Ben babamı biliyordum zaten ondan hiçbir beklentim yok düğünüme bile gelmeyen adamdan ne beklentim olabilir ki zatenEş ayrı kötü,kp ayrı kötü,baba ayrı kötü . Bunca kötü adamın içinde bebek için acele etmeye ne gerek vardı. Yaşınız da küçükmüş.
Bana kızanlar olacak ama elinizdeki adamlar! Belli. Kocanızla kavga etmek yerine keşke gidip kp evinde kussaydınız.
Kavga edince eşinizin ve babanızın tepkisi belli çünkü, karnınızda çocukla nereye gideceksiniz boşanıp. İşiniz, gücünüz var mı bilmiyorum. Umarım her şey yoluna girer. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın.
Ben şok oldum zaten duyduklarıma ilk defa böyle bir şey yaşıyoruz ben oğlunu çeker bak o hamile onun elinden su bile içmememiz lazım tamam biz aileniz ama şuan önceliğin karın olsun demesini bekledimEşinin de babanın da yaptıklarına ağır küfürler etmek istiyorum... Ama gidip o kp e niye laf anlatıyorsun, ona boşanacağını söylesen ne söylemesen ne. demediği kalmamış fırsat bulmuşken pezevenk adi herif. Dönüp bir kez oğluna hamile karını üzme demedi değil mi şerefsiz.
Ev içerisinde hiçbir problemimiz yok sadece konu ailesi olunca aile baskısı yapıyor gitmek zorundayız yapmak zorundayız yemeğe çağırmak zorundayız tarzında onun haricinde bizim hiçbir kavgamız olmadı kimse yokken yardım da eder şu süreçte benimle ağladığı da çok olduBende tüp Bebek ile hamile kaldım o süreci biliyorum. Anlayamadığım şey eşiniz o süreçte de böyle miydi? Böyleyse neden çocuk diye kendinizi bu kadar yıprattınız?
Eşinizin kötü olması için sizi dövmesi lazım herhalde.Ben babamı biliyordum zaten ondan hiçbir beklentim yok düğünüme bile gelmeyen adamdan ne beklentim olabilir ki zaten
Eşime gelecek olursak biz eşimle 8 yıldır birlikteyiz 2 yıldır da evliyiz kötü bir insan değil hala kötü bir insan olduğunu düşünmüyorum sadece aile konusunda bencil olduğunu düşünüyorum onu da bu kavgada anladım eşimin ailesi eşimi aile düzenimizi bozdurma sürekli gidin gelin tarzında dolduruyor ve o da sürekli gitmemi bekliyor gidince de orada sürekli iş bekliyor yaparım 2 yıldır da yapıyorum dedikleri gibi elime yapışmaz bi çorba bi çay ama ben şu hamilelik sürecimde biraz anlayış bekledim insanlardan onlar da bu anlayışı göstermedi maalesef ki
Bir de oh olsun diyin hanımefendi sizin de şuan beni zorbalamanıza gerek yok ben zaten kendim ve bebeğim için elimden geleni yapmaya çalışıyorum olur ya da olmaz yapabileceğim bir şey yok derim ayaklarımın üzerinde dururum makine mühendisiyim zaten çok güzel geçimimi de sağlarım kimsenin eline bakmıyorum ben bakmadım da zaten 14 yaşımdan beri çalışıyorumEşinizin kötü olması için sizi dövmesi lazım herhalde.
Hamilesiniz, bulantılarınız var ' adam" sizi babasının evinde hizmet etmeniz için zorluyor. Aileleri araya katıyor, babanızla tehdit ediyor ama siz hâla eşim kötü değil diyorsunuz. Oh oluyor diyeceğim ama kalsın demeyeyim.
Siz bu kafada olduğunuz için eşiniz asla değişmeyecek. Hamilelik, lohusalık, küçük bebekli annelik falan demeyecek eş ailesine hizmet edeceksiniz. Hamile eşine merhamet etmeyen koca kötüdür, dahası yok.
