- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.607
- 133
- Konu Sahibi mavi_turna
-
- #2.001
Koca samsuna gitti. Konu sahibi eşiyle bir otelde konuşup sakinleştirdi. İlk gün adam otelde kalmış. Sonraki gün beraber yaylaya gideceklerini daha sonra kocasıyla döneceğini yazdı. Okan konusunda sorun çıkarmaması için kocasından söz aldı. Yarın beraber eve dönüyoruz, konu bırada kapandı deyip veda etti. Vee perdelerKoca ile barışıldı mı ? Okan ne oldu ?
Ben tamamını biliyodum ama unuttum geçmiş gün, okan gittiği yerde tanıştığı biri bide Sibel vardı galiba konu sahibinin yakın arkadaşı, okan Sibel bir de konu sahibi eğlenmeye gidiyor Sibelde resim çekip sosyal medyaya koyuyor konu sahibinin eşide görüp vay o adam kim diyerek çıkıp geliyor, sonra nasıl oldu da barıştılar hatırlamıyorum
Herkese Merhaba,
Sabaha kadar gözüme uyku girmedi, bütün gece oturdum düşündüm taşındım bir sonuca varamadım. Meselem şu;
Eşim iş için bir tatil beldesinde şu anda ve onun yola çıkacağı gece eski kız arkadaşı ona face den arkadaşlık talebi göndermiş, bizim ki kabul etmiş. İşin garip tarafı eski kız arkadaşı o tatil beldesinde yaşıyor! Ayrıca eşim bana eski telefonunu (hattını değil sadece telefonu) vermişti aylar önce ben kullanıyorum artık nasıl oluyorsa face gelen mesajları bu telefonda kurulu olan messenger a da düşüyor. Bu kız mesaj attı bizimkine öyle sıradan naber falan, aynı günün akşamında eşim de cevap yazmış nasılsın gibilerden. Sohbetleri uzamış baya ama normal arkadaşça yazışmışlar , bizimki şuan aynı yerdeyiz falan bişiler yazmış. Ben oğlumla ilgilendiğim için sürekli telefonla uğraşamıyorum, bir ara baktım mesajların tamamı silinmiş devamı var mı yok mu bilmiyorum. Sizce eşim neden şuan onun yaşadığı yerde bulunduğunu o kıza söylemiş olabilir? Görüşmüşler midir? Birde neden mesajları silsin ki saklamak istediği bir şey yoksa.
Çünkü bir kaç yıl önce başka bir kız arkadaşı ile gayet arkadaşça bir kaç mesajları olmuştu, ben hiç sorun yaratmamıştım, aklıma birşey gelmemişti o zaman.Ama bu sefer içime bir kurt düştü anlamadım bende. Eşim halen o tatil beldesinde ve 2 hafta daha orada kalacak.
Bu arada ben eşime mesajları gördüğümü söylemedim, zaten ona gelen mesajların aynı anda bana düştüğünü de biliyor, zamanında çok uğraştı ayarları düzeltmek için ama yapamadı. Kafam karıştı, eşine güvenmiyor musun derseniz, Güveniyorum ama en nihayetinde bir erkek olduğunu aklımdan çıkarmadan.
Bu konu hakkında fikirlerinizi bekliyorum, ne yapmalıyım?
Bizim hakkımızda biraz detay vereyim: 3 yıllık evliyim, bir oğlum var 1,5 yaşında. Bu ayın sonunda evlilik yıldönümümüz 4. yılımıza gireceğiz, evliliğimizde genel anlamda bir sorunumuz yok. Birbirimizi severek, isteyerek evlendik. Zamanla bazı şeyleri kaybettik tabi, herşey çok sıradan ve monoton bir düzenimiz var.
Öyle değildi ama eş kıskanınca öyle bi şeyler olmuştuYoksa Okan bir kıskandırma katalizörü mü?
Yoksa Okan bir kıskandırma katalizörü mü?
Öyle değildi ama eş kıskanınca öyle bi şeyler olmuştuSonra eşiyle gitti bi yerde buluştu konuştular beraber eve döneceklerdi sanırım
Okan faslından sonra ben acaba fake mi demeye başlamıştım çok sert bi virajdı o kısım
Himm. Bitmek uzere olan her evlilige son dakikada bi tutam Okan eklemek lazim demek.
Bu konu kilitli değil miydi ya hatta konu sahibi kendi istemişti? Yanlış mı hatırlıyorum acaba? Ne popülerdi bu konu ya her sayfasını okumuştum heyecanla ne oldu ne oluyor diye her gün farklı bi gelişme oluyodu.Aylardır girmiyo konu sahibi kimbilir ne yaptı...
kilitliydi,sonra ben başka bi topikte gördüm kendisini konunu açtırda gelişmleri yaz, merak ediyoruz dedim
o zamanlar yazmıştı işte son gelişmeleriEvet bende şaşırdım görünce konunun açıldığını.. Odeğildene günlerdi ya,nasıl takipteydik 63373477421 kişi an ve ançok sürükleyiciydi..
Aaaa ciddi mi?Bende gelişme var mı diye sürekli profiline girip yazmış mı diye bakıyordum..eee madem konusunu açtırdı niye yazmıyor
Okudun mu cidden, gidip roman alaydın onu okuyaydın 202 sayfa dile kolayvay be 202 sayfayı okudum inanamıyorum en çokta kadının mavinin eve geri dönüyorum diyp artık başka bişey yazmamasına üzüldüm finali erken gelen dizi gib oldu kalakaldımyaa ortada bu arad olayın ve şahsın gerçek olduğunu düşünüyorum hiç bi manyak 200 sayfa böle düzenli cevap verip tutarlı yazamaz 1 ay boyunca insan söylediği yalanı unutur bee
Bende o duada sana eşlik ederim.Biri özet geçse? Dua ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?