ay iyice cocuk oyuncagınıza cevırmıssınız herşeyı kusura bakma.yazıyorum adamakıllı seler onları kaıle ble almamıssın donup dolaşıp yazdıgın şeyler çocuk gıbı hep ay nı seyler yok aldatmıs yok aldatcakmıs. doktor yazmıssın meslegınede sen doktor falan degılsın sen öyle kulturlu bısey olsan kalkıp buraya daha elle tutulur adamakıllı şeyler yazardın yada dogru şeylerın uzerınde durdun sen bu durumundan oldukça mutlu ve memnun gıbısın oyle boşkı yazdıkların okadar şey yazdım ama yanlıs kısıye yazmısım sanırım.
Heyecan duasının sonu diye bir konu var...Okudum bayan lise aşkını facebookta bulmuş falan acaba o kişi mi bir okuyun isterseniz....
Bugün salim kafa konuştuk.Ev araba altınlar evliyken alınan şeyleri hep bana veriyor. aylık 700 nafaka veririm protokol yapalım boşanalım dedi. Ne yapayım;?
doğru diyosunuz ona da şükrediyorum.Üzgünüm ama aldatmadı en azından mutsuzdum uzun zzamandır dedi ama o çok koydualdatmaktansa her şeyi açıkça söylemek bana göre doğru olanı
kendine yeni bir hayat kur canım üzülmemeye çalış uğraşlar bul kendine ve onu unut
doğru diyosunuz ona da şükrediyorum.Üzgünüm ama aldatmadı en azından mutsuzdum uzun zzamandır dedi ama o çok koydu
durumunuza gerçekten çok üzüldüm,
baştan sona kadar okudum yazılanları,inanın hayretler içerisindeyim
eşiniz ne kadar egoist duyarsız bir erkekmiş,
okadar çok sinirlendim ki
birde aldatma değilmişmiş aldatmanın alasını yapmış bu ahlaksızlar,aklı sıra kendi egosunu vicdanını rahatlatıyor bu adam,hayırsız herifin tekiymiş bu
insan evlendiği eşini başkasına nasıl tercih eder ya,
sakın üzülme cnmbenim bu herif için üzülmeye değmez,
sen daha değerlisin unutma...
herşeyde bir hayır olduğunu düşün,
belki karşına seni gerçekten çok seven ve değerini bilen biri çıkar...
Bi iki yıldır kavga dövüş vardı evde ama tahmin etmezdim bana bunu yapıcağını.Çok fenayım ağlıyorum şu an. Liseden sevgilisiyle facebook da karşılaşmış.Onu seviyormuş.Benle bağı kalmamış.Ayrılalım aldatma bana göre deil dedi.kadın da evliymiş meğer ki.Ama ayrılıyormuş oda.Bugün kocamın kankisine numara yaptım o gibi davrandım. adamla konuşuyormuş kadın demiş ki herşeyi göze aldım hayatımı silip emreye gidicem. kadın burada yazıyormuş kankisi dedi mesaj yazmış bir de aç şu siteyi oku diye tabi kocam sandı beni.galiba kocam kadının hissiyatından emin değilmiş kankisi de ondan göndermiş sitenin adresini.Ne yapıcam ben şimdi Allahım?
canım o mutsuza sende mutsuzdun demekki
karşılıklı bişeyler eksikmişsen ona o sana bişeyleri eksik vermişsiniz ki bu duruma gelmişsiniz tek tarafta aranmamalı suç hiç bir zaman
allah sabır versin de atlat hayırlısıyla bir an önce
birçok kişinin yazdıı gibi mtsuzmuş sevmiyormuş artık yürümüyor gibiydi zaten kavga dövüş yani kimse olmasa dahi bitermiş ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?