Bir de oh olsun diyin hanımefendi sizin de şuan beni zorbalamanıza gerek yok ben zaten kendim ve bebeğim için elimden geleni yapmaya çalışıyorum olur ya da olmaz yapabileceğim bir şey yok derim ayaklarımın üzerinde dururum makine mühendisiyim zaten çok güzel geçimimi de sağlarım kimsenin eline bakmıyorum ben bakmadım da zaten 14 yaşımdan beri çalışıyorum
Israrcı değilim neden ısrarcı olayım şuan sadece doğru karar vermeye çalışıyorum tek başıma olsam zaten o boşanma davası açılmıştı bile şuan düşünmem gereken bir bebeğim de var o yüzden bekliyorum zaten barıştığım filan da yok kimseyle sadece objektif olmak için söyledim ailesi hariç hiçbir kötülüğünü görmedim diye zateno zaman neden aşağılandığınız hor görüldüğünüz yerde kalmakta ısrarcısınız..
laflara bak senden kadın olmas eş olmaz bık bık bık.. senden de koca olmaz hele baba hiç olmaz deyip açın boşanma davasını. bu hamleyi tam zamanıyken yapmazsanız bu adamda aileside artık size rahatça istediğini söyleyebilecek.
aramızda ailesi dışında sorun yok demişsinizde o öyle değil siz huyuna gittiğiniz sürece aranızda sorun yok. az biraz işine gelmeyen birşey söylediğinizde çirkinleşen sözlü şiddette bulunan adamın özü iyi olmaz olamaz.
Sizi zorbalayan ben değilim, kocanız.Bir de oh olsun diyin hanımefendi sizin de şuan beni zorbalamanıza gerek yok ben zaten kendim ve bebeğim için elimden geleni yapmaya çalışıyorum olur ya da olmaz yapabileceğim bir şey yok derim ayaklarımın üzerinde dururum makine mühendisiyim zaten çok güzel geçimimi de sağlarım kimsenin eline bakmıyorum ben bakmadım da zaten 14 yaşımdan beri çalışıyorum
Ben babamı biliyordum zaten ondan hiçbir beklentim yok düğünüme bile gelmeyen adamdan ne beklentim olabilir ki zaten
Eşime gelecek olursak biz eşimle 8 yıldır birlikteyiz 2 yıldır da evliyiz kötü bir insan değil hala kötü bir insan olduğunu düşünmüyorum sadece aile konusunda bencil olduğunu düşünüyorum onu da bu kavgada anladım eşimin ailesi eşimi aile düzenimizi bozdurma sürekli gidin gelin tarzında dolduruyor ve o da sürekli gitmemi bekliyor gidince de orada sürekli iş bekliyor yaparım 2 yıldır da yapıyorum dedikleri gibi elime yapışmaz bi çorba bi çay ama ben şu hamilelik sürecimde biraz anlayış bekledim insanlardan onlar da bu anlayışı göstermedi maalesef ki
Üzülerek okudum. Kınamadım ama keşke tüp bebek sürecine girmeseydin. Hani doğal yolla hamile kalmış olsaydın yine bi derece hak verirdim ama beden tüp bebek sürecine böyle bi eşle girdin ki?.. artık olan olmuş yapacak bişey yok. Eşin de baban da kp de insanlıktan nasibini alamamış kişiler. Sen kimseye hizmet etmek zorunda değilsin. Sadece çocuğuna odaklan. Bu çocuğa bakabilecek misin? Çocuğuna verimli olabilecek misin? Eş kişisinden bahsetmiyorum boşanma çözüm olabilir ama kendi hayatını kurabileceksen. Ne yazık ki benzer şeyler yaşadım benimki ailelere sirayet etmedi. Eşimle savaş verdim sonunda galip geldim çok şükür. Konunun ailelere taşınması çok kötü olmuş. Kusura bakma ama çok küçüksün ve cahilce yapılan şeyler. Konu neresinden tutsam elimde kalıyo. Allah yardımcın olsun ne diyeyim..Merhabalar, biz eşimle 2 yıldır evliyiz. Korunmadığımız halde çocuğumuz olmadığı için tüp bebek sürecine girdik. Bilen bilir çok yıpratıcı bir süreç ya da benim için çok yıpratıcı geçti. Çok şükür şuan 3 aylık hamileyim. Zor geçen bir hamilelik yaşıyorum günde 3-4 defa kusuyorum ve bu 2 aydır devam ediyor. Süreç böyle devam ettiği için hiç halim olmuyor, ekstra iğne ve fitiller de kullanıyorum. Belki de süreç yorduğu için ya da kimseden destek göremediğim için mutsuz hissediyorum. Konuyu anlamanız için bu kadar açık anlattım süreci, kavgamızı anlatmadan önce her şeyi bilin diye. Kayın valide 10 gün şehir dışına gitti. Eşi