.Ciddi anlamda adımlar atılması lazım..Benimde kendimi silkeleyip net kararımı vermem gerekli. Biticekse bitirmeliyim...Allah yar ve yardımcım olsun. Ama ben yuvam bozulmasın diye bir çok şeyden fedakarlık yaptım.. Artık sıra onda..
Bu akşam bir kez daha konuşucam. Bakalım ne olacak.Ciddi anlamda adımlar atılması lazım..Benimde kendimi silkeleyip net kararımı vermem gerekli. Biticekse bitirmeliyim...Allah yar ve yardımcım olsun. Ama ben yuvam bozulmasın diye bir çok şeyden fedakarlık yaptım.. Artık sıra onda..
huzunlu sende kendi fedakarlıklarımı gördüm ve adına çok üzüldüm ..keşke senle dertleşebilme imkanımız olsa ..canım benim ya yaş kaç bu arada
26 yaşındayım.22 yaşında evlenip buraya yerleşdim. Eşimle görücü usulü evlendim için zaten ilk sene ona alışmaya çalışmakla geçti.
bu faizle beraber 66.000tl eden borcun içinde sizin tüm düğün masraflarınız ve aynı zamanda kaynınıza edilen yardım tutarı var sanırım.
kocanız kaynınızın eline ne kadar para saymış bunu söylemiştir size?
huzunlu aslında benim durumum senin durumuna göre daha trajık..
hep duzelmesi için çaba sarfettım..fedakarlık yaptım..ama yok tık demedi..
inanırmısın buraya konu açıpta anlatacak cesaretim bile yok bırak aileme söylemeyi..
inşallah düzelir herşey yoluna girer..
Borcun büyük kısmı kaynıma ait. Bizim dügün borcumuz yok kadar az.
Toplasanız 15.000TL bizim masrafımız geçmez onlarda bana takılan altınlar ve salon takımının parası. Babam bizim borçsuz evlenmemizi şart koştu için bir çok konuda bize yardım etti. Ben alayım kızım aman o pahalı almayın kızım...Dügünde takılan paraların bir kısmıylada salon parası ödendi. Geri kalan nakdin bir kısmıyla balayına gittik. (Bu kadar borç oldugunu bilsem gidermiydim ah ah) Balayından döndükten sonrada bu borç çıktı ortaya. Altınlarımı soracaksınız. Onlar babamın korkusuna bankanın kasasında. Bizde kadının altını sadece ev alınacaksa bozulur.Bi akıllılık orda yaptım galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?