- 27 Aralık 2011
- 63.348
- 61.079
- 898
- Konu Sahibi sevilay1984
-
Yaptığınız şey çok yanlış bir şey.1 yasindaydi tam oz babasi evlenmis umrunda degil. Esjm istedi bana baba desin anneme babaanne babama dede bizim olsun dedi
Ama çocuk öz babası biliyormuş,baba diyormuş. Nasıl bu çocuk bir kenara atılırken ötekilerin sevilip okşanmasi normal olur.Haa duygu olarak elbette kendi çocuklarını daha çok seviyordur ama bunu asla bu çocuğa yansitmamaliydi.Ve çok enteransınız
Heralde kendi çocuklarını öpüp koklar
Diğerine yapmaması da çok nornal.
Önemlı olan diğerine davranışları
Onun ddışında sarılıp öpmemesı acayip gelmedi bana
Siz evlenirken öz babası gibi olucak diye hayallere kapılmışsınız o yuzden bu hayal kırıklığı
Okasar haklisinizki onlari cok cok seviyorum evlat cok baska bisey babalarina kizinca onlara yansiyo olabilirO kadar çok var ki böyle erkek. En yakını benim dayım var mesela. Aynılarını yaptı. Severim, baba olurum zannediyorlar , bana muhtaç çocuk , kahramanı olurum diye düşünüyorlar. Ama evlat farklı işte. Mesela ortak çocuğunuzu doğurmadan önce burada sordaydınız herkes size bekle derdi. Genelde farkındaysanız çocuğu olup evlenen kadınlar hemen çocuk yapmaz. Sebep bu. Tam daha onunla bağ kuramadan siz adama kendi çocuğunu vermişsiniz. Seveceği varsa da bırakmış, kendi evladına aktarmış. Emin olun çocuk onun olsaydı sizde sürekli kendinizi zorlayacaktınız sevgi göstermek için.
Bence bu sorunu ikiniz başbaşa çözemezsiniz. Bir uzmandan yardım alın çift terapisi gibi. Pedagog ile konuşup babanın üvey olduğunu da söyleyebilirsiniz. Adam değişmez çünkü. Adamın 2 evladı var diğeri ise karısının oğlu. Durum bu. Oğlunuz büyüdükçe de daha zorlaşacak herşey. Ayrıca sizde de bir sıkıntı var; bir çok üye de sordu. Diğer 2 evladınız sanki yabancı gibi. Biz ve onlar diye bölmüşsünüz aileyi. 4 yaşında ki çocukta annesinin abisini çok daha fazla sevdiğini düşünebilir, dikkat edin.
Istedigim sadece bu dediginizdiAma çocuk öz babası biliyormuş,baba diyormuş. Nasıl bu çocuk bir kenara atılırken ötekilerin sevilip okşanmasi normal olur.Haa duygu olarak elbette kendi çocuklarını daha çok seviyordur ama bunu asla bu çocuğa yansitmamaliydi.
Sakın sakın bu şekilde bir aciklamayi bodoslama ve tek basiniza yapmayin, iyice mahvolur ortalik. Lütfen en azından bu konuda biraz mantıklı davranın. Psikolog destegi almadan asla böyle bsy yapmayın.Okasar haklisinizki onlari cok cok seviyorum evlat cok baska bisey babalarina kizinca onlara yansiyo olabilirpeki ogluma x senin baban degil ondan sevgi beklemek sevmek zorunda degilsin desem
Suan uyuyo ellerinden tutup gidesim var ama o 2 cocuk daha tutuyo isteBen sizi haklı gördüm , ihtiyaçlar sadece maddi değildir ya sevgi gosterecek ayrım yaomayacak ya da baştan baba dedirtmeyecek aciklayacakti, yazık çocuğa hele daha çok kizmasi falan ben olsam ben de cinnet geçiririm,küçücük çocuk nasıl da farkında herseyin
Baba diyen cocugun kafasi karisacak. Psikiloga danışın..Nufusta oz babasi var, cocuga belki ona baba demek zorunda degilsin desem babanla biz bosandik bitti boylede cok seviliyosun deden seni cok cok seviyo desem (BABAM AŞIK OGLUMA)
Aslında hayal kırıklığı değil adam bunun sözünü vermiş, hatta kendi çocukları olana kadar gayette öpüp koklamis,o çocuğa kendisine baba dedirtmis sonra kendi cocigu olunca yüzüne bakmamış, bu bana hiç normal gelmedi o çocuğun günahına girmek, duygulariyla oynamak değil mi bu? İnsan evladı olunca evcil hayvanına yapamıyor bunu..Ve çok enteransınız
Heralde kendi çocuklarını öpüp koklar
Diğerine yapmaması da çok nornal.
