valla ben olsam bende sinirlenirdim hakli yanialıyor elbet o konuda öyle bir düşüncem yok, sadece ona kızınca öyle bir laf ettim. O da aşırı sinirlendi çok ciddiye aldı
Çok çok haklı o zaman esinizalıyor elbet o konuda öyle bir düşüncem yok, sadece ona kızınca öyle bir laf ettim. O da aşırı sinirlendi çok ciddiye aldı
Ahahshshs ne tatlisinuz.Yorumları okuyayım dedim kendimi kocama neden bu kadar güldüğümü açıklayamazken buldum.Derdiniz var diye geldim ama kendimi esinizin totosunu yıkayıp yikamadigini düşünürken buldum
nasil elini koklayacagim ? Eliyle yikamiyordur umarimUzat elini koklicam demedin iyi
Ayrica muhabbetlere bak ya yemek önü
Merhaba hanımlar. Eşim eve geldikten sonra elini yıkamadığı için ona biraz kızdım,yıkadım dese de ona inanmadım. Konuşma biraz uzayınca ona sen taharet bile almıyorsun dedim, sen ne demek istiyorsun diyerek çok sinirlendi... Şu an benle konuşmuyor sen bana bunu nasıl dersin diyerek sizce ağır mı konuşmuşum
O nasıl oluyor ya? El değmeden nasıl olacak o iş pardon :))))
nasil elini koklayacagim ? Eliyle yikamiyordur umarimklozetlerde musluk direkt hedefi alip el degmeden temizlemiyor mu ya :) ben eliyle yikayan birinin yaptigi yemegi yemem acikcasi haha
Taharet nedir bakın isterseniz :)
nasil elini koklayacagim ? Eliyle yikamiyordur umarimklozetlerde musluk direkt hedefi alip el degmeden temizlemiyor mu ya :) ben eliyle yikayan birinin yaptigi yemegi yemem acikcasi haha
Resim ekleyemedim ama el degmeden bizim tuvalette :)Taharet nedir bakın isterseniz :)
ay yanlis anlasilacagiim burda ama bizim tuvalette bidet jet spray (tazyikli su) direkt hedefe gidip temizliyor :))O nasıl oluyor ya? El değmeden nasıl olacak o iş pardon :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?