- 20 Temmuz 2015
- 278
- 247
- 18
- Konu Sahibi mavi_turna
-
Gidemem ki onun olduğu yer ile yaşadığımız yer arasında mesafe var, zaten benim çocukla yola çıkmak problem olmasa en başta bende gitmek istemiştim, ne zaman uzun yola çıksam bebeğim 1 hafta 10 gün hasta oluyor.ne duruosun ya oğlunuda alıp gitsene bi baskına :S ne bekliosun hala evde
Ya evet bende sonra çok kızdım kendime ama aksilik o gün bebeğim çok huysuz, mızmızdı sürekli memede durmak istedi bende emzirirken telefon elimde durmasın dedimAy o yazışmalardan göz ayrılır mı ya tüh. Eğer kızın niyeti bozuk öve Görüşmek isterse görüşürler gibi geliyo. Muhtemelen eski kız arkadaşı olduğu için sildi Mesajları. Yani normal ni koz arkadaşı olsa silmeyebilirdi Ama bu tehlikeli bi bölge sonucta. Yani 2 hafta daha var insanın huzursuz olması normal. Ara ara arayıp kontrol edin. Birde fatura dökümünü falan kontrol edebiliyorsanıx edin kiminle konuşmuş galan
Aslında bende okurdum tabi ama, mesajlaşma aralıkları çok uzundu yani kız yazsa eşim 10 dk sonra cevap veriyo, eşim yazsa kız yine geç cevap yazıyodu, bebeğimde hasta gibi olunca hep onla ilgilendim arada gider geler okurum dedim. Hiç mesaj silme huyu yoktu ki aklıma gelmedi işte şimdi elim daha kuvvetli olurdu.Niyeti bozup bozmadığını Allah bilir ama hiç masum olmadığı kesin. Yazıştıkları zaman için içini yemedi mi ya,ben gözümü diker nefes bile almadan ne yazacak diye okurdum
Aslında kıza mesaj atmayı düşündüm. Neden bunca zaman sonra yazıyorsun amacın ne gibilerinden ama kendimi başka türlü konumların içine atmak istemiyorum. Kendimi rezil etmeden bişeyler yapmam gerekBen olsam mesajlasmasını ve face eklemesını normal bulman ve hemen tepkımı koyardı hatta esımden once dırek o bayana esımle bırdsha mesajlasmamasını soylerdım.
Herkese Merhaba,
Sabaha kadar gözüme uyku girmedi, bütün gece oturdum düşündüm taşındım bir sonuca varamadım. Meselem şu;
Eşim iş için bir tatil beldesinde şu anda ve onun yola çıkacağı gece eski kız arkadaşı ona face den arkadaşlık talebi göndermiş, bizim ki kabul etmiş. İşin garip tarafı eski kız arkadaşı o tatil beldesinde yaşıyor! Ayrıca eşim bana eski telefonunu (hattını değil sadece telefonu) vermişti aylar önce ben kullanıyorum artık nasıl oluyorsa face gelen mesajları bu telefonda kurulu olan messenger a da düşüyor. Bu kız mesaj attı bizimkine öyle sıradan naber falan, aynı günün akşamında eşim de cevap yazmış nasılsın gibilerden. Sohbetleri uzamış baya ama normal arkadaşça yazışmışlar , bizimki şuan aynı yerdeyiz falan bişiler yazmış. Ben oğlumla ilgilendiğim için sürekli telefonla uğraşamıyorum, bir ara baktım mesajların tamamı silinmiş devamı var mı yok mu bilmiyorum. Sizce eşim neden şuan onun yaşadığı yerde bulunduğunu o kıza söylemiş olabilir? Görüşmüşler midir? Birde neden mesajları silsin ki saklamak istediği bir şey yoksa.
Çünkü bir kaç yıl önce başka bir kız arkadaşı ile gayet arkadaşça bir kaç mesajları olmuştu, ben hiç sorun yaratmamıştım, aklıma birşey gelmemişti o zaman.Ama bu sefer içime bir kurt düştü anlamadım bende. Eşim halen o tatil beldesinde ve 2 hafta daha orada kalacak.
