- 26 Haziran 2014
- 101
- 27
- 53
- Konu Sahibi bbbetulsssenol
-
şakasınamı yapıyosunuz gerçekmiMerhaba kk üyeleri öncelikle mevlit kandilinizi Kutlarım.
Benim derdim ise artık dertli denir bilmiyorum.
Kocam la ben çocuk gibiyiz birbirimize vurmalar saç cekmeler cirmaklamak çocuktan beter olduk. ikitanede kızımız var ne olcak bu halimiz bilmiyorum. çocuklarda kötü örnek oluyoruz. Bazen benim elimde kolunda bacaklarimda Morluklar oluyor onunda kolunda tırnak izleri acaba bizde bi anormallik mi var yoksa herkezdemi böyle bakıyorum etrafımdaki çiftlere normaller galiba biz anormaliz
Kesinlikle anormalsiniz..Merhaba kk üyeleri öncelikle mevlit kandilinizi Kutlarım.
Benim derdim ise artık dertli denir bilmiyorum.
Kocam la ben çocuk gibiyiz birbirimize vurmalar saç cekmeler cirmaklamak çocuktan beter olduk. ikitanede kızımız var ne olcak bu halimiz bilmiyorum. çocuklarda kötü örnek oluyoruz. Bazen benim elimde kolunda bacaklarimda Morluklar oluyor onunda kolunda tırnak izleri acaba bizde bi anormallik mi var yoksa herkezdemi böyle bakıyorum etrafımdaki çiftlere normaller galiba biz anormaliz
şakasınamı yapıyosunuz gerçekmi
Ne kadar eğlenceli çiftsiniz öyle
Can acıtmıyorsanız, şakasınaysa tabi.
elim sende oynuyorlarken kavgaya donuyomus bilgeceŞaka olarak mi yoksa gerçek mi yapiyorsunuz? Bunlari yapmaktaki sebebiniz nedir?
Fazla fazla kızlarınızda eşleriyle sizin gibi olacaktır, rahatsız olmaya başladıysan uyma kocana:)Çok eğlenceli oluyor bazen canın yanmadigi ama onun yandığında
Abbooowwww niye öyle bişey yapiyosunuz ki
Fazla fazla kızlarınızda eşleriyle sizin gibi olacaktır, rahatsız olmaya başladıysan uyma kocana:)
Ben baslatiyom ki zaten ☺☺
Bu dert dertlikten çıktı o zaman:))Ben baslatiyom ki zaten ☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?