- Konu Sahibi yagmursugns
-
her şey para mı aaaaawww belki de çog yahusuklu seksapelli bir beydir.Kız da salakmış markette çalışan çulsuz adama metres olup ne yapacaksın
Kuzu sorun etmiyorsa sıkıntı var......Spor salonundan yorgun argın çıkıyorum bazı akşamlar bide terli terli 1 saat kadar yol gidiyorum bundan sonra bi pansiyon bulayım kendime bari kocamın sorun ediceni hiç sanmıyorum
Gittim çok önce kaldığı evi gördüm çalıştığı yeri biliyorum hepsi beni tanıyor.Diğerleri de kalıyordu. Bir kaç kere yanında oglumuda götürdü. Kalmanın gereği yoktu aslında. Pansiyon işyeri ayarlıyor. 3 katlı idi pansiyon benim gittiğimde diğer katlar dolu değildi pansiyon sahibi yaz için her katı hazırlıyordu onlada tanıştık. Eşimin kaldığı pansiyon iki odalı balkon fln vardı makine o bu saglamdi. Zaten kızlar kendi makinelerini bozmuş v.s.vs. Ev sahibi ile konuştum.siz isyerini ve karsisindaki pansiyonu gordunuz mu? oraya gittiniz mi? pansiyonun icinin videosu var mi? her odada bulasik/camasir makinesi var mi? gunlugu ne kadar? aylik 30000 tl aliyorsa esiniz yani gunlugu ortalama 1000 tl ise, kaldigi gunlerde gun basi en az 500 tl mi veriyordu pansiyona? o zaman niye kaliyordu? pansiyon bedava miydi?
hic gitmediyseniz, esinizden habersiz esinizin calistigi yere gidip bir sorup sorusturun. gercekten calisanlar o pansiyonda mi kaliyor, gercekten kalmanin geregi var mi, her odada o bozulan makineden var mi, yoksa koskoca pansiyonda bir adet makine mi var? odalarda belki makine yok. birkac yalan bulabilirseniz isin seyrini degistirebilirsiniz.
arastirma yapmaniz lazim.
Böyle kızlara, bu salak çulsuz adamlar bile çok fazla.Kız da salakmış markette çalışan çulsuz adama metres olup ne yapacaksın
Dur sonra şiiii ederiz konu dağılmasınTrip atarim bak
Valla benim yol geliş gidiş toplam 2 saat sürüyor. Hiç de ilçede pansiyon aramıyorum. Biniyorum otobüse evime geliyorum.Arabayla bir 40 dakika sürdüğü için bazen yorgunum diye kalıyordu
Maalesef akşam 8 gibi attı.aklima su geldi bi de. siz piknikteyken yani gunduz vakti gondermis evde misin mesajini o kadin.
kadin, eger esinizin gercekten pansiyonda oldugunu dusunerek yazdiysa gunduz yazamaz, gece 8 den sonra yazmali. cunku gunduz pansiyonda olmadigini, markette calisir halde oldugunu bilir. hatta gunduz vakitte markette beraber olmalari lazim. evde misin derken pansiyonda misin diye kastetmesi icin aksam vakti olmasi lazimdi. mesaji gunduz saat 4 5 6 gibi (siz piknikteyken) gonderip pansiyonda misin diye kastedilmez. esiniz o saatte markette olmali. cunku. izinli oldugunu dusundu ve yazdi diyelim. izinli gununde de pansiyonda zaten olmaz esiniz, sizin yaninizda olur. pansiyonu o gun tutmaz.
yani bence kadin, yazdigi gunduz vaktinden yola cikarak pansiyonda misin demek istemedi, cunku gunduz vakti pansionda olamazdi esiniz markette olurdu.
Bence haniminin oldugu evde misin demek istedi.
Yoo kabul edemem valla 40dk için bu anca 2 saat falan olur oda belki ben salondan coğu zaman sürünerek çıkıyorum aynı şey demeyin bencede aynı şey asla değil zatenYa yorgunsa kalabılır, çalışanın halini biz anlayamayız.
esiniz isten kacta cikiyordu?Maalesef akşam 8 gibi attı.
Bibibella kabul etmiyorsa bu işte bi bkluk vardır kızlar, doğrdurYoo kabul edemem valla 40dk için bu anca 2 saat falan olur oda belki ben salondan coğu zaman sürünerek çıkıyorum aynı şey demeyin bencede aynı şey asla değil zatenkoca adam 40 dk için karısından uzaktan kaç gün kaliyor ilginç
O gün oradaki markette son günü olduğu için 2 gibi çıkmıştı. Normalde 5 te çıkıyor iştenesiniz isten kacta cikiyordu?
Ay bide çocuğuda var sonra bu erkeklere piremses diyince ben kızıyorsunuz hoş adam eve gitmek istemiyor belli çocuğum karim orda bekleyecek ben 40 dk yol çekemicem yorgunum diyeBibibella kabul etmiyorsa bu işte bi bkluk vardır kızlar, doğrdur
Doğru, birde konu sahibi boşanmayı düşünür müsün? Eğer gerçekten düşünürsen düş peşine. Yoksa hiç yüzgöz olma. Kendini yorma. İyi düşün bu konuyu aydınlatamayabilirsin , geçmişi bulmak zor . oraya bir daha gitmeyecekse ve anlık yaşadıysa bunu öğrenemeyebilirsin. Eğer artık gidecek bi yeri yoksa takipte kal iş ev modundaysa mutlaka kendini ele verir. 40 dklık yol yapacak mı bakalım?Ay bide çocuğuda var sonra bu erkeklere piremses diyince ben kızıyorsunuz hoş adam eve gitmek istemiyor belli çocuğum karim orda bekleyecek ben 40 dk yol çekemicem yorgunum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?