• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocama dediğim laf sonrası sinirlendi

Merhaba hanımlar. Eşim eve geldikten sonra elini yıkamadığı için ona biraz kızdım,yıkadım dese de ona inanmadım. Konuşma biraz uzayınca ona sen taharet bile almıyorsun dedim, sen ne demek istiyorsun diyerek çok sinirlendi... Şu an benle konuşmuyor sen bana bunu nasıl dersin diyerek sizce ağır mı konuşmuşum

Sanırım 11 yaşındaki kardeş konusu size ait.
Ya ne kadar sert üsluplu bir bayansınız.
Neden yapıyorsunuz anlamakta güçlük çekiyorum açıkçası.
Ayrıca onun sorunu !eşinizi güzellikle tatlılıkla uyardınız ve bitti.
Adam yıkadım demesine rağmen resmen güven zedeliyorsunuz.
Bu ne ya ?

Eşiniz o sizin çoğunuz değil siz ona elini yıka dıyemezsiniz elindeki mikrop sizi bağlamaz .

Eşimde bana levabodan çıktığımda elini neden yıkamadın dedi , oysaki yıkamıştım hatta ben hep sıcak suyla yıkarım ki mikrobu kırılsın ama lafına çok kırılmıştım. Sizinki de o hesap olmuş bilip bilmeden..

Ben olsam evi terkederdim evet, bu sebepten.
Ben eşlerin birbirini yüceltmesinden, pohpohlamasından yanayım ki adamda sizi sarıp sarmalasın, saygı duysun.
Çok ayıp etmişsiniz, ben olsam yemeği yer sonrasında konuşurdum hiç kimsenin yiyeceği iki lokmayı boğazına dizmek zorunda değilsiniz, değiliz.

Ağırdan ziyade saçma yani manasız. Pis olduğunu iddia etmek için taharet almıyorsun sen demek ne bileyim yani. Kusura bakmayın da çok avam. Eşinizle sokak ağzı konuşmayın böyle, hoş değil.

Bu formda eşi çekilmez bayan arkadaşlarımıza boşan diye tavsiyelerde bulunuyoruz, bende buradan enişte bey'e boşanma tavsiyesinde bulunmak istiyorum. :işsiz:

Boxerını yıkarken böyle bırşey mı gördün.
Nerden çıktı o söz ?

Merhaba hanımlar. Eşim eve geldikten sonra elini yıkamadığı için ona biraz kızdım,yıkadım dese de ona inanmadım. Konuşma biraz uzayınca ona sen taharet bile almıyorsun dedim, sen ne demek istiyorsun diyerek çok sinirlendi... Şu an benle konuşmuyor sen bana bunu nasıl dersin diyerek sizce ağır mı konuşmuşum
:işsiz:

Back
X