- 5 Mayıs 2021
- 1.297
- 1.815
- 48
- 45
- Konu Sahibi sevilay1984
-
Foto paylaşılmıyor diye mi bosanmayi dusundunuz?Esim benim 2. Evliligim ilk evligimden 1 oglum var bu esimden 2 cocugum daha var esim sosyal hesaplarda heo kendi ogullarini paylasiyo asla benim oglumu veya beni paylasmaz bu beni icten ice yaraliyor bilmiyorum kimisi ayrim yapmiyo takilma diyo kimisi olmaz oyle diyo bilmiyorum ayrim yapiyo gibi bence onlara bakarken daha bi sevgili paranoya yapmiyosam sizce sizden akil danisiyorum ablalarim bacılarım bosanmayi bile geciriyorum aklimdan
Ayynen oyle cozumu nedirsiz de mesajlarınızda hep benim çocuğum ve onun çocukları demişsiniz. sanki sizin ilk evliliğinizden oğlunuz ve onun ilk evliliğinden çocukları var gibi.
genel olarak ev içi ilişkileri düzenleme, aile bağları vs tam oturmamış gibi?
Cok konustuk biryere varmiyo baska bi yol?Tolerans gosteremeyecegim tek şey çocuklarım bu hayatta. Önce düzgünce konuşun,anlayın,sonra gardinizi alin
Evet bu daha dogru oldu esimi anlatmak icin tabi dovmesini yapmaz ama bu cocukta sana baba diyo cumle aleme oglum diye tanitiyosun Alicia sevgiÖncelikle oğlunuz için gerçekten çok üzüldüm ama sizinde bazı tutumlarınızın normal olduğunu düşünmüyorum. Kendi öz çocuklarınızı sanki üvey çocuk gibi anlatıyorsunuz . Oğlunuza yapılan haksızlığı sizde onlara yapıyor gibisiniz. Kolunda diğer çocukların dövmesi var demişsiniz , kaç kişi üvey oğlunun dövmesini yaptırır ki bunu beklemeniz bana garip geldi. Sosyal medyada ailecek resimlerinizi paylaşabilir tabi . Bence eşiniz art niyetli değil ama düşüncesiz. Uygun bir dille uyarsanız belki daha iyi olur.
Hayir ayrimcilik oluyo diyeFoto paylaşılmıyor diye mi bosanmayi dusundunuz?
Evet baba diyo ve babasi olarak biliyoPsikolojik destek alın bence vakit kaybetmeden. Çocukları onun ve benim diye ayırdığınıza göre evet ayrımcılık yapıyorsunuz. Sizin de kabul ettiğiniz gibi takıntınız daha da artmadan profesyonel bir yardım alın. Şunu da merak ettim çocuğunuz sizi eşinizin babası olduğunu mu sanıyor?
Ne kadar zorlarsa zorlasin bir insan kimsenin çocuğunu kendi çocuğu kadar sevmez, bende opemem başkasının cocugunu.Iyi bana ustume duser vs. Oglumada oyle ama mesela kendi cocuklarini oper koklar benimkine yapmaz
Duzeltmezse? cunku bu ilk cocugumuz (ortak) dogdugundan beri boyleKonuşun ama suçlama yapmadan, işte yok sen bana söz vermiştin oğluma da babalık yapacaktın şeklinde değil yani. Sakince..Bu şekilde kavga çıkarmasını önlersiniz ve sizi dinler, düzeltir belki kendini.
Ya iç sesimsin resmen bosanmak istiyorum 2 cocuk bu adama verdim hayatim ne olacakKim tokat attı dede mi? Sizin yerinizde olsam o bunağın ağzına çarpardım bir tane. Tokat atan kocanızsa durum daha da vahim asla çocuğumu ezdirmezdim kocamın da gırtlağını sıkardım iğrenç herif.
Peki haklisinizNe kadar zorlarsa zorlasin bir insan kimsenin çocuğunu kendi çocuğu kadar sevmez, bende opemem başkasının cocugunu.
Sadece foto paylasmiyor ama diger konularda iyi davraniyorsa sorun etmeyin derim..Hayir ayrimcilik oluyo diye
Sizce?Cok konustuk biryere varmiyo baska bi yol?
Ve çok enteransınızIyi bana ustume duser vs. Oglumada oyle ama mesela kendi cocuklarini oper koklar benimkine yapmaz
Siz onunla evlenince sadece onunla evlenmekmi istediniz yada cici baba mi aradiniz? Bende Baska cocuklari severim, Iyi bakarim üstüne düserim ama benim öz cocuklarimi gibi öpemem hele koklayamam. Bu gayet dogal bisey. Öz evlat kokusu bambaska bisey sizde annesiniz Bunu nasil anlayamazsiniz. Cocugunuza kötü davranmiyorsa birakin iste daha ne istiyorsunuzIyi bana ustume duser vs. Oglumada oyle ama mesela kendi cocuklarini oper koklar benimkine yapmaz
Bi alttaki mesajda boşanmak istiyorum demişsiniz, benden de boşan dememi bekliyorsunuz sanırım. 2 çocuk verdim hayatım nolacak da demişsiniz eğer boşanmak istiyorsanız bunu çok da önemsemeyin bende 2 çocuk verdim ve boşandım. Hayatınıza birşey falan olmuyor yani korkmayın.Duzeltmezse? cunku bu ilk cocugumuz (ortak) dogdugundan beri boyle
Ya iç sesimsin resmen bosanmak istiyorum 2 cocuk bu adama verdim hayatim ne olacak
Ben oglum haric herkesi paylasirÇocuklarınız disinda kendini, ailesinden birilerini ya da arkadaşlarını paylaşıyorsa
Sizi paylaşmaması anormal
Ama diğer eşten olan çocuğunuzu paylaşmaması normal
Büyük oğlunuz kaç yaşında , zaten kaç yaşında olursa olsun. Kocanız sonuçta başkasının cocuğunu niye öpüp koklasin ki.?Iyi bana ustume duser vs. Oglumada oyle ama mesela kendi cocuklarini oper koklar benimkine yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?