Kocam vefat etti 2 çocuğum kaldı

E iki aile olunca 2de çocuk olunca karışma sorun laf gözetleme çok oluyo bunalmıştm artk başka şehre gitmiştik kısa sürdü orda yeniden doğmhş gibi olmuştm çok mutluydm şimdi tekrar döndm buraya
Ah canim benim ya baska sehire mi gttiniz inanki uzuldum ama yarin bizimde basimiza ne gelir bilemeyiz Rabbjm sabir versin evlatlarina sana omur versin ...

Öncelikle başınız sağolsun. Allah sizlere ve çocuklarınıza yardımcı olsun.

Benim tuhafıma giden ani bir ölümle eşinizi kaybetmeniz değilde istemediğiniz evinize dönmenin size koyması... yani ölen öldüğüyle kalıyor gibi...

Ben ailenize hak verdim en azından 2 3 sene

Başınız sağolasun, Allahım cennetine alsın inşallah.
Bence hiç sağa sola kulak asmayın, çocuklarınızı istediğiniz gibi yetiştirin. Şimdi "gerek yok biz varız derler, sonra bu çocukları biz yetiştirdik der başınıza kalkabilirler" Bunu şimdiden önleyin, kendi ayaklarının üstüne sağlam basan bir kadın ol.

Bu eğitimle kariyer odaklı olamazsın ki maalesef madem ailen çalışmanı istemiyor oku maden sen de lisansa hatta yüksek lisans a tamamla hatta KPSS ile atanmaya çalış

Aynı şekilde mezun arkadaşım 700 liraya çalışıyor kreşte öğretmen olarak. Kariyer yapacağım deyip asgari ücreti küçümsemek olmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…