Kocam ve oğlum ve takintili ben???

Foto paylaşılmıyor diye mi bosanmayi dusundunuz?

Ayynen oyle cozumu nedir

Evet bu daha dogru oldu esimi anlatmak icin tabi dovmesini yapmaz ama bu cocukta sana baba diyo cumle aleme oglum diye tanitiyosun Alicia sevgi

Evet baba diyo ve babasi olarak biliyo

Ya iç sesimsin resmen bosanmak istiyorum 2 cocuk bu adama verdim hayatim ne olacak

Çocuklarınız disinda kendini, ailesinden birilerini ya da arkadaşlarını paylaşıyorsa
Sizi paylaşmaması anormal

Ama diğer eşten olan çocuğunuzu paylaşmaması normal

Kıyamam ya canım benim çocuk kesin hissediyordur
İlla doğurmak mı gerekiyor herkes ben de öpmem vs yazmış bu çocuğu o adam büyütmüş öz çocuğu olunca da değişmiş.
İnşallah hayırlı bir yol çizersiniz hem sizin hem de çocuklarınız için

Iyi bana ustume duser vs. Oglumada oyle ama mesela kendi cocuklarini oper koklar benimkine yapmaz
Ve çok enteransınız
Heralde kendi çocuklarını öpüp koklar
Diğerine yapmaması da çok nornal.
Önemlı olan diğerine davranışları
Onun ddışında sarılıp öpmemesı acayip gelmedi bana

Siz evlenirken öz babası gibi olucak diye hayallere kapılmışsınız o yuzden bu hayal kırıklığı

Iyi bana ustume duser vs. Oglumada oyle ama mesela kendi cocuklarini oper koklar benimkine yapmaz
Siz onunla evlenince sadece onunla evlenmekmi istediniz yada cici baba mi aradiniz? Bende Baska cocuklari severim, Iyi bakarim üstüne düserim ama benim öz cocuklarimi gibi öpemem hele koklayamam. Bu gayet dogal bisey. Öz evlat kokusu bambaska bisey sizde annesiniz Bunu nasil anlayamazsiniz. Cocugunuza kötü davranmiyorsa birakin iste daha ne istiyorsunuz

Duzeltmezse? cunku bu ilk cocugumuz (ortak) dogdugundan beri boyle
Bi alttaki mesajda boşanmak istiyorum demişsiniz, benden de boşan dememi bekliyorsunuz sanırım. 2 çocuk verdim hayatım nolacak da demişsiniz eğer boşanmak istiyorsanız bunu çok da önemsemeyin bende 2 çocuk verdim ve boşandım. Hayatınıza birşey falan olmuyor yani korkmayın.
Ya iç sesimsin resmen bosanmak istiyorum 2 cocuk bu adama verdim hayatim ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…