Kocam Lise aşkıyla Evlenecekmiş

arkadaş bıde doktormuş..bılıyorum burda hıcbırsey sana ılaçç gelmıyor senı ıyı etmıyor ama bır nebze olsun mutluluk getırmesi için tesellı olursun moral alırsın ve busekılde daha sakın davranıp haklarını korursun karararını sağıklı alırsın.senın ıcındekı acıyı sen yasıyorsun suan bılıyoruz. ama bolbol dua edın bıde doktormussunuz hatıka bır meslegı nız var.kacın ondan.kesın bır kalemde.evet bıraz cok yakıcak canınızı ama sonradan uzulmektense sımdı uzulun kesın kangren olmus yerı.ne guzel meslegınız var.yaşayın hayatınızı.hayat sıze fırsat sunuyor..çıkarın tadını..gıdın annenıze sarılın babanıza sarılın ailenıze sarılın onlarda emınım sızıı onaylayacak...kurtulun bu atmosferden..rahatlayın...

Linke tekrar baktım bu site bile deilmiş ya çok özür dilerim.anaflaktik şok geçiriyor gibidim.Doru düzgn yazamyrm bile elim titr.özellikle rivera arkadaşımızdan af dilerim.Çok çok çok byk yanlış yapmşm tefe koysa yeri beni.magmalrda yancam

biz kadınlar neden hemcinslerimize bunu yaparız anlamıyorum geçmiş olsun allah sabır versin SEVDASI BÜYÜK OLANIN İNHİHANI AĞIR OLURMUŞ benim ki gibi bir vaka seven kadına ayrıl demeyin mücadele edecektir bende ayrılamadım hala çekiyorum ama .........

bır erkek ayrılalım dedıgınde gercekten ayrılmak ıster,
ayrılalım yeterkı malı mulku de verıcem demıs ,tamam ımza karsılıgı sozlerını kanıtlasın
,kapına gelene kadar bekle....sabret altın söz sabır...
,cocugun var mı calısıyor musun bılmıyorum
ailenden veya cok samımı bır arkadasından destek al yanına gelsın,destek önemli,
acı paylastıkca azalırmıs,senın burada kocaman kk ailesi destekleyecek emın ol...

Ben de sadece mtsz oldğuna ve kötü niyeti olmadğna inanma istiyrm teşkkür ederim.Kimseyi kırmak istmedm

madem o kadın canınızı yaktı sizde onunkini yakın. boşanmayın. kocasına açıp herşeyi anlatın. onları rezil edin. valla sinirlendim hee.

madem o kadın canınızı yaktı sizde onunkini yakın. boşanmayın. kocasına açıp herşeyi anlatın. onları rezil edin. valla sinirlendim hee.
Kocasına söylmş zaten dün yazmştm.herşeyi göze aldm diymş. aldtmk istememişlr ikisi de ondan söylüyrmş kocam da

şimdi kocam otelde kadn da ailesnn yanına dönmş. dün onunla msn dedim kocama aldtck olsam bştn söylmzdim hçbirşey çirkfleşme dedi. gerçekten de utanıyorum.insanlara saldırmş oldmm için.ellerm titriyor ilaç aldm ksura bakmayın yazamyrm düzgün

aileme de söledim sanki hiç şaşırmdlr sanki bndn başka herks bekliyormuş bunu ne aptalım ben ya şehir dışından geleceklr annemlr yalnz da kalmak istemyrm bugn

ay iyice cocuk oyuncagınıza cevırmıssınız herşeyı kusura bakma.yazıyorum adamakıllı seler onları kaıle ble almamıssın donup dolaşıp yazdıgın şeyler çocuk gıbı hep ay nı seyler yok aldatmıs yok aldatcakmıs. doktor yazmıssın meslegınede sen doktor falan degılsın sen öyle kulturlu bısey olsan kalkıp buraya daha elle tutulur adamakıllı şeyler yazardın yada dogru şeylerın uzerınde durdun sen bu durumundan oldukça mutlu ve memnun gıbısın oyle boşkı yazdıkların okadar şey yazdım ama yanlıs kısıye yazmısım sanırım.

