Kocam ve ben

İş morarmaya kadar varıyosa sizinki şaka değil kaka oluyor. Cocuk ailesinden ne görüyorsa onu yapar. Bu tarz sakalaşmalar bana sinir bozucu geldiği icin belki de tavrım sert

İş morarmaya kadar varıyosa sizinki şaka değil kaka oluyor. Cocuk ailesinden ne görüyorsa onu yapar. Bu tarz sakalaşmalar bana sinir bozucu geldiği icin belki de tavrım sert

Bana gelmiyor malesef hoşumada gidiyor kocamin bel kız ağzına bitane vuruyor demesi ama öyle çok sert degil sever gibi

Ben 24 kocam 29 30 olcak yakında noldu kine:))
Çocuk gibiyiz yazmışsınız da merak ettim. Şakalaştığınız kişi erkek, erkek gücüyle bayan gücü bir olur mu, tabi ki siz daha zarar görürsünüz. Yapılan tüm yorumlarda da ben istiyorum böyle şakalaşmayı yazmışsınız, o zaman dert bunun neresinde?

Acaba ben mi anlatamadım derdimi sadece biz mi Böyleyiz diye içime dert oldu bi soruyum dedim ve bunla birlikte 3 kere tekrar etmiş oldum derdimi

Bizde eskiden cok bogusurduk .Artik belimiz bacagimiz agridigi icin daha hafif bogusuyoruz.Bir de birbirimizi korkuturduk neyse onu birakdik .Durtme,cimdikleme, hafif yumruk bunlarla idare ediyoruz

Oda arada oluyo tuzu biberi derler ya o Morluklar da acısı oluyor

Anladim cnm problem yok . Ne güzel iliskiniz monoton değil . Cocukca iliskiler her zsmsn sagliklidir. Ben sayet kendi kanaatimce normal vi bir evlilik ters gelir fikir fikir olcek sexsii olcek cocukca olacak hersey olacak bi tek monoton olmuycak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…