- 26 Haziran 2014
- 101
- 27
- 53
- Konu Sahibi bbbetulsssenol
-
Anladim cnm problem yok . Ne güzel iliskiniz monoton değil . Cocukca iliskiler her zsmsn sagliklidir. Ben sayet kendi kanaatimce normal vi bir evlilik ters gelir fikir fikir olcek sexsii olcek cocukca olacak hersey olacak bi tek monoton olmuycak
:):) sizinki daha iyiymisBizde eskiden cok bogusurduk.Artik belimiz bacagimiz agridigi icin daha hafif bogusuyoruz.Bir de birbirimizi korkuturduk neyse onu birakdik .Durtme,cimdikleme, hafif yumruk bunlarla idare ediyoruz
Hay sen çok yaşa ya ağzını bal yesin çok doğru ne öyle hep aynı
Yani sonra bi sure sonra afamlar sikiliyor eve bi gelio kadin sac bas daginik ustu yemek kokuyo . Artik eski caglarda değiliz. Erkekler hem esleri eski kadinlar gbi olsunlar hemde fikir fikir olsunlar hayattan bezmis olmasinlar istiyor haklilar . Sonra kocam bni nie boyle yapio aldatio ayaklarina yatiyoruz once kendimize çeki duzen verelim . Hala adamin gozu disardaysa allah b...v.. ne diim . Konu baska uere gitti de bence bu şekilde devam cnm .
İçindeki çocuğu oldurmeyeceksin arkadaşım
Kesinlikle canim neyyse ben kacar hayrli geceler
Aynen öyle aşktan oluyor bütün bunlar bende cocuklarimi severken biraz ayarı kaciriyorum
cocuklarin onundeki sakalasmalar o sekilde (itis kakis) cereyan etmese keske.. engel olamiyosaniz, basbasa oldugunuz vakitlerle sinirlayin.. rol model olarak sorumlusunuz.. ornek alip insanlara el kol sakasi yapmasinlar (cogu insan nefret eder) veya farkli dusunup sizi tuhaf bulmasinlar, ne dersinizŞakasına yapıyoruz tabi canım ya ama bazen gerçek oluyor şakayi kaka yapiyoruz
Merhaba kk üyeleri öncelikle mevlit kandilinizi Kutlarım.
Benim derdim ise artık dertli denir bilmiyorum.
Kocam la ben çocuk gibiyiz birbirimize vurmalar saç cekmeler cirmaklamak çocuktan beter olduk. ikitanede kızımız var ne olcak bu halimiz bilmiyorum. çocuklarda kötü örnek oluyoruz. Bazen benim elimde kolunda bacaklarimda Morluklar oluyor onunda kolunda tırnak izleri acaba bizde bi anormallik mi var yoksa herkezdemi böyle bakıyorum etrafımdaki çiftlere normaller galiba biz anormaliz
bizde şakalaşırız çok. Normallik anormallik kime göre neye göre. Sizin ilişkiniz böyle gidiorsa bırakın böyle olsun. Ama çpk dikkat etmek gerekir sonra bnm gibi şakayla vurcam deyio adamon parmaklarını çatlatmayın :-DMerhaba kk üyeleri öncelikle mevlit kandilinizi Kutlarım.
Benim derdim ise artık dertli denir bilmiyorum.
Kocam la ben çocuk gibiyiz birbirimize vurmalar saç cekmeler cirmaklamak çocuktan beter olduk. ikitanede kızımız var ne olcak bu halimiz bilmiyorum. çocuklarda kötü örnek oluyoruz. Bazen benim elimde kolunda bacaklarimda Morluklar oluyor onunda kolunda tırnak izleri acaba bizde bi anormallik mi var yoksa herkezdemi böyle bakıyorum etrafımdaki çiftlere normaller galiba biz anormaliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?