- 18 Ağustos 2007
- 5.773
- 4.341
- 698
- Konu Sahibi Bebekhazan
-
Pro uyeyim havami atayim diyorsun yani
Evet kızlar. Kim hangi sayfada hepinizi görüyoruz. Ona göre takılın
Tamam.Bir konuyu da su muhabbetlerle çişlemeyin.
Sizin toz pembe dünyanıza bu fake gelebilir, biraz saygı duyun artık .
Fake ise de fake yani; inanmıyorsanız yardımcı olmazsınız en azından gerçek olabileceği ihtimalini düşünerek konuyu sabote etmeyin.
Bir çok gerçek konu böyle kapandı sayenizde .
aaaa prolar mı görebiliyo bunu sadece? valla unutmuşum kendimi mune gibi hissettim şimdi
Sana bir sır vereyim mi üzülme ama onu pro olmayanlar da görüyorPro uyeyim havami atayim diyorsun yani
Evet kızlar. Kim hangi sayfada hepinizi görüyoruz. Ona göre takılın
10 numara tespitAy tekrar okudum konunuzu üşenmedim. Eşim 35 kardeşim 18 yaşındaydı 2017 yılında demişsiniz basbayağı geçmiş zamandan bahseder gibi. Sonradan diyorsunuz ki 5 ay oldu.
Trollük de bir sanattır. Emek, yaratıcı düşünce ve tutarlılık ister. Hakkını veremeyecekseniz yapmayın lütfen. Ya gerçekten komik olsun neşemizi bulalım ya da inandırıcı yazın da heyecan olsun
O başka bu altta olan şu anda konuda olan kişilerSana bir sır vereyim mi üzülme ama onu pro olmayanlar da görüyorkonunun başlığının yanındaki yerden görünüyor tıklayınca kimler yazmış kimler misafir kim hangi konuya bakıyor hepsi görünüyor
Evde sıkılıyorlar Herhalde senaryo yazıyorlarFek hesap bu ara dadınlar kkya
Ay valla uğraşamıcaktım hiç. Sen uğraşmışsın. Ellerine sağlık.O başka bu altta olan şu anda konuda olan kişiler
Bahsettiğim o değildi ama olsunSana bir sır vereyim mi üzülme ama onu pro olmayanlar da görüyorkonunun başlığının yanındaki yerden görünüyor tıklayınca kimler yazmış kimler misafir kim hangi konuya bakıyor hepsi görünüyor
A a çok ayıpAy valla uğraşamıcaktım hiç. Sen uğraşmışsın. Ellerine sağlık.
Şimdi ekran görüntüsü alıp buraya atmak işkence değildir de nedirA a çok ayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?