- 10 Eylül 2014
- 406
- 286
- 53
- 35
- Konu Sahibi CANIMKIZIM
-
Vallahi şu zamanda erkekler kadınlarla yer değiştirmiş evi kadınlar geçindirsin temizlik çocuk yapsın. Erkekler anca otursun. Bende nefret ettim erkeklerden. Hiç takılma sen ona. Maddi gücünüz yetiyorsa çocuğunuzla vakit geçirin uygun bir zamanda yine işe devam edersiniz.
ben ilk fırsatta işten ayrılacağım zaten ama o resmen evde oturmamdan rahatsız olacak.Bunu şimdiden seziyorum.
Ben bu durumda nasıl başa çıkacağım bilmiyorum
Arkadaşlar fikirleriniz benim için çok değerli bunu baştan söylemek istiyorum.
Ben evlendiğimden beri çalışıyorum.Bebeğim 5 buçuk aylıktı tekrar işe döndüm.Şu an 13 aylık ve en güzel zamanları.Biraz kızımla vakit geçirmek,onu en azından 3-4 yaşına ben getirmek istiyorum.Eşim bu konuda bana hak veriyor olsa da bazen bana şunları söylüyor.
" oh ne güzel be kadın olmak varmış.Evde oturacaksın kızınla vakit geçireceksin ben köpek gibi çalışıcam." Falan..
Evde bayanlar arası bir toplantım olsa özenir.Siz şimdi 5 çayı da yaparsınız keyifte yaparsınız falan der.
Bana çok tuhaf geliyor bu halleri.Bu dünyaya kadın olarak gelmek varmış diyip duruyor.
Zamane erkekleri eşinin çalışmasına o kadar alışmış ki benim evde oturup çocuğumla ilgilenecek olmamdan resmen rahatsızlık duyuyor.Özeniyor,oda evde oturmak istiyor..
Ben bu durumda nasıl davranmalıyım bilmiyorum.
Böyle yaptıkça eşimden soğuyorum..
Ben erkek olsam eşime,evime,çocuğuma bakmak için çalışır çabalarım.Evde oturmaya,kadınlığa özenmem diyorum.
Sizce ne yapmalıyım?
Arkadaşlar fikirleriniz benim için çok değerli bunu baştan söylemek istiyorum.
Ben evlendiğimden beri çalışıyorum.Bebeğim 5 buçuk aylıktı tekrar işe döndüm.Şu an 13 aylık ve en güzel zamanları.Biraz kızımla vakit geçirmek,onu en azından 3-4 yaşına ben getirmek istiyorum.Eşim bu konuda bana hak veriyor olsa da bazen bana şunları söylüyor.
" oh ne güzel be kadın olmak varmış.Evde oturacaksın kızınla vakit geçireceksin ben köpek gibi çalışıcam." Falan..
Evde bayanlar arası bir toplantım olsa özenir.Siz şimdi 5 çayı da yaparsınız keyifte yaparsınız falan der.
Bana çok tuhaf geliyor bu halleri.Bu dünyaya kadın olarak gelmek varmış diyip duruyor.
Zamane erkekleri eşinin çalışmasına o kadar alışmış ki benim evde oturup çocuğumla ilgilenecek olmamdan resmen rahatsızlık duyuyor.Özeniyor,oda evde oturmak istiyor..
Ben bu durumda nasıl davranmalıyım bilmiyorum.
Böyle yaptıkça eşimden soğuyorum..
Ben erkek olsam eşime,evime,çocuğuma bakmak için çalışır çabalarım.Evde oturmaya,kadınlığa özenmem diyorum.
Sizce ne yapmalıyım?
Evet esin tuhaf birazcık ama bu söylem zamane erkeklerinin çoğunda var. Hem evde yapılan işleri küçümsüyorlar hem tek başına çalışmanın haksızlık olduğunu düşünüyorlar sanırım. Bi dahaki sefer ciddi ciddi konuş bir daha moralini bozmasin. Anne babalarımızın jenerasyon da çoğu kadın çalışmıyordu o kocalar kullanılmış insanlar mi oluyor yanı? Hem kizinla ilgilenmeni bi bakıma geleceğe yatirim olarak görmeli. Hatta neye ozenirsen Allah onu verir işsiz kalsam mutlu mu olucan evde de:)
Nesinden soğuyosun? gayet insanı bir durumdan bahsetmiş adam.
Maddi açıdan yeterli olamayacığını mı düşünüyor yoksa sizimi kıskanıyor.
Her zaman soyluyorum.
Ben keyfi olarak calismiyorum ve calisan kadina saygi duyuyorum.
Fakat ayni sekilde kadinin calismama hakkina da saygi duyuyorum.
Esine "karinla cocuguna bakamayacaksan ne diye evlendin?" diye sorabilirsin.
Iflah olmazsa bir hafta yemegi temizligi vs o yapsin bir hafta sen yap. Anlar o zaman. Kadin erkek esitligi ise konu buyursun burdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?