Kocam ve oğlum ve takintili ben???

Cok tsekkur ederim uzgunum cok uzgunum

Yapmiyor ne alirsa hepsinedir vs. Ama digerlerinj opuyo kokliyo benimkini opmez vs.
Tamam, siz de aynen bunu söyleyin eşinize. "Dıgerlerini öpüp kokladıktan sonra atıyorum ali'yi de ayırma onu da öp. O daha çocuk, bu hareketin ona, senin onu sevmediğini ya da diğerlerinden daha az sevdigini düsünmesine sebep olabilir. Bu konuda daha hassas davranmanı rica ediyorum. Neticede o daha bir çocuk bu tarz düşünceler psikolojisini olumsuz yönde etkileyebilir." Tarzı bir konuşma yapabilirsin.

Biliyo beni sucluyo duvarlari ben örmüşüm
Duygusal yönden çok yipranmissiniz. Hem size hem 3 çocuğunuza yazık. Eğer imkanınız varsa, kendiniz öncelikli olarak profesyonel yardım alsanız. Eminim sonra ki durumlar daha net ve sağlıklı ilerleyecektir. Haklı olarak kafanız gerçekten çok karışmış. Bu durumda doğru bir karar veremezsiniz.

Iste bunu yapamiyorjm oglum onu babasi biliyo baba diyor ona kendi babasini gormuyor bana gelip anne babam neden kardesimi opuyo beni opmuyo diyince cinnet geciriyorum
Çok iyi anlıyorum sizi. Oğlunuzun karnı doyuyor ama sevgiye aç kalıyor. Benim de ik evladım var. Birini öpsem ötekini de öpüyorum ki üzülmesin.
İnsanlar eşinizi savunmuş bol bol ama eşiniz haksız. Kendi evlatlarını daha çok sevmesi anormal bir durum değil ama ötekileri severken sizin oğlunuzun da kafasını okşamak ya da sosyal medyaya onu da eklemek zor bir şey değil. Vicdanlı insanın yapması gereken budur.
Üvey olmamama rağmen baba ayrımıyla büyümüş biri olarak o ayırımın insanda ne yaralar açtığını çok iyi biliyorum.
Uyarmanıza rağmen böyle davranmaya devam etmesi sinir bozucu.
Sırf başka bir adamdan diye bir çocuğun özgüvenini sarmak benim için yeterli boşanma sebebidir.

YAPTIM NAPMAM GEREKTIGINI SOYLRCEK SON KISSIN SEN BIZI BU Hale getirdin gibi bi bahNesi var

Tabi onlard bizzat kendi kanım bilmiyorum o boyle yapinca kafamda onlar onun bu benim diyorum
Hepsi sizin çocuğunuz fakat yalnız ikisi onun. Yazılarında "öz çocukları" demek yerine hep kendi çocukları diyerek sanki size ait olanlarıda siz dışlamış gibisiniz. O, öz olmayan çocuğunu dışladıkça diğer çocuklarınızı da siz dışlamışsınız sanki. Ifadelerinizden öyle bir izlenime kapıldım.

Söz konusu çocuklar olunca benim için akan sular duruyor. Hiç kimseye boşanın demem ama maddi yönden şartlarınız uygunsa sizin boşanmanız gerektiğini düşünüyorum. 6 yaşındaki çocuk bunları hissedep dile getiriyorsa, psikolojisi ne haldedir. Ayrıca bu sürece kadar yanlışlar yanlışı doğurmuş.O zamanki şartlarınızı bilmiyorum ve dışarıdan söylemek kolay gelir belki ama, sanki evlilik için acele etmişsiniz. Evladınızı biraz büyüttükten sonra 2.evliliği düşünebilirdiniz.Oğlunuzda telafisi çok güç olan tahribat yaratılmış. Ya da diyelim ki şartlar bunu gerektirdi ve evlendiniz. Oğlunuzu en baştan kocaman bir yalanın içine atmışsınız. Eşiniz ilk etapta iyiniyetli olabilir ama çocuklarıne olursa olsun başka birinin insafına bırakmamak gerektiğini düşünüyorum. Yanlışlar yanlışları kovalamış ve şu an bu yalanların altında vicdanen de eziliyorsunuz.Oğlunuz için mutlaka bir pedagogdan destek alın. Buradan ya da çevreden uzmanlık dalı olmayan hiç kimsenin görüşü ile hareket etmeyin.Çok hassas bir durum çünkü. Umarım oğlunuz için en doğru yolu bulursunuz.

YAPTIM NAPMAM GEREKTIGINI SOYLRCEK SON KISSIN SEN BIZI BU Hale getirdin gibi bi bahNesi var

Ne duvarı Allah aşkına saçmalıyor. Yaptığı saçmalıklara bahane arıyor. hepsi sizin çocuğunuz ne yapmış olabilirsiniz ki? Siz mi bu çocuğu dışla dediniz?

Bu dediginizi cekip ona gonderesim var bukadar net olabilirdi cozumunu ise bilmiyorum

Umarim keske evlenmeseydim demekki bir erkegin sozlerine veya davranislarina balmayacaksin basina geldiginde anliyo insan

Ne duvarı Allah aşkına saçmalıyor. Yaptığı saçmalıklara bahane arıyor. hepsi sizin çocuğunuz ne yapmış olabilirsiniz ki? Siz mi bu çocuğu dışla dediniz?
Kizdiginda kizamazsin bukadar o benim Cocugum demisim sofrada 3 yasindayken dokmeden yemedigi icin kizmiz bu bende doke doke yer benim cocugum karisma demisim falan

Ona kizdigim icin olabilir normalde 3 cude benim canim evlatlarim gecemem

Her zamanki gibi çok komik yorumlar var sosyal medyada fotoğraf paylaşmak sevgi ölçütü mü diyen olmuş peki ya nedir acaba sevgi ölçütü değilse :)
Eşinizi anlayabilirim elbette kendi çocuğu kadar sevmeyecektir eyvallah ama ben burda çocuğu düşünürüm o tüm bunlar karşısında ne hissediyor, babası başında yok bariz ayrımcılığıa maruz kalıyor evdeki baba tarafından sevgi görmüyor tüm hayatının böyle geçmesi çok çok üzücü ve hele de bir anne bunu hissedip buraya yazıyorsa ciddi sıkıntı vardır o çocuk çok yara alır çok üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…