• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocama dediğim laf sonrası sinirlendi

Merhaba hanımlar. Eşim eve geldikten sonra elini yıkamadığı için ona biraz kızdım,yıkadım dese de ona inanmadım. Konuşma biraz uzayınca ona sen taharet bile almıyorsun dedim, sen ne demek istiyorsun diyerek çok sinirlendi... Şu an benle konuşmuyor sen bana bunu nasıl dersin diyerek sizce ağır mı konuşmuşum
Fake

Offf yinede iyi susmuş adam ben olsam sen kendi k...na bak derdim
Ya ayıp etmişsin kocana

Kız benim sevgilim hayatında taharet musluğu görmemiş, ya ben ne edeyim:temizlik:
Ayrıca şu türk insanı ne meraklı eliyle biryerlerini kurcalamaya yaa, boşuna mı 12 tuvalet kağıdına yirmi lira veriyoruz? İğrenç :kusmuk:

Kusura bakma el yıkama konusunda hassasım biliyorsun, ama sana dün çok ayıp ettim özürdilerim o yüzden bu gün en sevdiğin yemeyi yaptım yanındada o çok sevdiğin ne zamandır canının istediği tatlıyı aldım. Hayat çok kısa böyle bir saçmalık İçin daha fazla küs kalmaya değmez. Seni çok seviyorum birtanem.

alıyor elbet o konuda öyle bir düşüncem yok, sadece ona kızınca öyle bir laf ettim. O da aşırı sinirlendi çok ciddiye aldı

Kişi kendinden bilirmiş işi demek ki taharet sorunun var. Açtığın diğer konu ve buna istinaden önce beynini sonra totonu yıka diyorum :işsiz:

fake olmadigini farzederek yaziyorum coook ayip etmissiniz. Kavgada bile soylenmeyecek sozler vardir. Sadece el yikamadi diye adami malum bir tarafinin b*klu oldugu kanaatine nasil vardin ona sasiyorum ? Sen elini surekli yikadigin malum taraflarin cok mu temiz ? tovbe tovbe.

Merhaba hanımlar. Eşim eve geldikten sonra elini yıkamadığı için ona biraz kızdım,yıkadım dese de ona inanmadım. Konuşma biraz uzayınca ona sen taharet bile almıyorsun dedim, sen ne demek istiyorsun diyerek çok sinirlendi... Şu an benle konuşmuyor sen bana bunu nasıl dersin diyerek sizce ağır mı konuşmuşum
baska hakaret varmıydı ona söylemediğin

Back
X