Kocam ve oğlum ve takintili ben???

Çocuklarınız disinda kendini, ailesinden birilerini ya da arkadaşlarını paylaşıyorsa
Sizi paylaşmaması anormal

Ama diğer eşten olan çocuğunuzu paylaşmaması normal
Ben oglum haric
Biri 3 ayljk maddi manevi ne yapacam o 2 cocugun hakkina girmis olacakmiyim devam edersemde ilk goz agrimi kurban etmis olurmuyum

O iki çocuğu siz mi dogurdunuz

Amiin ben sokakta buldugum kopege bağ kuran biriyim keske oyle diyen kadinlar gibi olsam affedemiyorum bulup besledigin hayvani canin biliyosun bu insan cocugu bu evlat ya yediremiyorum kendime

Tabi ama babam njye onlara oyle bana boyle demesi normal gelmiyo ki bana peki bana verdigi sozler?

Ben oglum haric

Biri 3 ayljk maddi manevi ne yapacam o 2 cocugun hakkina girmis olacakmiyim devam edersemde ilk goz agrimi kurban etmis olurmuyum
Esınız sarılıp öpmek zorunda değil
Ama diğer çocukları öpüp koklarken içten içe özeniyordur hatta uzuledebılır .
Kendi babası ilgileniyor mu?

Oğlunuz degil ama sizi paylaşmaması garip
Eşinize sordunuz mu?

Ama oglum babam onlari opuyo beni opmuyo diyo ne diyecegim peki?

Allahım bir internet için nerelere geldik
Önemli olan sosyal medyada paylaşması değil size ve çocuklarınıza evdeki tutumudur.

Yapiyomuyum bilmiyorum esim cocuklara kizdiginda dahi sanki benim ogluma daha cok bakip kiziyo gibime geliyo herseui batiyo evladim kabul gormuyor gibi
Ben sizi haklı gördüm , ihtiyaçlar sadece maddi değildir ya sevgi gosterecek ayrım yaomayacak ya da baştan baba dedirtmeyecek aciklayacakti, yazık çocuğa hele daha çok kizmasi falan ben olsam ben de cinnet geçiririm,küçücük çocuk nasıl da farkında herseyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…