bır erkek ayrılalım dedıgınde gercekten ayrılmak ıster,
ayrılalım yeterkı malı mulku de verıcem demıs ,tamam ımza karsılıgı sozlerını kanıtlasın
,kapına gelene kadar bekle....sabret altın söz sabır...
,cocugun var mı calısıyor musun bılmıyorum
ailenden veya cok samımı bır arkadasından destek al yanına gelsın,destek önemli,
acı paylastıkca azalırmıs,senın burada kocaman kk ailesi destekleyecek emın ol...
Kocasına söylmş zaten dün yazmştm.herşeyi göze aldm diymş. aldtmk istememişlr ikisi de ondan söylüyrmş kocam damadem o kadın canınızı yaktı sizde onunkini yakın. boşanmayın. kocasına açıp herşeyi anlatın. onları rezil edin. valla sinirlendim hee.
ay iyice cocuk oyuncagınıza cevırmıssınız herşeyı kusura bakma.yazıyorum adamakıllı seler onları kaıle ble almamıssın donup dolaşıp yazdıgın şeyler çocuk gıbı hep ay nı seyler yok aldatmıs yok aldatcakmıs. doktor yazmıssın meslegınede sen doktor falan degılsın sen öyle kulturlu bısey olsan kalkıp buraya daha elle tutulur adamakıllı şeyler yazardın yada dogru şeylerın uzerınde durdun sen bu durumundan oldukça mutlu ve memnun gıbısın oyle boşkı yazdıkların okadar şey yazdım ama yanlıs kısıye yazmısım sanırım.
olur tamam. allah razı olsun herkese fikirler içinArkadaşım siz iyi değilsiniz.
Bugün ilk iş doktor randevusu alın, bu süreci tek başınıza atlatmaya çalışmayın.
Eşinizden sözleşme isteyin bence.
Ne var ne yok son kuruşuna kadar size versin.
Zaten vermese bile siz aldatıldığınız için mahkeme size yüklü tazminat verecektir.
elle tutulur ne yazmıssın yada ne kadar yardımcı oluyorsun kendıne bız bıle senden daha cok brda yırtıyoruz burda kendımızı hıcbırseyı okumamıs gıbısın....ozaman tahsıllı bır yetıskıne yakısır şekılde davran yok msnmış yok kadınla kulubunde bır sahısa mesajmıs gec kızım.senın daha ıyı bılmen lazım neyapcagını.gıdıp senı uzen şeylerlı yapıp hala sana bısey vermeyen boş şeylerın peşindesın.aynı seylerı okuyorum sureklı yok aldatcakmıs yok aldatmıs.senın kocan adam olsa senın yanından kaçmaz.sen hala sebıyorum aşığım dıyosun ozaman elınde tutsaydı ne dıyeyım benım dıycek bıseyım kalmadı sana..daha fazla yoramam kendımı.Allah herkese akıl fıkır vermıs.Bı suru kısıyle paylaşımda bulundum boylesını hıc gormedım.çok tuhaf..burda vakıt gecırecegıne aç kayınvalıdene telefonda gerçeklerı yaşa burda hayal kurma talefon da konus bıseyler yap..bazen ınanasım gelmıyor yanı urda çoğu konu fake..acaba dıyorum...tepkılerı ve yazılanları gorunce...Allah ıslah etsınpratsyn hekimim.elle tutulur? deli gb aşığım beni terk edyr olan bu.teşekkür edrm yazdklrnza
kesınlıkle katılıyorumarkadaşım siz iyi değilsiniz.
Bugün ilk iş doktor randevusu alın, bu süreci tek başınıza atlatmaya çalışmayın.
Eşinizden sözleşme isteyin bence.
Ne var ne yok son kuruşuna kadar size versin.
Zaten vermese bile siz aldatıldığınız için mahkeme size yüklü tazminat verecektir.
Bana söyledği Facebook da bulmuş.kendisi mesaj yazmış.kadın da cevaplamış. Soğukmuş diyor önceden reddetmiş kankisini araya sokmuş hislerini öğrenmek için. bunu ama kankisi dedi benim olduğumu bilmeden.O arkadaş da kadının evine giden gelen biriymiş.Zaten hepsi liseden tanışıyomuş.öğrendiime göre.O söylemedi ama bunları bana.Dediği sadece kadını kendi eklemiş mesaj yazması için de ikna etmiş peşinden koştum diyo bana
Bu söylediklerinden sonra hala siz mi arıyorsunuz onu??
Gururlu olun biraz adam aşağılık birşey yapmış ve bunu size anlatabilmiş
Bu durumda sizin ondan koşar adım ayrılmanız gerekiyorken o sizden ayrılıyor..
Doktor iseniz eğer cahil bir insan değilsinizdir de biraz dışarı çıkıp en yakın arkadaşınız varsa arayıp sakinleşin ve mantıklı davranın..
Bu şekilde çok itici bir pozisyondasınız adama iyi ki ayrılıyorun dedirtirsiniz.. Bırak ne hali varsa görsün gün gelir devran döner...
hedef göstrp saldrmk da olmaz kim blmyrm ama buraya yazan biri demşti kankisi link açlmdı kapanmış bir konu olabilirmş.Kmsyi gç drmda bırakmak istemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?