- Konu Sahibi sevilay1984
-
Fotoları sildi miIste demek istedigim bu okurken agliyorum suan tam olarak bunu yapti kendi cocuklari olasiya kadar fotograflarini hep cekerdi koyardi oglumun taki kendi cocuklari dogdu benim oglumunkileri silindi
Cok haklisinjzYok artık. Siz ne kadar büyük bir hata yaptığınızın fakrında mısınız? Bu çocuk okuma yazma öğrendiğinde nüfus kağıdını hiç mi görmeyecek? Lütfen kafanıza göre iş yapmayın mesele öyle mi yapsam böyle mi yapsamlık değil çünkü. Pedagog ile görüşün o size bir yol haritası çizsin. Önce çocuğunuza öz babasının bir başkası olduğunu yine pedagog desteği ile uygun gördüğü zamanda söyleyin sonra boşanır mısınız boşanmaz mısınız size kalmış. Biz babanla boşandık ama deden seni seviyor çocuğunuza muhteşem bir teselli olur gerçekten(!) Dedenin çocuğunuzu sevmesi şu an çok alakasız.
Aslında hayal kırıklığı değil adam bunun sözünü vermiş, hatta kendi çocukları olana kadar gayette öpüp koklamis,o çocuğa kendisine baba dedirtmis sonra kendi cocigu olunca yüzüne bakmamış, bu bana hiç normal gelmedi o çocuğun günahına girmek, duygulariyla oynamak değil mi bu? İnsan evladı olunca evcil hayvanına yapamıyor bunu..
Rica ederim, farkına varmaniza sevindim. Ancak lutfen artik hic baska bsy karistirmadan, en kisa surede çocuklarla çalısan bir psikologa yonelin. Hem de en ivedi sekilde.Evet bunun farkina vardim cok tesekkur ederim
Aaah ah...vallah cok üzücü bisey.. hayat okadar acimasizkiEvlenmis gitmis
Asla böyle bir açıklama yapmayın. Bu 6 yaşında bir çocuğun anlayabileceği bir cümle değil. sakın ama sakın böyle söyleyip bir hata daha etmeyin. Aşama aşama düzeltin işleri. Önce siz ayrımcılığı kesin ve buna başta kendiniz inanın. Bizde asla ayrımcılık olmaz diye düşünürseniz bir süre sonra bu düşünceyi yaşamaya başlarsınız. Ama sesli dile getirmeyin. Bir şeyi yapma demek bilinç altına yap demek gibi gider çünkü.Okasar haklisinizki onlari cok cok seviyorum evlat cok baska bisey babalarina kizinca onlara yansiyo olabilirpeki ogluma x senin baban degil ondan sevgi beklemek sevmek zorunda degilsin desem
Yaaa başkasının çocuğunu opemeyeni, sevemeyeni bir yere kadar anlarım. Ama bu kadının bir çocuğu olduğu bilip, sözler verip, baba dedirterek ciddi sorumluluk alıp, ayrım yapmasını asla anlamam. Konu sahibi önce saklayıp, sonra ortaya çıkarmamış ki çocuğu. Rabbim yardımcısı olsunKıyamam ya canım benim çocuk kesin hissediyordur
İlla doğurmak mı gerekiyor herkes ben de öpmem vs yazmış bu çocuğu o adam büyütmüş öz çocuğu olunca da değişmiş.
İnşallah hayırlı bir yol çizersiniz hem sizin hem de çocuklarınız için
Amiin yavrum benim ya buna bi cozum bulacagim artik baydıFotoları sildi miya sosyal medya çok önemli değil ama evde olan tavırlar beni çok üzdü, Allah'ım o yavrunun yüzünü başka yerden güldürsün inşallah
Tabi ki baba diye bilmemeliydi ama bu çocuğun suçu değil ki şuan sevilmemesi normal olsun, bu baba desin diye direten adamın suçu ! Ya o sıfatı kullanmayacakti ya da hakkını verecekti, anne de hatalar yapmış ama zamanında öpüp kokladigi çocuğa kendi çocuğu olunca başkasının çocuğunu sevmemesi normal denmez benceNe olursa olsun
Baba diye bilmemeliydi cocuk.