pratsyn hekimim.elle tutulur? deli gb aşığım beni terk edyr olan bu.teşekkür edrm yazdklrnza

Arkadaşım siz iyi değilsiniz.
Bugün ilk iş doktor randevusu alın, bu süreci tek başınıza atlatmaya çalışmayın.
Eşinizden sözleşme isteyin bence.
Ne var ne yok son kuruşuna kadar size versin.
Zaten vermese bile siz aldatıldığınız için mahkeme size yüklü tazminat verecektir.

olur tamam. allah razı olsun herkese fikirler için

pratsyn hekimim.elle tutulur? deli gb aşığım beni terk edyr olan bu.teşekkür edrm yazdklrnza
elle tutulur ne yazmıssın yada ne kadar yardımcı oluyorsun kendıne bız bıle senden daha cok brda yırtıyoruz burda kendımızı hıcbırseyı okumamıs gıbısın....ozaman tahsıllı bır yetıskıne yakısır şekılde davran yok msnmış yok kadınla kulubunde bır sahısa mesajmıs gec kızım.senın daha ıyı bılmen lazım neyapcagını.gıdıp senı uzen şeylerlı yapıp hala sana bısey vermeyen boş şeylerın peşindesın.aynı seylerı okuyorum sureklı yok aldatcakmıs yok aldatmıs.senın kocan adam olsa senın yanından kaçmaz.sen hala sebıyorum aşığım dıyosun ozaman elınde tutsaydı ne dıyeyım benım dıycek bıseyım kalmadı sana..daha fazla yoramam kendımı.Allah herkese akıl fıkır vermıs.Bı suru kısıyle paylaşımda bulundum boylesını hıc gormedım.çok tuhaf..burda vakıt gecırecegıne aç kayınvalıdene telefonda gerçeklerı yaşa burda hayal kurma talefon da konus bıseyler yap..bazen ınanasım gelmıyor yanı urda çoğu konu fake..acaba dıyorum...tepkılerı ve yazılanları gorunce...Allah ıslah etsın

kesınlıkle katılıyorum

Bu söylediklerinden sonra hala siz mi arıyorsunuz onu??

Gururlu olun biraz adam aşağılık birşey yapmış ve bunu size anlatabilmiş

Bu durumda sizin ondan koşar adım ayrılmanız gerekiyorken o sizden ayrılıyor..

Doktor iseniz eğer cahil bir insan değilsinizdir de biraz dışarı çıkıp en yakın arkadaşınız varsa arayıp sakinleşin ve mantıklı davranın..

Bu şekilde çok itici bir pozisyondasınız adama iyi ki ayrılıyorun dedirtirsiniz.. Bırak ne hali varsa görsün gün gelir devran döner...

Dgru diyorsunuz.Elimden geleni yapıcam

Geçen gün kızım anlatıyor her %40 liseli aşkıyla evleniyormuş çok yüksek rakam gibi geldi bana

hedef göstrp saldrmk da olmaz kim blmyrm ama buraya yazan biri demşti kankisi link açlmdı kapanmış bir konu olabilirmş.Kmsyi gç drmda bırakmak istemm

Bende sana onu diyorum ya güzelim...
o olmayabilir..
Hemen kıza mesaj yazmışsın...
Günahını alma..
Sonuçta senin gibi çok örnek var..
her facebookta liseli aşkını bulana saldıracak olsakk...
İşimiz olur..
İyi olmana gerçekten sevindim bu arada
geceki mesajını okuyunca gerçekten endişe etmiştim..

Bence de sırrınızı verebileceğiniz ve dertleşebileceğiniz,size olgun fikirler sunabilecek bir arkadaşınızla vakit geçirin bugün.
İnsan normalde ne kadar mantıklı ve olgun da olsa bazen böyle durumlarda makul düşünemeyevbiliyor.

Çok deşarj olursun. Bende hep işe yaramıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…