Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

197 sayfalık nasıl bir konu bu ya?

Sizde bir mesaj atin. Ben karisiyim ve bir oğlumuzbvar.çok mutluyuz cinsel hayatimizda çok iyi gibilerinden yazin ve sonra silin kocaniz gormeden.hem kizin sizden haberi olsun hem de kocaniz aldatmaya kalkip klasik evli erkek yalanlarini atarsa karsi taraf yemesine.

"Eşim iş için tatil beldesinde" yi görünce kalbim sıkışto

Bu konuyu takip etmiştim aklımda kaldığınca özet geçiyorum. Eşi eski sevgilisini ekliyordu ve üyenin içine kurt düşüp oteli arıyordu ısrarla ve eşi itiraf ediyordu. Güya giyinmiş süslenmiş eski sevgilisine gidecekken aklı başına gelmiş ve vazgeçmiş. Mavi turna inanmamış ve evi terk etmişti ama o da hata yaptı kocasını uzak bir aile dostu ile kıskandırmaya kalkt hatırladığım kadarıyla ve eşi de gelip almıştı onu gittiği yerden ( sahil kasabası gibi bir yere gitmişti sanırım) Sonra okumadım kaçırmışım, aklımda kalan bu bi senelik konu valla beynime kuvvet

Reactions: anu
Eşinin ailesi de girmişti araya hatta ve hatta güya bu görümcenin bir oyunuymuş eşi böyle demişti mavi turna'ya, aileleler olaylar olaylar falan epey karışmıştı burası.

nasıl midesizliktir ya o ona gitmiş bu buna gitmiş o evlilikten hayır gelmez artık

Ohoo neler olmuştu nasıl hortlattınız bu konuyu ?
Valla gündüz biri hortlamış üşenmedim 100 küsür sayfa okudum, Konu sahibi tatile çıkıp bi süre siteye girmeyeyim demiş bi manda ondan sonra koptu bende film oku oku harap oldum beraber ankaraya döneceklerdi en son ne olduysa merak ettim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…