Kocam nerde nasıl öğrenirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kiraze92

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2018
201
144
103
33
arkadaşlar size bişry sorucam benim kafam çalışmadı bişey bulamadım eşimle kavga ettik o kendi ailesinin yanına ben kendi ailemin yanına gittik. 12 gündür aramıyor sormuyor işe başlamış olması lazım ben eve döndüm işe başlayacagım için evde de yok. Nerde oldugunu nasıl öğrenebilirim bi fikri olan var mı? Zekanıza güveniyorum

Kendisini ara, acmiyorsa ailesine sor.
Kendisini arayamam bana çok büyük terbiyesizlik yaptı gitti. Ailesiyle de konuşmuyorum. Durunlar karışık. Bunların dışında benim metak ettiğimi anlayamayacagı bi yol yok mu

İznini uzatmıştır, halen ailesinin yanındadır
Acıkıp yemeğe çıkmıştır

Siz yokken o eve dönmüş olabilir mi? Buzdolabında yiyecek var mı? Ev bıraktığınız gibi mi yoksa birileri yaşamış gibi mi?

Sosyal medya falan kullanıyorsa sık sık , hesaplarından yer bildirimlerindan nerde olduğunu öğrenebilirsiniz.

Kendisini arayamam bana çok büyük terbiyesizlik yaptı gitti. Ailesiyle de konuşmuyorum. Durunlar karışık. Bunların dışında benim metak ettiğimi anlayamayacagı bi yol yok mu

Yani illa ki birine sorman lazim, is arkadasi olur, aileden biri.
Baska turlu ogrenemezsin.
Ama bence merak etme, sonucta kotu birsey olsa coktan duyardin.

Ev bıraktıgım gibi duruyor buraya hiç gelmemiş

12 gündür eminim için içini yemiştir ama sen smdi onu arasan sen kaybetmiş olucaksın. Sana ne terbiyesizlk yaptı ozel degilse buraya anlatabilirsin

Valla ben boyle bi goruntuyle karsilassam ne yapaim bilemiyorum. Ortak bi arkadasiniza aratsan.

Siz de herşeye boşanma davası aç kolaydı öyle boşanmak yüzlerce kez düşündüm beni 12 gündğr aramayan kocayı boşamayı ama kolay değil
Kusura bakma dava ac dedim ama 12 gundur merak etmemis aramamis.. ne dememi bekliyordun onu soyleyeyim afedersin

Ben olsam ararım.cevabı öğrenince de iyi kal orda ,işe başlayacağım bahanesiyle gelme şakın diye bağırıp kapatırım.

Ben olsam ararım.cevabı öğrenince de iyi kal orda ,işe başlayacağım bahanesiyle gelme şakın diye bağırıp kapatırım.
Yani ben 12 gün sonra gelse ne yapar nasıl affederim filan diye düşünürken herif ortada yok rahatlıga inada bak onun amacı zaten benim aramam onun ğste çıkması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…