- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamm klozette taharet musluğu direk hedef alıyo sizin deyiminizle :) :) ama taharet şudur afedersinizResim ekleyemedim ama el degmeden bizim tuvalette :)
bidet jet spray diye bakarsaniz cikar gorsellerde .
tabi pecete ama direkt temasi engeller ve tabi ki mutlaka ben anti bakeriyel sabun tutuyorum tuvaletlerde:) Ben tuvaletten cikarken herkesin elini sabunladigini dusunuyordum yapmayanda mi varmis. Pardon yanlis anladim sizi galiba :)Tamamm klozette taharet musluğu direk hedef alıyo sizin deyiminizle :) :) ama taharet şudur afedersiniz
Peçete ile temizlendikten sonra sol el ile yıkanıp kurulanmak :)
Konu sahibi arkadaşım afedersinnn.
ıyy evet yokkk geçtiğimiz yaz 6ulke gezdık 6sında da yoktu wcye grmek ıstemyrdm türkiye dışında asla yaşayamam pet şişelerle gırıyorduk resmen. en lüks yerde dahı kırden.gecılmıyordu tuvaletlerÖööfffdaha hangi seviyelerde göreceğiz sizi acaba
Avrupa’da taharet musluğu yok onu ne yapıcaz bacım.
Bir dahaki sefere eşin elini sana koklatsın, anlaşın aranızda![]()
Şart değil bence, maksat hasıl olduktan sonra... :/Amaç yıkanıp temizlenmek degilmi ?
El deymesi şart mıdır ki ?
Yeri gelmiş sorayım dedim.
yani gercekten patavatsiz misiniz bu kadar.. Hemen ozur dileyinMerhaba hanımlar. Eşim eve geldikten sonra elini yıkamadığı için ona biraz kızdım,yıkadım dese de ona inanmadım. Konuşma biraz uzayınca ona sen taharet bile almıyorsun dedim, sen ne demek istiyorsun diyerek çok sinirlendi... Şu an benle konuşmuyor sen bana bunu nasıl dersin diyerek sizce ağır mı konuşmuşum