Kocam nerde nasıl öğrenirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
şiddet yoksa,küfür yoksa tartışmanız 12 gün önce oldu diyip.
insan olarak merak edip arardım.
sizin evinizde oldugunuzu da zannedip gelmemiş olabilir mi?
siz arayın
en azından canlı mı?saglıgı iyi mi ? sorun

İş yerini, giriş ve çıkış saatlerini biliyorsan bekleyip görebilirsin. Hatta çıkışında takip edip nerde kaldığını öğrenebilirsin. Ne kendisini ne ailesini arayamıyorsun. Sosyal medya yok. Aklıma gelen tek şey bu oldu.

Yani eşiniz bu sizin. Direk kendisini aramanız daha doğru. İşyerini falan aramanız bence hoş olmaz. Herkes gerginliği farkeder. Yani kendisini arayın. Ayrılma gibi bir niyetiniz falan yok anladığım kadarıyla. Her şeyi büyütmeyin.

Cep telefonunuza takip programı indirin ve numarasından konumuna bakın ;)

Kolay degildir de onu sanki evi terk edip gitmeden mi dusunseydiniz. 12 gun olmus adam nerde belli degil.yani ne denir ki baska.
Ama bana ettiği laf üzerine onunla aynı evde duramazdım gitmeliydim ailesi de hiçbirşey yapmadı görüşmediğimizi bildikleri ve bana hakaret ettiğini bildikleri halde eşim onların yanına gitti
Cep telefonunuza takip programı indirin ve numarasından konumuna bakın :KK66:
öyle biley var mı

Ama bana ettiği laf üzerine onunla aynı evde duramazdım gitmeliydim ailesi de hiçbirşey yapmadı görüşmediğimizi bildikleri ve bana hakaret ettiğini bildikleri halde eşim onların yanına gitti

öyle biley var mı
Var canım bir tlfonu iyi bilene yaptır ben yaptırdım genellikle gençler anlıyor 18 yada 20 li yaşlar bana yiğenim yaptı benim takip üstünde çok şükür birşeyini yakalamadım nereye gidiyorum dese açıp bakıyorum orda etrafında bilgisayar tlfndan çok anlayan bir genç bul yaptır ikinizin arasında sır kalsın barışsan bile söyleme eşine;)

Var canım bir tlfonu iyi bilene yaptır ben yaptırdım genellikle gençler anlıyor 18 yada 20 li yaşlar bana yiğenim yaptı benim takip üstünde çok şükür birşeyini yakalamadım nereye gidiyorum dese açıp bakıyorum orda etrafında bilgisayar tlfndan çok anlayan bir genç bul yaptır ikinizin arasında sır kalsın barışsan bile söyleme eşine:KK66:
Nasıl bişey acaba ismi filan var mı programın etrafımda hiç o yaşlarda kimse yok acil lazım bana

Program ismi yazmıyor gizli bir yere kaydetti ben sadece açıyorum bakıyorum dur özelden şuanki konumunu atayım sana ben bilmiyorum ama bul yaptır iyi düşün mutlaka birini bulursun en kötü tlfncuya git

Var canım bir tlfonu iyi bilene yaptır ben yaptırdım genellikle gençler anlıyor 18 yada 20 li yaşlar bana yiğenim yaptı benim takip üstünde çok şükür birşeyini yakalamadım nereye gidiyorum dese açıp bakıyorum orda etrafında bilgisayar tlfndan çok anlayan bir genç bul yaptır ikinizin arasında sır kalsın barışsan bile söyleme eşine:KK66:
Telefonunuzun markasi nedir?

Nasıl bişey acaba ismi filan var mı programın etrafımda hiç o yaşlarda kimse yok acil lazım bana
12 gündür karısından haber almayan koca yok hükmündedir zaten. Üstelik hatalı iken. Boşver arama. Gelirse senindir, gelmezse hiç senin olmamıştır. :kahve:

Canim ben bu tarz durumlarda HGS etiketi, kredi kartı güncel kullanımlar, bankamatik kartından nereden para çekmiş vs vs..gibi durumlara bakarak nerede olduğunu tahmin ediyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X