Kocam ve oğlum ve takintili ben???

1 yasindaydi tam oz babasi evlenmis umrunda degil. Esjm istedi bana baba desin anneme babaanne babama dede bizim olsun dedi
Yaptığınız şey çok yanlış bir şey.
Çocuk öğrenince nasıl bir travma yaşayacak farkında mısınız? Ama cocuk babası olmadığını bilmiş olsaydi en başından
Bu kadar üzülmezdi

Ama çocuk öz babası biliyormuş,baba diyormuş. Nasıl bu çocuk bir kenara atılırken ötekilerin sevilip okşanmasi normal olur.Haa duygu olarak elbette kendi çocuklarını daha çok seviyordur ama bunu asla bu çocuğa yansitmamaliydi.

Okasar haklisinizki onlari cok cok seviyorum evlat cok baska bisey babalarina kizinca onlara yansiyo olabilir peki ogluma x senin baban degil ondan sevgi beklemek sevmek zorunda degilsin desem

Istedigim sadece bu dediginizdi

Okasar haklisinizki onlari cok cok seviyorum evlat cok baska bisey babalarina kizinca onlara yansiyo olabilir peki ogluma x senin baban degil ondan sevgi beklemek sevmek zorunda degilsin desem
Sakın sakın bu şekilde bir aciklamayi bodoslama ve tek basiniza yapmayin, iyice mahvolur ortalik. Lütfen en azından bu konuda biraz mantıklı davranın. Psikolog destegi almadan asla böyle bsy yapmayın.

Kusura bakmayın ama süreci kötü yönetmişsiniz.

Oğlunuz eşinizi öz babası olarak bilmemeliydi bu çok yanlış.

Başlarda eşiniz oğlunuzla ilgili birşey derken sen karışma o benim oğlum diyerek araya mesafeyi siz koymussunuz.

Sonradan dünyaya gelen çocuklarınızı sadece eşinizin gibi anlatmanız bile sıkıntılı.

Esiniz de tavırlarıyla konuya mum dikiyor.

Bir uzmandan yardım alın acilen oğlunuz için. Öz babasının kim olduğunu bunu nasıl söylemeniz gerektiğini, kardeşleriyle olan iletişimi, eşiniz. Kendi başınıza ya da buradan gelen yorumlarla çözülecek mevzu değil. Daha da kötü hale getirmeyin. Yazıktır o çocuklara.

Suan uyuyo ellerinden tutup gidesim var ama o 2 cocuk daha tutuyo iste

Nufusta oz babasi var, cocuga belki ona baba demek zorunda degilsin desem babanla biz bosandik bitti boylede cok seviliyosun deden seni cok cok seviyo desem (BABAM AŞIK OGLUMA)
Baba diyen cocugun kafasi karisacak. Psikiloga danışın..
Birden abi vs dedirtmeniz evde bi krize yol acmasin.

Aslında hayal kırıklığı değil adam bunun sözünü vermiş, hatta kendi çocukları olana kadar gayette öpüp koklamis,o çocuğa kendisine baba dedirtmis sonra kendi cocigu olunca yüzüne bakmamış, bu bana hiç normal gelmedi o çocuğun günahına girmek, duygulariyla oynamak değil mi bu? İnsan evladı olunca evcil hayvanına yapamıyor bunu..

Çocuk 6 yaşında daha ,bunu bam diye yapamazsınız, bütün dünyası yıkılır. Düşünsenize biri bir gün size sen dünyalı değilsin Jüpiterden geldin diyor bir anda. Çocuk öyle hissedecek. Bunun için pedagoga danışmanız lazım. Biz uzman değiliz ancak bir uzman desteğiyle ilerlerseniz sağlıklı olur bence.

Ne olursa olsun
Baba diye bilmemeliydi cocuk.
Zamanla düşünceler ve insanların hareketleri değişir
Baştan hata her şey zaten

Iste demek istedigim bu okurken agliyorum suan tam olarak bunu yapti kendi cocuklari olasiya kadar fotograflarini hep cekerdi koyardi oglumun taki kendi cocuklari dogdu benim oglumunkileri silindi

Aynen ya ben de deli oldum opemem yorumlarına, insan evde beslediği evcil hayvanını öpüyor, dediğin gibi misafir çocuğuna sariliyorsun...elimde büyümüş çocuk bu ya ! En aklı başında yorum gerçekten

Nufusta oz babasi var, cocuga belki ona baba demek zorunda degilsin desem babanla biz bosandik bitti boylede cok seviliyosun deden seni cok cok seviyo desem (BABAM AŞIK OGLUMA)

Yok artık. Siz ne kadar büyük bir hata yaptığınızın fakrında mısınız? Bu çocuk okuma yazma öğrendiğinde nüfus kağıdını hiç mi görmeyecek? Lütfen kafanıza göre iş yapmayın mesele öyle mi yapsam böyle mi yapsamlık değil çünkü. Pedagog ile görüşün o size bir yol haritası çizsin. Önce çocuğunuza öz babasının bir başkası olduğunu yine pedagog desteği ile uygun gördüğü zamanda söyleyin sonra boşanır mısınız boşanmaz mısınız size kalmış. Biz babanla boşandık ama deden seni seviyor çocuğunuza muhteşem bir teselli olur gerçekten(!) Dedenin çocuğunuzu sevmesi şu an çok alakasız.

Cocuga babasının başkası olduğunu siz söylemeyin pat diye. Bir pedagog ile görüşün o size yönlendirme yapsın. Yetişkin değil ve siz doğru davranamazsiniz suan.
Bu konu travma olur yoksa çocukta uzman desteği alın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…