Kocam ve oğlum ve takintili ben???

Iyi ama digerlerini oper koklar benim ogluma yapmaz
Şöyle yapin. Su ana kadar ne yaptiysaniz artik onu yapmayin.. gittigim psikologun lafiydi bu.
Şöyle ki bu konuda bir zıtlaşma olmuş. Kavga gürültü işe yaramamis. Belli. Bi süre bu konuyu zihninizden atmaya cabalayin zor da olsa. Akışa bırakmak gibi. Bi gözlemleyin.
Ornek, Eşim arabayi degistirmiyordu. Aramizda epey zitlastik. O beni ben onu anlamiyorduk. Sonra psikologum dedi ki. Sen pes et. Konusunu açma. Benim icin zor da olsa tamam ya onun dedigi olsun dedim. 3 4 ay sonra bu bakri ki benim sesim kesildi..sonra bi baktim netten araba arayisinda..demem o ki bazi konularda (ki sizin ki cok daha onemli konu) gündemden biraz uzaklasmak her zaman olmasa da bazen işe yarıyor.

Ne demek kendi çocuğu değil öpüp koklayamaz vs. Anlayamıyorum bu savunmanizi. Öğretmenim, minnacik cocuklari opup kokluyorum, kendi çocuklarım da değiller üstelik. Ve bu insan neredeyse bebekliginden beri o cocukla birlikte, ayni evde, hayat kurmuslar, kabul etmiş ve aile olmuşlar. Nasil ayirir da öpüp koklayamaz. Ya siradan bir misafir cocugu gelse, o sirada kendi cocugumuzu opecek olsak uzulmesin diye cagirir sariliriz öperiz, gidiklariz, ne bilim ya, ikisine sarilip birini ayirmak daha adice değil mi yapmayin Allah aşkına.

Konu sahibi bu sorum size, sizin yaptığınız bir yanlış olma ihtimali var mi peki? Eşiniz varsa bile senin paranoyakligindan diye bir cevap vermiş, siz kendinizi bu anlamda sorguladiniz mi hic? Tartismadan, sakince esinizle makul bir şekilde konusup çocugun hislerinden bahsettiniz mi? Ve en kisa sürede çocukla çalışan bir psikolog desteği almanız önemli, hem kendiniz hem cocugunuz icin. Ne zaman gerçekleri açıklayacağınıza varana kadar cozmeniz gereken cok mevzu var çünkü.

Zor ama sonuc icin değer

Evet esim en ufak biseyine karistiginda senin oglun degil o karisamazsin diyodum en buyuk hatam galiba

O kadar çok var ki böyle erkek. En yakını benim dayım var mesela. Aynılarını yaptı. Severim, baba olurum zannediyorlar , bana muhtaç çocuk , kahramanı olurum diye düşünüyorlar. Ama evlat farklı işte. Mesela ortak çocuğunuzu doğurmadan önce burada sordaydınız herkes size bekle derdi. Genelde farkındaysanız çocuğu olup evlenen kadınlar hemen çocuk yapmaz. Sebep bu. Tam daha onunla bağ kuramadan siz adama kendi çocuğunu vermişsiniz. Seveceği varsa da bırakmış, kendi evladına aktarmış. Emin olun çocuk onun olsaydı sizde sürekli kendinizi zorlayacaktınız sevgi göstermek için.

Bence bu sorunu ikiniz başbaşa çözemezsiniz. Bir uzmandan yardım alın çift terapisi gibi. Pedagog ile konuşup babanın üvey olduğunu da söyleyebilirsiniz. Adam değişmez çünkü. Adamın 2 evladı var diğeri ise karısının oğlu. Durum bu. Oğlunuz büyüdükçe de daha zorlaşacak herşey. Ayrıca sizde de bir sıkıntı var; bir çok üye de sordu. Diğer 2 evladınız sanki yabancı gibi. Biz ve onlar diye bölmüşsünüz aileyi. 4 yaşında ki çocukta annesinin abisini çok daha fazla sevdiğini düşünebilir, dikkat edin.

Evet esim en ufak biseyine karistiginda senin oglun degil o karisamazsin diyodum en buyuk hatam galiba
İste burda bile buyuk bir sinyal var aslında, siz kendiniz fark etmeden fazla korumaci yaklasarak ayrim yaratmissiniz. Yapacaginiz en onemli sey acil bir psikolog destegi almak.

Zor ama sonuc icin değer
Deneyin..ben eşimle bi fikir ayrılığına düştüğümde takıntı yapip tartisma cikariyordum. Psikologa gittigimde esinin değişmesini bekliyorsan önce sen de değiş demisti. Takıntı yapmissin bazi konulari demisti. Hatta takıntı üzerine epey araştırmıştım netten. Sonra şimdi anlasmazlik mi var o konudan uzaklasmaya calısarak bi nevi kendime terapi yapiyorum :)) ben o konudan uzaklaşınca sanki eşimin üstündeki yük azalıyor. Beni gecikmeli de olsa anlıyor..

Nufusta oz babasi var, cocuga belki ona baba demek zorunda degilsin desem babanla biz bosandik bitti boylede cok seviliyosun deden seni cok cok seviyo desem (BABAM AŞIK OGLUMA)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…