Kendisini arayamam bana çok büyük terbiyesizlik yaptı gitti. Ailesiyle de konuşmuyorum. Durunlar karışık. Bunların dışında benim metak ettiğimi anlayamayacagı bi yol yok muKendisini ara, acmiyorsa ailesine sor.
arkadaşlar size bişry sorucam benim kafam çalışmadı bişey bulamadım eşimle kavga ettik o kendi ailesinin yanına ben kendi ailemin yanına gittik. 12 gündür aramıyor sormuyor işe başlamış olması lazım ben eve döndüm işe başlayacagım için evde de yok. Nerde oldugunu nasıl öğrenebilirim bi fikri olan var mı? Zekanıza güveniyorum
Kendisini arayamam bana çok büyük terbiyesizlik yaptı gitti. Ailesiyle de konuşmuyorum. Durunlar karışık. Bunların dışında benim metak ettiğimi anlayamayacagı bi yol yok mu
Ev bıraktıgım gibi duruyor buraya hiç gelmemişİznini uzatmıştır, halen ailesinin yanındadır
Acıkıp yemeğe çıkmıştır
Siz yokken o eve dönmüş olabilir mi? Buzdolabında yiyecek var mı? Ev bıraktığınız gibi mi yoksa birileri yaşamış gibi mi?
Sosyal medyası yokSosyal medya falan kullanıyorsa sık sık , hesaplarından yer bildirimlerindan nerde olduğunu öğrenebilirsiniz.
Siz de herşeye boşanma davası aç kolaydı öyle boşanmak yüzlerce kez düşündüm beni 12 gündğr aramayan kocayı boşamayı ama kolay değilBosanma davasi ac mahkeme bulur.. evi terketti dersin
Kusura bakma dava ac dedim ama 12 gundur merak etmemis aramamis.. ne dememi bekliyordun onu soyleyeyim afedersinSiz de herşeye boşanma davası aç kolaydı öyle boşanmak yüzlerce kez düşündüm beni 12 gündğr aramayan kocayı boşamayı ama kolay değil
Yani ben 12 gün sonra gelse ne yapar nasıl affederim filan diye düşünürken herif ortada yok rahatlıga inada bak onun amacı zaten benim aramam onun ğste çıkmasıBen olsam ararım.cevabı öğrenince de iyi kal orda ,işe başlayacağım bahanesiyle gelme şakın diye bağırıp kapatırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?