Önemlı olan diğerine davranışları
Onun ddışında sarılıp öpmemesı acayip gelmedi bana
Siz evlenirken öz babası gibi olucak diye hayallere kapılmışsınız o yuzden bu hayal kırıklığı
Çocuk 6 yaşında daha ,bunu bam diye yapamazsınız, bütün dünyası yıkılır. Düşünsenize biri bir gün size sen dünyalı değilsin Jüpiterden geldin diyor bir anda. Çocuk öyle hissedecek. Bunun için pedagoga danışmanız lazım. Biz uzman değiliz ancak bir uzman desteğiyle ilerlerseniz sağlıklı olur bence.Okasar haklisinizki onlari cok cok seviyorum evlat cok baska bisey babalarina kizinca onlara yansiyo olabilirpeki ogluma x senin baban degil ondan sevgi beklemek sevmek zorunda degilsin desem
Evet bunun farkina vardim cok tesekkur ederimİste burda bile buyuk bir sinyal var aslında, siz kendiniz fark etmeden fazla korumaci yaklasarak ayrim yaratmissiniz. Yapacaginiz en onemli sey acil bir psikolog destegi almak.
Iste bu yeterli gelirmi ogluma neden kardeslerime oyle bana boyle demezmiAma ne kadar da olsa o yakınlığı gösteremeyebilir önemli olan davranısı iyiliği.. kötü davranmadığı sürece takılmayın bence. Siz öpün koklayın
Gitmek çözüm mu onu da bilmiyorum, acaba sakın bir dille konussaniz hani suclamadan yargılamadan ne bileyim çözüm olur mu ? İnanın çocuğa içim parcalandiSuan uyuyo ellerinden tutup gidesim var ama o 2 cocuk daha tutuyo iste
Ne olursa olsunAslında hayal kırıklığı değil adam bunun sözünü vermiş, hatta kendi çocukları olana kadar gayette öpüp koklamis,o çocuğa kendisine baba dedirtmis sonra kendi cocigu olunca yüzüne bakmamış, bu bana hiç normal gelmedi o çocuğun günahına girmek, duygulariyla oynamak değil mi bu? İnsan evladı olunca evcil hayvanına yapamıyor bunu..
Iste demek istedigim bu okurken agliyorum suan tam olarak bunu yapti kendi cocuklari olasiya kadar fotograflarini hep cekerdi koyardi oglumun taki kendi cocuklari dogdu benim oglumunkileri silindiAslında hayal kırıklığı değil adam bunun sözünü vermiş, hatta kendi çocukları olana kadar gayette öpüp koklamis,o çocuğa kendisine baba dedirtmis sonra kendi cocigu olunca yüzüne bakmamış, bu bana hiç normal gelmedi o çocuğun günahına girmek, duygulariyla oynamak değil mi bu? İnsan evladı olunca evcil hayvanına yapamıyor bunu..
Hergunum boyle sirf bu yuzden hep biryerlere goturuyorum cocuklari o ortamda olmasin diyeGitmek çözüm mu onu da bilmiyorum, acaba sakın bir dille konussaniz hani suclamadan yargılamadan ne bileyim çözüm olur mu ? İnanın çocuğa içim parcalandi
Aynen ya ben de deli oldum opemem yorumlarına, insan evde beslediği evcil hayvanını öpüyor, dediğin gibi misafir çocuğuna sariliyorsun...elimde büyümüş çocuk bu ya ! En aklı başında yorum gerçektenNe demek kendi çocuğu değil öpüp koklayamaz vs. Anlayamıyorum bu savunmanizi. Öğretmenim, minnacik cocuklari opup kokluyorum, kendi çocuklarım da değiller üstelik. Ve bu insan neredeyse bebekliginden beri o cocukla birlikte, ayni evde, hayat kurmuslar, kabul etmiş ve aile olmuşlar. Nasil ayirir da öpüp koklayamaz. Ya siradan bir misafir cocugu gelse, o sirada kendi cocugumuzu opecek olsak uzulmesin diye cagirir sariliriz öperiz, gidiklariz, ne bilim ya, ikisine sarilip birini ayirmak daha adice değil mi yapmayin Allah aşkına.
Konu sahibi bu sorum size, sizin yaptığınız bir yanlış olma ihtimali var mi peki? Eşiniz varsa bile senin paranoyakligindan diye bir cevap vermiş, siz kendinizi bu anlamda sorguladiniz mi hic? Tartismadan, sakince esinizle makul bir şekilde konusup çocugun hislerinden bahsettiniz mi? Ve en kisa sürede çocukla çalışan bir psikolog desteği almanız önemli, hem kendiniz hem cocugunuz icin. Ne zaman gerçekleri açıklayacağınıza varana kadar cozmeniz gereken cok mevzu var çünkü.
Nufusta oz babasi var, cocuga belki ona baba demek zorunda degilsin desem babanla biz bosandik bitti boylede cok seviliyosun deden seni cok cok seviyo desem (BABAM AŞIK OGLUMA)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?