Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

Koca ile barışıldı mı ? Okan ne oldu ?
Koca samsuna gitti. Konu sahibi eşiyle bir otelde konuşup sakinleştirdi. İlk gün adam otelde kalmış. Sonraki gün beraber yaylaya gideceklerini daha sonra kocasıyla döneceğini yazdı. Okan konusunda sorun çıkarmaması için kocasından söz aldı. Yarın beraber eve dönüyoruz, konu bırada kapandı deyip veda etti. Vee perdeler

Yoksa Okan bir kıskandırma katalizörü mü?

Himm. Bitmek uzere olan her evlilige son dakikada bi tutam Okan eklemek lazim demek.

Ya o değilde konuya yapılan her yorumda mavi turna geldi olayları anlattı zannedip bi heyecanla koşuyorum konuya doğru ama sonu hep hüsran.
Madem yazmayacak kitli konu neden açılmış ki

Evet bende şaşırdım görünce konunun açıldığını.. Odeğildene günlerdi ya,nasıl takipteydik 63373477421 kişi an ve an çok sürükleyiciydi..

kilitliydi,sonra ben başka bi topikte gördüm kendisini konunu açtırda gelişmleri yaz, merak ediyoruz dedim

Aaaa ciddi mi? Bende gelişme var mı diye sürekli profiline girip yazmış mı diye bakıyordum..eee madem konusunu açtırdı niye yazmıyor

o zamanlar yazmıştı işte son gelişmeleri

vay be 202 sayfayı okudum inanamıyorum en çokta kadının mavinin eve geri dönüyorum diyp artık başka bişey yazmamasına üzüldüm finali erken gelen dizi gib oldu kalakaldımyaa ortada bu arad olayın ve şahsın gerçek olduğunu düşünüyorum hiç bi manyak 200 sayfa böle düzenli cevap verip tutarlı yazamaz 1 ay boyunca insan söylediği yalanı unutur bee

Geçmiş olsun... Sence ne halt karıştırıyorsa onu karıştırmış

Okudun mu cidden, gidip roman alaydın onu okuyaydın 202 sayfa dile kolay Bu arada yanlış anlaşılmasın bence de konu gerçek baya tutarlıydı yazdıkları şu bi adam vardı orası biraz enteresan gelmişti bana, sanki Sarah Jio nun romanlarından birini okuyormuşum gibi hissetmiştim

Gerçekten enteresan şeyler varmi. Özeti cikiormu yoksa bende okuyummu 200 sayfayi

Zaten takipteydim ama yorum yazmadım çünkü kızlar gereken yorumları yaptılar hep.
Ama bir kaç tane yazı gördüm çok üzüldüm yorum yapmak için girdim.
Böyle fedakar bir kadın var her haliyle uzun uzun anlatmıyım tekrar.
Bazı arkadaşlar biraz suçu konu sahibinde bulmuş. Eşiyle yeterince ilgilenmedi cinsellik bakımından vs.
Kimin başına gelse bu kadar fedakarlığa karşı kalkıp ta "bende kocamın yatağını fazla renklendiremedim bunalıma girdi bende de suç var " demez sanırım...!
Bayanda sorunlar bile olsa erkek gelip ben soğudum artık ilgilenmiyorsun duygusal boşluktayım bu işe çözüm bulalım dese ne olur eksilir mi bir yeri.
Aldatmanın büyüğü küçüğü sağı solu diye tartışmaya gerek bile yok bence.
Gerekenler yapılmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…