Bu arada ben eşime mesajları gördüğümü söylemedim, zaten ona gelen mesajların aynı anda bana düştüğünü de biliyor, zamanında çok uğraştı ayarları düzeltmek için ama yapamadı. Kafam karıştı, eşine güvenmiyor musun derseniz, Güveniyorum ama en nihayetinde bir erkek olduğunu aklımdan çıkarmadan.
Bu konu hakkında fikirlerinizi bekliyorum, ne yapmalıyım?
Bizim hakkımızda biraz detay vereyim: 3 yıllık evliyim, bir oğlum var 1,5 yaşında. Bu ayın sonunda evlilik yıldönümümüz 4. yılımıza gireceğiz, evliliğimizde genel anlamda bir sorunumuz yok. Birbirimizi severek, isteyerek evlendik. Zamanla bazı şeyleri kaybettik tabi, herşey çok sıradan ve monoton bir düzenimiz var.
Hemen ayrılmalımıyım sizce?eski kız arkadaşıyla mesajlaşan sonra da mesajlarını silen bir erkek benim kocam olarak kalamaz.
Eşim bana bu konuda masum gelmiyo ki zaten, hadi eski sevgilin seni ekledi ne diye kabul ediyorsun, zaten burdan niyeti bozuk, 2 ne diye aynı yerde olduğunuzu belirtme gereği duyursun. Bana da normal gelmiyor ama çok saçma hala daha konduramıyorum ya.yani bir insan eski kız arkadaşı ile neden görüşmek ister ki anlamadım yani dediğiniz kişi eski sevgilisi oluyor.Aynı yerdeyiz demesi görüşelim anlamında gibi geldi bana yani ,evet eşinize güvenmeniz güzel birşey fakat karşısındakine güvenmek tartışılır.Şimdiden içime bişeyler oldu yanlış anlamayın yapacağından değil ama genede tedbirli olup gözlemlemek lazım,
Eşimi tanıyorum çok iyi üste çıkacaktır, hesap sormaya yeter bencede sadece kızın ekleme talebini kabul etmesi ama, benim ki çok uyanık geçerli bir sebep bulur bana, ben haksız olurum. Farklı konularda başıma geldi ne yaptı etti beni suçlu çıkardı adam.Sabrınız ve sakinliginizden dolayı tebrik ettim sizi.Ben asla böyle kalamazdım arayıp sorardım böyle yapın diye demiyorum tabi.
Anladığım kadarıyla birbirini seven mutlu bir çiftsiniz. Eşinizde biraz macera arıyor. Ona öyle bir tepki verin bir daha böyle bir şeye cesaret edemesin. Uzakta olacağınız için sizi telefonla arayacak değil mi. Telefonlarını açmayın. Msj larına cvp vermeyin. Orada çılgına dönsün. Atlayıp gelir koşa koşa ..Hemen ayrılmalımıyım sizce?
Ben öyle bir şey yapsam, asla unutmaz affetmez beni, sadece eklemem ve arkadaşça bile olsa iletişime geçmemi bile kaldıramaz, burnumdan getirir zaten bırakın eski erkek arkadaşı, normal tanıdığım insanlara bile karışır rahat vermez. Sorsan kıskançlığından değil ama Öylede bir adam.İnsan niye eski kız arkadaşının isteğini kabul eder ki? Bana yanlış geliyor, sen eski erkek arkadaşını face e ekleyebilir misin ne tepki verirdi eşin? Ben arkadaş kalma olayına inanmıyorum ne gerek var dünyada arkadaş mı kalmadı ki eski sevgiliyle arkadaş kalınıyor. Endişelenmekte haklısın
Kocam en suçlu zaten asla buna müsade etmeden kızın ekleme isteğini baştan hiç kabul etmemeliydi. Kızın da eşimin evli olduğunu önceden bildiğine eminim buna rağmen eklemesi çok zoruma gitti bir kadın olarak nasıl yapar anlamadım. Öyle unutulmayacak fırtınalı bir aşkta yokmuş yani aralarında, geçmişte anlatmıştı kocam.Kendine sahip çıkamayan adama ben koca demem ne sahip çıkacağım. Hepsi kadınların suçu, önce kadına hesap sorup sonra kocasina soracak. Neden? Çünkü kadın ayartti kocayı, yoksa kocacik ne bilsin böyle kötü şeyleri. Böyle hemcinslerime çok aşırı sinir oluyorum.
