• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

adam sonucta senin gördüğünü mesajları biliyo.. ya seni salak yerine koyuyo anlamadıgını sanıo yada sadece oturup cay içcek ötesi olmıcak.. yada orda o kızla bulustu kız bakarsa kork evliyse bi cacık cıkmaz
Evliyse bi cacik cikmaz deme hic valla ben ne evli kadinlar gordum kocasini ayni isyerinden adamla catir catiir alldatan.

Artık face üzerinden konuşmuyorlar,bugün başka arkadaşları falan yazdı düştü yine telefonuma. O kızdan bir şey gelmiyor büyük ithimal telefon üzerinden haberleşiyorlar. Zaten şuan aynı yerdeler eşim otelde kalıyor yalnız kız tek başına yaşayan birisiymiş ve bekarmış halen. Kimbilir belki yanyandırlar.
aslındda bir şifreyle öğrenebilirdin de eşinden şifre istesen çakar mı durumu?

adam sonucta senin gördüğünü mesajları biliyo.. ya seni salak yerine koyuyo anlamadıgını sanıo yada sadece oturup cay içcek ötesi olmıcak.. yada orda o kızla bulustu kız bakarsa kork evliyse bi cacık cıkmaz
asıl evliyse cacık çıkar.. engel yok durumları.

Kuzeni zaten boşboğaz mantığı olsa bana bu kadar ayrıntı vermezdi bi dünya şey anlattı. Sonra kayınvalideme mi söyledi acaba? ama kayınvalidem -ben herkesin ağzının payını verdim, sen yüz göz olma demekle ne kast etti bilmiyorum.
sen kocana kuzenin anlattıklarını söylerken kaynanan aramışmıydı?
eger kocana anlattıktan sonra kaynanan agızalrının payını verdim dediyse; kocan annesine söylemiştir belki kuzenini.
(sayfaları okudum ama sırasını şaşırdım afedersin o yüzden soruyorum)

Seninkinden ses var mı:KK53:
benimki gecen hafta dogum günümü kutladı msjla ya ikinci msjı attı hazmedemeyip okadarla kaldı....şükür ki!!! derkennnn,ortak bir arkadaş senin doğum gününü kutlamış kendi faceinde dedi totomşa güldüm.....cevap vermedim diyede,iyi niyetimden kalbimin saflığından vuruldum yine....çok sinirliyim kalbime seni sevdiği için. çok yalanmışsın.unutmuşum insanoğlunun çiğ süt emdiğini!!!! yazmış iletisine....
hooşşştttt kopek dedim gitsin ötede havlasın bolboll!!! kuduruklarda yani:KK70:

Çok merak ettim bir haber olsaydi bari...belki eşi gelmiştir artık. ...dilerim geceden haberimiz olur. ...

Back
X