Kolay degildir de onu sanki evi terk edip gitmeden mi dusunseydiniz. 12 gun olmus adam nerde belli degil.yani ne denir ki baska.Siz de herşeye boşanma davası aç kolaydı öyle boşanmak yüzlerce kez düşündüm beni 12 gündğr aramayan kocayı boşamayı ama kolay değil
Ama bana ettiği laf üzerine onunla aynı evde duramazdım gitmeliydim ailesi de hiçbirşey yapmadı görüşmediğimizi bildikleri ve bana hakaret ettiğini bildikleri halde eşim onların yanına gittiKolay degildir de onu sanki evi terk edip gitmeden mi dusunseydiniz. 12 gun olmus adam nerde belli degil.yani ne denir ki baska.
öyle biley var mıCep telefonunuza takip programı indirin ve numarasından konumuna bakın
Var canım bir tlfonu iyi bilene yaptır ben yaptırdım genellikle gençler anlıyor 18 yada 20 li yaşlar bana yiğenim yaptı benim takip üstünde çok şükür birşeyini yakalamadım nereye gidiyorum dese açıp bakıyorum orda etrafında bilgisayar tlfndan çok anlayan bir genç bul yaptır ikinizin arasında sır kalsın barışsan bile söyleme eşineAma bana ettiği laf üzerine onunla aynı evde duramazdım gitmeliydim ailesi de hiçbirşey yapmadı görüşmediğimizi bildikleri ve bana hakaret ettiğini bildikleri halde eşim onların yanına gitti
öyle biley var mı
Nasıl bişey acaba ismi filan var mı programın etrafımda hiç o yaşlarda kimse yok acil lazım banaVar canım bir tlfonu iyi bilene yaptır ben yaptırdım genellikle gençler anlıyor 18 yada 20 li yaşlar bana yiğenim yaptı benim takip üstünde çok şükür birşeyini yakalamadım nereye gidiyorum dese açıp bakıyorum orda etrafında bilgisayar tlfndan çok anlayan bir genç bul yaptır ikinizin arasında sır kalsın barışsan bile söyleme eşine
Telefonunuzun markasi nedir?Var canım bir tlfonu iyi bilene yaptır ben yaptırdım genellikle gençler anlıyor 18 yada 20 li yaşlar bana yiğenim yaptı benim takip üstünde çok şükür birşeyini yakalamadım nereye gidiyorum dese açıp bakıyorum orda etrafında bilgisayar tlfndan çok anlayan bir genç bul yaptır ikinizin arasında sır kalsın barışsan bile söyleme eşine
12 gündür karısından haber almayan koca yok hükmündedir zaten. Üstelik hatalı iken. Boşver arama. Gelirse senindir, gelmezse hiç senin olmamıştır.Nasıl bişey acaba ismi filan var mı programın etrafımda hiç o yaşlarda kimse yok acil lazım bana
I phone onunki samsungTelefonunuzun markasi nedir?
Ban yemeyim şimdi marka filan ı.p.n diyeyim siz anlayınTelefonunuzun markasi nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?