ve kızı burada kaldı. Ben yine kusma atakları geçirdiğim bir akşam eşim, babam gile gidebiliriz, yemek yapabiliriz, bu hafta çok plan yapma babamın yanında oluruz dedi. Kocaman kızı var ben kendi evimde yemek yapamıyorum temizlik yapamıyorum sen ne yemeğinden bahsediyorsun dedim. Eşim çok sinirlendi ve bana sayıp sövmeye başladı. Senden gelin olmaz, senden eş olmaz, senden bir bok olmaz tarzda cümlelerdi. Çok zoruma gittiği için odama gittim ağlamaya ve umrunda olmadı bende eşyalarını kapıya attım yanımda yatmasını istemediğim için, kapıyı kilitledim. Biz 5 gün boyunca küs kaldık. O beni görmezden geldi, ben onu görmezden geldim. 5. günün sonunda ben oturma odasında ağlıyorum, eline cips almış keyifle tv izliyor, çok canım sıkıldı ve kavga etmemek için sitenin içinde olan parka indim. Saat 20:00 civarıydı beni aradı çık eve bu saatte dışarda ne işin var, gideceksen arabayı al git, beni uğraştırma, babanı arıcam artık, senin gibi bir belaya nerden çattım ben, tarzında cümleler kurdu. Eve çıktım hala arayım mı babanı diye tehdit ediyor beni bende ararsan ara babamla korkutmaya çalışma beni dedim ve babamı aradı kızınla ilgili bir kaç sorunum var yarın müsaitsen seninle konuşmak istiyorum dedi telefonu kapattıktan sonra bende onun babasını aradım müsaitsen seninle konuşmam gereken şeyler var diye sonra kalktık babasının yanına gittik babasına boşanmak istediğimi söyledim nedenini sordu bende sürekli beni bir şeylere zorluyor zaten sürecim belli birilerinin bana yardım etmesi gerekirsen benim başkalarına yardım edecek halim yok dedim babası başladı fetva vermeye yok onun karısı 3 yıl babasına bakmış da eşine demiş ki sen benim aileme nasıl gelirsen bende sizinkilere öyle giderim demiş de iş yapmakla elim kirlenmezmiş de ama benim aile yapım belliymiş bir sürü hatam varmış o görmemezlikten geliyormuş (annemle babam ayrı ondan bahsediyor) beni eve bırakmaya geldiklerinde bir yukarı çıkın çay için bile diyemiyormuşum da ve bir sürü kırıcı cümle daha duydum kendi öz babam da kendin istedin evlenmeyi boşanma boku yeme ben kimsenin bebesine bakamam tarzı konuştu bana karnımda bebeğimle kimsenin beni anlamadığı bir hayatın içinde savrulup duruyorum çok zoruma gidiyor sürekli oturup oturup ağlıyorum ben mi haksızım onu da anlamıyorum ne yapacağım onu da bilmiyorum biraz da olsa içimi dökmek istedim teşekkür ederim
Sinir adam ailesinin yanindami erkekliği tutuyor bu adamlarınBu yazdığım yorum transfer olduğumdan sonra ki süreçti şuan üzerinden neredeyse 3 ay geçti ve artık bebek tutundu kafasına girdi galiba kendi evimizdeyken benden hala hiçbir beklentisi yok ailesine gelince köle olmamı istiyor
Israrcı değilim neden ısrarcı olayım şuan sadece doğru karar vermeye çalışıyorum tek başıma olsam zaten o boşanma davası açılmıştı bile şuan düşünmem gereken bir bebeğim de var o yüzden bekliyorum zaten barıştığım filan da yok kimseyle sadece objektif olmak için söyledim ailesi hariç hiçbir kötülüğünü görmedim diye zaten
Evliliğiniz yürümezse hiç korkmayın.Hem mesleğiniz hem aileniz var.Çekmek zorunda değilsiniz.Annem ve kardeşimle aram çok iyi ben makine mühendisiyim
Anlamadığım en çok bana tuhaf gelen şey bunca şey yaşayıp “eşimle sorunumuz yok ailesine gelince böyle oluyor yoksa iyiyiz” demeniz. Yaşınız küçük desem bende 23 yaşımdayım küçükte değilsiniz bu zihniyete nasıl sahipsiniz? Eşiniz sizi gerçekten sevse ailesine ezdirir mi köle mi eder yoksa size hakaret mi eder hamile halinizle bunları mı yaşatır yoksa sizinle 5 gün küs mü kalır? Eşiniz de kp de çok mide bulandırıcı insanlar belli. Ben de hamileyim ne hamileliğimde ne de evliliğim boyunca böyle bir şey yaşamadım. İnanın sevgi böyle bir şey değil. 