kocam mı tuhaf ben mi tuhafım :(

Çok yoğun tempoda , ayakta, ağır işte çalışanlar hariç ; ev hanımlarının molasıda o çalışanlar kadar oluyor. Hatta çocuk varsa tepende çocuklarla dinlenmeye çalışıyorsun.
Uyuduklarında onlar uyanıkken yapamadığın işlerini yapıyorsun.
Bunun çocuk gezdirmesi , faaliyetleri , marketi , pazarı , yok fatura ödemesi, yok yemeği , gece uyutması , gece çocuğa uyanmak defalarca , sabahın köründe uykusuzlukla dikilmek , akşam dışarıda çalışan koca gelince yemeği , çayı , yorgunluk kaprisi , kumanda keyfini çekmek v.s ekleniyor.
Çalışınca misafirin bile daha az oluyor.
Ha birde çalışmayan kadınların da eline oyle ya da böyle para geçiyor. Ama maaş olmayınca onumda kıymeti olmuyor.

Bunun toplamında da asla kıymeti olmuyor , göze görünmüyor.
Çalışan kadınlar tarafından bile böyle görünüyorsa erkeklere oyle gorunmesi normal.

Haklısınız..

Bir de ben şuna inanıyorum. Evde kadın maddi manevi her türlü Sorumluluğu alıyor ve erkek buna ses çıkarmadan elinde kumanda Gününü gün ediyorsa zaten o evlilikte temelden eksik çok sey var demektir ve sorgulanmalıdır..

Karısını seven ve ona SAYGI duyan hiçbir erkek Karısının ev işi ile tükenmesine müsade etmez bana göre..

Yani bu noktada üstüne gidilmesi gereken şey ya da çözüm olarak üretilmesi gereken kadının iş hayatından mahrumiyeti değil. Evlilik kurumunun temelinde olması gereken şeylerin eksikliğinin giderilmesi olur ancak bana göre.

Ama günümüzde sevgi SAYGI temelli evlilikleri kastediyorum elbet ben, bence bu Örnekler münferit. Yani en azından benim çevremde dengeli hatta erkekler daha fazla ev işi yapıyor bile denebilir .

al birini vur ötekine..
geçen cumartesi işten eve geldim.
ne dese beğenirsin: ooh erkenden geldin eve miss..
ben de: hafta içi her gün 9da geliyorum bi de üstüne ctesi çalışıyorum, ve ben kadınım, buna mı oh diyosun dedim.
o: e tabi kendini ev hanımıyla kıyaslarsan mutsuz olursun..bence kıyaslama dedi.
ben de bişi demedim.
bugünün erkekleri kadın kadınları erkek olmuş canım..
adam gibi adam kalmamış malesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…