- 26 Haziran 2014
- 101
- 27
- 53
- Konu Sahibi bbbetulsssenol
-
Hayırlısı o zaman... YALNIZ,
Yarın kızın gelip anneeeee ben seni çok seviyom yaaaa; diyip kolundan cart diye ısırırsa şaşırma....
İş morarmaya kadar varıyosa sizinki şaka değil kaka oluyor. Cocuk ailesinden ne görüyorsa onu yapar. Bu tarz sakalaşmalar bana sinir bozucu geldiği icin belki de tavrım sertMerhaba kk üyeleri öncelikle mevlit kandilinizi Kutlarım.
Benim derdim ise artık dertli denir bilmiyorum.
Kocam la ben çocuk gibiyiz birbirimize vurmalar saç cekmeler cirmaklamak çocuktan beter olduk. ikitanede kızımız var ne olcak bu halimiz bilmiyorum. çocuklarda kötü örnek oluyoruz. Bazen benim elimde kolunda bacaklarimda Morluklar oluyor onunda kolunda tırnak izleri acaba bizde bi anormallik mi var yoksa herkezdemi böyle bakıyorum etrafımdaki çiftlere normaller galiba biz anormaliz
İş morarmaya kadar varıyosa sizinki şaka değil kaka oluyor. Cocuk ailesinden ne görüyorsa onu yapar. Bu tarz sakalaşmalar bana sinir bozucu geldiği icin belki de tavrım sert
Sert değilse morluklar nasıl oluyor?Bana gelmiyor malesef hoşumada gidiyor kocamin bel kız ağzına bitane vuruyor demesi ama öyle çok sert degil sever gibi
Sert değilse morluklar nasıl oluyor?
Çocuk gibiyiz yazmışsınız da merak ettim. Şakalaştığınız kişi erkek, erkek gücüyle bayan gücü bir olur mu, tabi ki siz daha zarar görürsünüz. Yapılan tüm yorumlarda da ben istiyorum böyle şakalaşmayı yazmışsınız, o zaman dert bunun neresinde?Ben 24 kocam 29 30 olcak yakında noldu kine:))
E sorun yok o zaman. İyi geceler.Morluklar abartinca oluyor bende acıya biraz dayanıklıyim beyaz tenli de olunca Morluklar kaçınılmaz oluyor
Çocuk gibiyiz yazmışsınız da merak ettim. Şakalaştığınız kişi erkek, erkek gücüyle bayan gücü bir olur mu, tabi ki siz daha zarar görürsünüz. Yapılan tüm yorumlarda da ben istiyorum böyle şakalaşmayı yazmışsınız, o zaman dert bunun neresinde?
O kadar büyük bir dertmiş ki anlayamadım kusura bakmayın. Evet bi tek siz böylesiniz, bunu dert edinebilirsiniz.Acaba ben mi anlatamadım derdimi sadece biz mi Böyleyiz diye içime dert oldu bi soruyum dedim ve bunla birlikte 3 kere tekrar etmiş oldum derdimi
E sorun yok o zaman. İyi geceler.
O kadar büyük bir dertmiş ki anlayamadım kusura bakmayın. Evet bi tek siz böylesiniz, bunu dert edinebilirsiniz.
Abbooowwww niye öyle bişey yapiyosunuz ki
Ohh be tek değilim oleyyyyyyyyCoKk meraCklisin . Gel özeele
Merak etme canm bn ve eşimde ssakalasirizda cirmik morluklasr olusmaadan
Ohh be tek değilim oleyyyyyyyy
Değilsin degilsin bizdr dioruz var mı bizim gbi manyak diye
Kosusturmalar falan evde5 odali kocaman hangi delige girdin belli olmuoproblem yok böyle devam ama morluklar olusmadan canınızı yakmadan
Evet sadece siz boylesiniz... Normal değil bu davranışlar bu yaşta bence..Acaba ben mi anlatamadım derdimi sadece biz mi Böyleyiz diye içime dert oldu bi soruyum dedim ve bunla birlikte 3 kere tekrar etmiş oldum derdimi
Oda arada oluyo tuzu biberi derler ya o Morluklar da acısı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?