2 gündür böyle değildir eşiniz mutlaka baştan beri böyledir ama acele etmişsiniz belki çocuk olunca düzelir demişsinizdir. Bari bundan sonrası için doğru karar verin. Madem mesleğinizde var çocuğunuzla ayrı bir sayfa açın bence. 2 yılda bu hale gelebildiyseniz zaman geçtikçe daha beter olacak herşey. Şuan bu boyuttaysa yarın Allah korusun şiddet boyutuna gelir gelmese bile asla değer görmez sadece onların hizmetçisi olarak yaşamaya devam edersiniz. Ne çocuğunuz ne de siz böyle bir hayatı haketmiyorsunuz. Özellikle çocuğa çok yazık öyle bir ortamda asla sağlıklı büyüyemez. Hemcinslerimin böyle hikayelerini okuyunca inanın çok üzülüyorum umarım doğru karar verirsiniz.Merhabalar, biz eşimle 2 yıldır evliyiz. Korunmadığımız halde çocuğumuz olmadığı için tüp bebek sürecine girdik. Bilen bilir çok yıpratıcı bir süreç ya da benim için çok yıpratıcı geçti. Çok şükür şuan 3 aylık hamileyim. Zor geçen bir hamilelik yaşıyorum günde 3-4 defa kusuyorum ve bu 2 aydır devam ediyor. Süreç böyle devam ettiği için hiç halim olmuyor, ekstra iğne ve fitiller de kullanıyorum. Belki de süreç yorduğu için ya da kimseden destek göremediğim için mutsuz hissediyorum. Konuyu anlamanız için bu kadar açık anlattım süreci, kavgamızı anlatmadan önce her şeyi bilin diye. Kayın valide 10 gün şehir dışına gitti. Eşi ve kızı burada kaldı. Ben yine kusma atakları geçirdiğim bir akşam eşim, babam gile gidebiliriz, yemek yapabiliriz, bu hafta çok plan yapma babamın yanında oluruz dedi. Kocaman kızı var ben kendi evimde yemek yapamıyorum temizlik yapamıyorum sen ne yemeğinden bahsediyorsun dedim. Eşim çok sinirlendi ve bana sayıp sövmeye başladı. Senden gelin olmaz, senden eş olmaz, senden bir bok olmaz tarzda cümlelerdi. Çok zoruma gittiği için odama gittim ağlamaya ve umrunda olmadı bende eşyalarını kapıya attım yanımda yatmasını istemediğim için, kapıyı kilitledim. Biz 5 gün boyunca küs kaldık. O beni görmezden geldi, ben onu görmezden geldim. 5. günün sonunda ben oturma odasında ağlıyorum, eline cips almış keyifle tv izliyor, çok canım sıkıldı ve kavga etmemek için sitenin içinde olan parka indim. Saat 20:00 civarıydı beni aradı çık eve bu saatte dışarda ne işin var, gideceksen arabayı al git, beni uğraştırma, babanı arıcam artık, senin gibi bir belaya nerden çattım ben, tarzında cümleler kurdu. Eve çıktım hala arayım mı babanı diye tehdit ediyor beni bende ararsan ara babamla korkutmaya çalışma beni dedim ve babamı aradı kızınla ilgili bir kaç sorunum var yarın müsaitsen seninle konuşmak istiyorum dedi telefonu kapattıktan sonra bende onun babasını aradım müsaitsen seninle konuşmam gereken şeyler var diye sonra kalktık babasının yanına gittik babasına boşanmak istediğimi söyledim nedenini sordu bende sürekli beni bir şeylere zorluyor zaten sürecim belli birilerinin bana yardım etmesi gerekirsen benim başkalarına yardım edecek halim yok dedim babası başladı fetva vermeye yok onun karısı 3 yıl babasına bakmış da eşine demiş ki sen benim aileme nasıl gelirsen bende sizinkilere öyle giderim demiş de iş yapmakla elim kirlenmezmiş de ama benim aile yapım belliymiş bir sürü hatam varmış o görmemezlikten geliyormuş (annemle babam ayrı ondan bahsediyor) beni eve bırakmaya geldiklerinde bir yukarı çıkın çay için bile diyemiyormuşum da ve bir sürü kırıcı cümle daha duydum kendi öz babam da kendin istedin evlenmeyi boşanma boku yeme ben kimsenin bebesine bakamam tarzı konuştu bana karnımda bebeğimle kimsenin beni anlamadığı bir hayatın içinde savrulup duruyorum çok zoruma gidiyor sürekli oturup oturup ağlıyorum ben mi haksızım onu da anlamıyorum ne yapacağım onu da bilmiyorum biraz da olsa içimi dökmek istedim teşekkür ederim
