- 4 Mart 2016
- 1.142
- 372
- 123
- 41
- Konu Sahibi sevilay1984
-
Ben oglum haricÇocuklarınız disinda kendini, ailesinden birilerini ya da arkadaşlarını paylaşıyorsa
Sizi paylaşmaması anormal
Ama diğer eşten olan çocuğunuzu paylaşmaması normal
Biri 3 ayljk maddi manevi ne yapacam o 2 cocugun hakkina girmis olacakmiyim devam edersemde ilk goz agrimi kurban etmis olurmuyumBi alttaki mesajda boşanmak istiyorum demişsiniz, benden de boşan dememi bekliyorsunuz sanırım. 2 çocuk verdim hayatım nolacak da demişsiniz eğer boşanmak istiyorsanız bunu çok da önemsemeyin bende 2 çocuk verdim ve boşandım. Hayatınıza birşey falan olmuyor yani korkmayın.
Amiin rabbim kimseyi evladiyla sinamasin yaÇok çok zor bir durum gerçekten çok üzgünüm
Benim bir kızım var ama boşanmış olsam birdaha evlenemem herhalde sırf bunlara maruz kalmamak için..Allah yardımcımız olsun
Iyi ama digerlerini oper koklar benim ogluma yapmazSadece foto paylasmiyor ama diger konularda iyi davraniyorsa sorun etmeyin derim..
O iki çocuğu siz mi dogurdunuzEsim benim 2. Evliligim ilk evligimden 1 oglum var bu esimden 2 cocugum daha var esim sosyal hesaplarda heo kendi ogullarini paylasiyo asla benim oglumu veya beni paylasmaz bu beni icten ice yaraliyor bilmiyorum kimisi ayrim yapmiyo takilma diyo kimisi olmaz oyle diyo bilmiyorum ayrim yapiyo gibi bence onlara bakarken daha bi sevgili paranoya yapmiyosam sizce sizden akil danisiyorum ablalarim bacılarım bosanmayi bile geciriyorum aklimdan
Ama ben sizin oglunuza üzüldümBen dogurdum onlrida hepimiz 1 evdeyiz
Amiin ben sokakta buldugum kopege bağ kuran biriyim keske oyle diyen kadinlar gibi olsam affedemiyorum bulup besledigin hayvani canin biliyosun bu insan cocugu bu evlat ya yediremiyorum kendimeKıyamam ya canım benim çocuk kesin hissediyordur
İlla doğurmak mı gerekiyor herkes ben de öpmem vs yazmış bu çocuğu o adam büyütmüş öz çocuğu olunca da değişmiş.
İnşallah hayırlı bir yol çizersiniz hem sizin hem de çocuklarınız için
Tabi ama babam njye onlara oyle bana boyle demesi normal gelmiyo ki bana peki bana verdigi sozler?Ve çok enteransınız
Heralde kendi çocuklarını öpüp koklar
Diğerine yapmaması da çok nornal.
Önemlı olan diğerine davranışları
Onun ddışında sarılıp öpmemesı acayip gelmedi bana
Siz evlenirken öz babası gibi olucak diye hayallere kapılmışsınız o yuzden bu hayal kırıklığı
Esınız sarılıp öpmek zorunda değilBen oglum haric
Biri 3 ayljk maddi manevi ne yapacam o 2 cocugun hakkina girmis olacakmiyim devam edersemde ilk goz agrimi kurban etmis olurmuyum
Ama oglum babam onlari opuyo beni opmuyo diyo ne diyecegim peki?Siz onunla evlenince sadece onunla evlenmekmi istediniz yada cici baba mi aradiniz? Bende Baska cocuklari severim, Iyi bakarim üstüne düserim ama benim öz cocuklarimi gibi öpemem hele koklayamam. Bu gayet dogal bisey. Öz evlat kokusu bambaska bisey sizde annesiniz Bunu nasil anlayamazsiniz. Cocugunuza kötü davranmiyorsa birakin iste daha ne istiyorsunuz
Diğerleri dediginiz eşinizin ilk evliliğinden olan çocukları miIyi ama digerlerini oper koklar benim ogluma yapmaz
6 yasindaBüyük oğlunuz kaç yaşında , zaten kaç yaşında olursa olsun. Kocanız sonuçta başkasının cocuğunu niye öpüp koklasin ki.?
EvetO iki çocuğu siz mi dogurdunuz
Ve ortak olasiya kadae oyleydi zatenArkadaşlar başkasının çocuğunu niye öpsün demişte, benim emek verdiğim evlat benimdir. Operimde severimde.
Biyolojik geçmişi beni ilgilendirmez.
Çok zor bir karar.
Konuştunuz muVe ortak olasiya kadae oyleydi zaten
Benim bu esimden olan cocuklarimDiğerleri dediginiz eşinizin ilk evliliğinden olan çocukları mi
Esimi babasi.biliyoEsınız sarılıp öpmek zorunda değil
Ama diğer çocukları öpüp koklarken içten içe özeniyordur hatta uzuledebılır .
Kendi babası ilgileniyor mu?
Oğlunuz degil ama sizi paylaşmaması garip
Eşinize sordunuz mu?
Allahım bir internet için nerelere geldikEsim benim 2. Evliligim ilk evligimden 1 oglum var bu esimden 2 cocugum daha var esim sosyal hesaplarda heo kendi ogullarini paylasiyo asla benim oglumu veya beni paylasmaz bu beni icten ice yaraliyor bilmiyorum kimisi ayrim yapmiyo takilma diyo kimisi olmaz oyle diyo bilmiyorum ayrim yapiyo gibi bence onlara bakarken daha bi sevgili paranoya yapmiyosam sizce sizden akil danisiyorum ablalarim bacılarım bosanmayi bile geciriyorum aklimdan
Ben sizi haklı gördüm , ihtiyaçlar sadece maddi değildir ya sevgi gosterecek ayrım yaomayacak ya da baştan baba dedirtmeyecek aciklayacakti, yazık çocuğa hele daha çok kizmasi falan ben olsam ben de cinnet geçiririm,küçücük çocuk nasıl da farkında herseyinYapiyomuyum bilmiyorum esim cocuklara kizdiginda dahi sanki benim ogluma daha cok bakip kiziyo gibime geliyo herseui batiyo evladim kabul gormuyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?