Zamanla düşünceler ve insanların hareketleri değişir
Baştan hata her şey zaten
Sosyal medya da resım paylasmadıgı için boşanılmaz bence .Ama sevgı esıt deılsealırsınız karaınıza konusursunuz benceEsim benim 2. Evliligim ilk evligimden 1 oglum var bu esimden 2 cocugum daha var esim sosyal hesaplarda heo kendi ogullarini paylasiyo asla benim oglumu veya beni paylasmaz bu beni icten ice yaraliyor bilmiyorum kimisi ayrim yapmiyo takilma diyo kimisi olmaz oyle diyo bilmiyorum ayrim yapiyo gibi bence onlara bakarken daha bi sevgili paranoya yapmiyosam sizce sizden akil danisiyorum ablalarim bacılarım bosanmayi bile geciriyorum aklimdan
Sevemem demiyoruz canim,Öz babasi resmen onu birakip terketmis anlatmadiniz Yoksa durum zaten bambaska oluyor.Ben katılıyorum, adam biraz idare etse, insan gibi davransa ölmez ya...Adamın yeptığı zaten ayrıca saçmalık, akla aykırı. Aile olmayı kabul etmisşinz evde 3 çocuk var, 2sine sevgi gösteriyorsun 3. çocuk köşede gariban boynu bükük uzaktan bakıyor. Bir çocuğu yıllarca gözden geliyorsun o çocuk da köşede babam niye sevmiyor diye ağlıyor. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Eşşek olsa bu evde başka bir insan evladı daha var buna da ilgi vereyim der. Daha fazla yazmıyorum. Başkasının çocuğunu sevemem diyenlere de akıl fikir diliyorum, o başkasının çocuğu değil ailenizin bir parçası, evinizde yaşayan biri üstelik çocuğunuzun kardeşi. Bu toplumda akıllı insan yok mu kardeşim
Keske hic bu tip konular olmasa da, hep haksiz olsak. Tüm cocuklar hak ettiği huzuru mutlulugu yaşasa şu hayatta. İcimde parçalanacak yer kalmadi artik çocukların bu yıkıntılarıni gördükçe, duydukca, okudukca...Aynen ya ben de deli oldum opemem yorumlarına, insan evde beslediği evcil hayvanını öpüyor, dediğin gibi misafir çocuğuna sariliyorsun...elimde büyümüş çocuk bu ya ! En aklı başında yorum gerçekten
Amiin cok tesekkur ederim hersey ortak cocugumuz olasiya kadar harikaydi kan degil can bagimiz vardi ama dıYaaa başkasının çocuğunu opemeyeni, sevemeyeni bir yere kadar anlarım. Ama bu kadının bir çocuğu olduğu bilip, sözler verip, baba dedirterek ciddi sorumluluk alıp, ayrım yapmasını asla anlamam. Konu sahibi önce saklayıp, sonra ortaya çıkarmamış ki çocuğu. Rabbim yardımcısı olsun
Amiin cok tesekkur ederim hersey ortak cocugumuz olasiya kadar harikaydi kan degil can bagimiz vardi ama dı
Aynen ya çocuk bu azcik başını oksasan, yanağını sıksan olmezsin, kimse ölmez...aynı evde, elinde büyümüş bu çocuk yazık ya, bence eşine olan hırsını çocuktan çıkarıyor adam belki destek alsa ikisi de adım atsa biraz toparlarBen katılıyorum, adam biraz idare etse, insan gibi davransa ölmez ya...Adamın yeptığı zaten ayrıca saçmalık, akla aykırı. Aile olmayı kabul etmisşinz evde 3 çocuk var, 2sine sevgi gösteriyorsun 3. çocuk köşede gariban boynu bükük uzaktan bakıyor. Bir çocuğu yıllarca gözden geliyorsun o çocuk da köşede babam niye sevmiyor diye ağlıyor. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Eşşek olsa bu evde başka bir insan evladı daha var buna da ilgi vereyim der. Daha fazla yazmıyorum. Başkasının çocuğunu sevemem diyenlere de akıl fikir diliyorum, o başkasının çocuğu değil ailenizin bir parçası, evinizde yaşayan biri üstelik çocuğunuzun kardeşi. Bu toplumda akıllı insan yok mu kardeşim
Bunu sakın kendi başınıza yapmayın. Profesyonel yardımla, uygun zamanda söyleyin lutfenOkasar haklisinizki onlari cok cok seviyorum evlat cok baska bisey babalarina kizinca onlara yansiyo olabilirpeki ogluma x senin baban degil ondan sevgi beklemek sevmek zorunda degilsin desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?