Lütfen bebeğiniz var artık, kendinizi üzmeyin. Çünkü her şeyi hissediyorlar artık sizin yaşama sevinciniz bebeğiniz olacak. Hiçbir erkek ailesine laf söyletmez, ne olursa olsun onların ailesi haklıdır ve hep ilgiye muhtaçtır. Eğer bunun tersine uğraşırsanız hep haksız çıkarsınız ve kendinizi üzdüğünüzle kalırsınız. Yaşadığınız şeylere benzer şeyler yaşadım ne yazık ki. Çok üzüyor insanı. Bazen aile çok yorsa da inanın gurbette kimsesiz kalmak çok zor. Yaşadığım şehirde hiç akrabam, kapısını çalıp girebileceğim bir ev yok. O kadar zor ki... Sizin gidebileceğiniz bir kapı var ne kadar güzel... Hamilelik hassaslaştırır insanı, eşinizin de bunu bilip ona göre davranması gerekirdi. Karşınıza alıp güzelce konuşun bence... Umarım her şey gönlünüzce olur :)Merhabalar, biz eşimle 2 yıldır evliyiz. Korunmadığımız halde çocuğumuz olmadığı için tüp bebek sürecine girdik. Bilen bilir çok yıpratıcı bir süreç ya da benim için çok yıpratıcı geçti. Çok şükür şuan 3 aylık hamileyim. Zor geçen bir hamilelik yaşıyorum günde 3-4 defa kusuyorum ve bu 2 aydır devam ediyor. Süreç böyle devam ettiği için hiç halim olmuyor, ekstra iğne ve fitiller de kullanıyorum. Belki de süreç yorduğu için ya da kimseden destek göremediğim için mutsuz hissediyorum. Konuyu anlamanız için bu kadar açık anlattım süreci, kavgamızı anlatmadan önce her şeyi bilin diye. Kayın valide 10 gün şehir dışına gitti. Eşi ve kızı burada kaldı. Ben yine kusma atakları geçirdiğim bir akşam eşim, babam gile gidebiliriz, yemek yapabiliriz, bu hafta çok plan yapma babamın yanında oluruz dedi. Kocaman kızı var ben kendi evimde yemek yapamıyorum temizlik yapamıyorum sen ne yemeğinden bahsediyorsun dedim. Eşim çok sinirlendi ve bana sayıp sövmeye başladı. Senden gelin olmaz, senden eş olmaz, senden bir bok olmaz tarzda cümlelerdi. Çok zoruma gittiği için odama gittim ağlamaya ve umrunda olmadı bende eşyalarını kapıya attım yanımda yatmasını istemediğim için, kapıyı kilitledim. Biz 5 gün boyunca küs kaldık. O beni görmezden geldi, ben onu görmezden geldim. 5. günün sonunda ben oturma odasında ağlıyorum, eline cips almış keyifle tv izliyor, çok canım sıkıldı ve kavga etmemek için sitenin içinde olan parka indim. Saat 20:00 civarıydı beni aradı çık eve bu saatte dışarda ne işin var, gideceksen arabayı al git, beni uğraştırma, babanı arıcam artık, senin gibi bir belaya nerden çattım ben, tarzında cümleler kurdu. Eve çıktım hala arayım mı babanı diye tehdit ediyor beni bende ararsan ara babamla korkutmaya çalışma beni dedim ve babamı aradı kızınla ilgili bir kaç sorunum var yarın müsaitsen seninle konuşmak istiyorum dedi telefonu kapattıktan sonra bende onun babasını aradım müsaitsen seninle konuşmam gereken şeyler var diye sonra kalktık babasının yanına gittik babasına boşanmak istediğimi söyledim nedenini sordu bende sürekli beni bir şeylere zorluyor zaten sürecim belli birilerinin bana yardım etmesi gerekirsen benim başkalarına yardım edecek halim yok dedim babası başladı fetva vermeye yok onun karısı 3 yıl babasına bakmış da eşine demiş ki sen benim aileme nasıl gelirsen bende sizinkilere öyle giderim demiş de iş yapmakla elim kirlenmezmiş de ama benim aile yapım belliymiş bir sürü hatam varmış o görmemezlikten geliyormuş (annemle babam ayrı ondan bahsediyor) beni eve bırakmaya geldiklerinde bir yukarı çıkın çay için bile diyemiyormuşum da ve bir sürü kırıcı cümle daha duydum kendi öz babam da kendin istedin evlenmeyi boşanma boku yeme ben kimsenin bebesine bakamam tarzı konuştu bana karnımda bebeğimle kimsenin beni anlamadığı bir hayatın içinde savrulup duruyorum çok zoruma gidiyor sürekli oturup oturup ağlıyorum ben mi haksızım onu da anlamıyorum ne yapacağım onu da bilmiyorum biraz da olsa içimi dökmek istedim teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?