- 30 Temmuz 2015
- 548
- 375
- 53
- Konu Sahibi mavi_turna
-
- #1.961
Tesekkurler :) sevindimVallahi düzelttik diyordu en son başka bir konuda görmüştüm iyi yani sorun yok sanırım
Ohoo neler olmuştu nasıl hortlattınız bu konuyu ?
Ay sen konuyu biliyomusun ya 200 sayfa ne konusuldu valla tam dallas herhalde bi anlatsana yavAllah rızası ıcın
Yazdım yukardaaklımda kalanlar bunlar.
nasıl midesizliktir ya o ona gitmiş bu buna gitmiş o evlilikten hayır gelmez artıkBu konuyu takip etmiştim aklımda kaldığınca özet geçiyorum. Eşi eski sevgilisini ekliyordu ve üyenin içine kurt düşüp oteli arıyordu ısrarla ve eşi itiraf ediyordu. Güya giyinmiş süslenmiş eski sevgilisine gidecekken aklı başına gelmiş ve vazgeçmiş. Mavi turna inanmamış ve evi terk etmişti ama o da hata yaptı kocasını uzak bir aile dostu ile kıskandırmaya kalkt hatırladığım kadarıyla ve eşi de gelip almıştı onu gittiği yerden ( sahil kasabası gibi bir yere gitmişti sanırım) Sonra okumadım kaçırmışım, aklımda kalan bu bi senelik konu valla beynime kuvvet
ooo tam aşkı memnuSağol benim canım kk kardeşim maşşalah sana
anlamıyorum çalışan bayanlar neden iş seyahatine gitmiyoda hep erkekler gidiyo:)Ay kocamın tatil beldesine gitmesi bile tatil beldesine atom bombası atmam için yeterli bi sebep
nasıl midesizliktir ya o ona gitmiş bu buna gitmiş o evlilikten hayır gelmez artık
Valla gündüz biri hortlamışOhoo neler olmuştu nasıl hortlattınız bu konuyu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?