• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocama dediğim laf sonrası sinirlendi

Öööfff:kusmuk: daha hangi seviyelerde göreceğiz sizi acaba:olamaz: Avrupa’da taharet musluğu yok onu ne yapıcaz bacım.
Bir dahaki sefere eşin elini sana koklatsın, anlaşın aranızda:KK14:

Resim ekleyemedim ama el degmeden bizim tuvalette :)
bidet jet spray diye bakarsaniz cikar gorsellerde .
Tamamm klozette taharet musluğu direk hedef alıyo sizin deyiminizle :) :) ama taharet şudur afedersiniz
Peçete ile temizlendikten sonra sol el ile yıkanıp kurulanmak :)

Konu sahibi arkadaşım afedersinnn.

Ay bayılıyorum şu kadınlarımızın bir yerden sonra anne kesilmesine :D bence çok tatlı bir kavga. Büyütmeye gerek yok, özür dileyip sarılın bence geçer :).

Madem aldığından eminsiniz , böyle bir ithamda neden bulundunuz Eşiniz sonuna kadar kızmakta haklı. Konuşup özür dilemelisiniz

Tamamm klozette taharet musluğu direk hedef alıyo sizin deyiminizle :) :) ama taharet şudur afedersiniz
Peçete ile temizlendikten sonra sol el ile yıkanıp kurulanmak :)

Konu sahibi arkadaşım afedersinnn.
tabi pecete ama direkt temasi engeller ve tabi ki mutlaka ben anti bakeriyel sabun tutuyorum tuvaletlerde:) Ben tuvaletten cikarken herkesin elini sabunladigini dusunuyordum yapmayanda mi varmis. Pardon yanlis anladim sizi galiba :)

Adamin yuzunu gozunu cizmissiniz. 3 gündür konusmuyorsunuz. Elini yika dediniz. Yaa adamin yoneticisimi oldunuz. Brnce rahat birakin adami. Kac yasinda insan elini yikamasini bilmiyormu

Hisli adamsa demek...
Benimki de dişlerini fırçalamaya üşenince ne pissin diyorum diye bozuluyor.
Pis değilsen niye üşeniyosun dimi ama?

Esim bana böyle konusursa aklindan süphe ederdim. Kusura bakma. Inanmaman ayri dert ,ondan sonra söyledigin ayri...yani bilemedim. Sanirim bende alinirdim en azindan. Özür dile bence

Öööfff:kusmuk: daha hangi seviyelerde göreceğiz sizi acaba:olamaz: Avrupa’da taharet musluğu yok onu ne yapıcaz bacım.
Bir dahaki sefere eşin elini sana koklatsın, anlaşın aranızda:KK14:
ıyy evet yokkk geçtiğimiz yaz 6ulke gezdık 6sında da yoktu wcye grmek ıstemyrdm türkiye dışında asla yaşayamam pet şişelerle gırıyorduk resmen. en lüks yerde dahı kırden.gecılmıyordu tuvaletler

Rencide etmissiniz , utandirmissiniz adami.
Boyle sacma bi laf omrumde duymadim. Taharet almiyor farzedelim adam oylemi dolasiyor. Sen nasil o adamla ayni yemegi yiyorsun. Ayni yatakta yatiyorsun.
Iy igrendim yemin ederim.
Adam hakli valla hemde cok hakli

Son okuduğum iki konuda sizin sevgili dilek9191 ve her ikisinde de çok fena ofsayta düşmüşsünüz. Bence yarın eşinize bir buket çiçek yaptırın yemeğe falan çıkartıp özürdileyin. Çünkü aşağısı kurtarmaz:KK20:.

Merhaba hanımlar. Eşim eve geldikten sonra elini yıkamadığı için ona biraz kızdım,yıkadım dese de ona inanmadım. Konuşma biraz uzayınca ona sen taharet bile almıyorsun dedim, sen ne demek istiyorsun diyerek çok sinirlendi... Şu an benle konuşmuyor sen bana bunu nasıl dersin diyerek sizce ağır mı konuşmuşum
yani gercekten patavatsiz misiniz bu kadar.. Hemen ozur dileyin

Diğer konun için senin tedavi olman lazım yazmıştım ama senin bence hastaneye kapatılarak tedavi olman lazım. Bi insan neden eşinin tuvalette yaptığı şeyleri dinler ki? 11 yaşındaki çocuğu dövdürmeye çalışan,kocasına şiddet uygulayan ve adamın ellerini yıkadığına inanmayıp bundan bile kavga çıkaran bi kadın yoktur bence. Umarım trolsündür. Yoksa gerçekten kocanı Allah kurtarsın.

Back
X