Bende arıyorum, eşimde arıyor şuan yapmak için gittiği iş arazi şartlarında, bende aynı işi yapıyodum şartları biliyorum telefon çekmez çoğunlukla ama fırsatını buldukça aynı düzen arıyor, konuşması tavırları her zaman ki gibi. Ya ortada bişey yok ya da benim ki çok profesyonel olmuş artıkeski sevgilisi face ten ekleyecek kocamda kabul edecek birde msjlaşacaklar!!!!! oyarım içine de bade doldurup yolarım.... yok öyle dava. bu kdar rahat olamam ben. arayıp sorardım ve 2haftayı dar ederdim ona da kendimede. aynı şehirdeyiz ne demek.....
dediğin gibi ikisi de olabilir ama o kızı kabul edip konuşmasını ne yapıcaz.Bende arıyorum, eşimde arıyor şuan yapmak için gittiği iş arazi şartlarında, bende aynı işi yapıyodum şartları biliyorum telefon çekmez çoğunlukla ama fırsatını buldukça aynı düzen arıyor, konuşması tavırları her zaman ki gibi. Ya ortada bişey yok ya da benim ki çok profesyonel olmuş artık
Bende biraz öyle düşünüyorum, alttan altta tavır mı yapayım gibi birşey. Telefonları açmasam meraktan deliye döner ama beni geçtim çocuğa dayanamaz, sıkıntı olur milleti yığar başıma.Anladığım kadarıyla birbirini seven mutlu bir çiftsiniz. Eşinizde biraz macera arıyor. Ona öyle bir tepki verin bir daha böyle bir şeye cesaret edemesin. Uzakta olacağınız için sizi telefonla arayacak değil mi. Telefonlarını açmayın. Msj larına cvp vermeyin. Orada çılgına dönsün. Atlayıp gelir koşa koşa ..
İnanırmısınız eşimin hiç öyle arayışlar içerisinde olabileceğini düşünmemiştim, içinde böyle şeylerin merakı varsa zaten bu kız olmasa başkası mutlaka birgün biyerde yapacaktır. Öyle şaşkınım ki.Merhaba öncelikle. ..gece bütün dertler büyür ya ondan da vesveseniz artmıştır. ..Tabii eşinizin ben de burdayım demesi açık bir davet gibi ama aynı zamanda çok da arkadasca ve normalde gorusulmedigini de ibraz ediyor bence...iki hafta kalacak olması dert. ...Hele de erkeklerin hep atraksiyon aramalarini düşünürsek. ...ama dirayetli ve kavgasiz beklemek en zor ve iyi olanı bence. ..sesinizle biraz tehditkar ama konuşmalarda nispeten neşeli olmaya calisin ki takipte olduğunuzu sadece tahmin edebilsin. ..madem iki hafta orada öncelikle kendinize de zehir etmeyin bu vakti. ..sürpriz adıyla atlayıp gitme ihtimaliniz yok mu? Ayrıca; mesajların silinmesi çirkin kokulu bence. ..zaten kötü bir yazışma yoksa insan daha masumiyetini gösteren kanıt diye silmez ki...Gerçi eski kız arkadaşının arkadaşlık atması kabul etmesi ve yazismasi da hoş değil ama...işte ya yapmayan erkek yok da fırsatını bulamamış erkek var!Benim evimde sosyal ağlar yasak eşim de ben de baştan başını kopardik bu yılanın. ...her an tehdit işte. ...dilerim evladiniza verimli olabilmeniz açısından kolay geçer bu dönem. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?