Kocama dediğim laf sonrası sinirlendi

dilek9191

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2018
12
2
1
34
Merhaba hanımlar. Eşim eve geldikten sonra elini yıkamadığı için ona biraz kızdım,yıkadım dese de ona inanmadım. Konuşma biraz uzayınca ona sen taharet bile almıyorsun dedim, sen ne demek istiyorsun diyerek çok sinirlendi... Şu an benle konuşmuyor sen bana bunu nasıl dersin diyerek sizce ağır mı konuşmuşum

alıyor elbet o konuda öyle bir düşüncem yok, sadece ona kızınca öyle bir laf ettim. O da aşırı sinirlendi çok ciddiye aldı

Bence çok bel altı vurmuşsunuz nerden biliyorsunuz ki taharet almadığını bir daha söylemezsiniz

Derdiniz var diye geldim ama kendimi esinizin totosunu yıkayıp yikamadigini düşünürken buldum
Ahahshshs ne tatlisinuz.Yorumları okuyayım dedim kendimi kocama neden bu kadar güldüğümü açıklayamazken buldum.

Konu sahibi aynı şeyi kocanız size söylese boşa o adamı derdim öyle ayıp yani. Bir özür borçlusunuz bence.

Konu sahibi evet çok ayıp etmişsiniz. eşiniz yıkadım demiş neden inanmıyorsunuz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…