Kocama gelen evdemisin mesajı

Ya zaten makineyle alakalı olan msjlari silmesinden belli ortada bişey olmasa silmez gerçi makine ile msjda yoktur o an uydurmusta olabilir çok şüpheli

Kocanızın işinden hiç bir şey anlamdım ve ve böyle bir iş duymadım. Eşinizin gerçekten böyle bir yerde çalıştığına emin misiniz? Ayrıca siz neden sadece 40 dk uzaklık için başka yerde kalmasına izini veriyorsunuz? Çok fazla tutarsızlık var konuda yada eşinizin yaptığı işte. Siz bu adamı takipte kalın. Bir işler çeviriyor olabilir.

Gittim çok önce kaldığı evi gördüm çalıştığı yeri biliyorum hepsi beni tanıyor.Diğerleri de kalıyordu. Bir kaç kere yanında oglumuda götürdü. Kalmanın gereği yoktu aslında. Pansiyon işyeri ayarlıyor. 3 katlı idi pansiyon benim gittiğimde diğer katlar dolu değildi pansiyon sahibi yaz için her katı hazırlıyordu onlada tanıştık. Eşimin kaldığı pansiyon iki odalı balkon fln vardı makine o bu saglamdi. Zaten kızlar kendi makinelerini bozmuş v.s.vs. Ev sahibi ile konuştum.

aklima su geldi bi de. siz piknikteyken yani gunduz vakti gondermis evde misin mesajini o kadin.

kadin, eger esinizin gercekten pansiyonda oldugunu dusunerek yazdiysa gunduz yazamaz, gece 8 den sonra yazmali. cunku gunduz pansiyonda olmadigini, markette calisir halde oldugunu bilir. hatta gunduz vakitte markette beraber olmalari lazim. evde misin derken pansiyonda misin diye kastetmesi icin aksam vakti olmasi lazimdi. mesaji gunduz saat 4 5 6 gibi (siz piknikteyken) gonderip pansiyonda misin diye kastedilmez. esiniz o saatte markette olmali cunku. izinli oldugunu dusundu ve yazdi diyelim. izinli gununde de pansiyonda zaten olmaz esiniz, sizin yaninizda olur. pansiyonu o gun tutmaz. bunu o is arkadasi kadin da bilir.

yani bence kadin, yazdigi gunduz vaktinden yola cikarak pansiyonda misin demek istemedi, cunku gunduz vakti pansiyonda olamazdi esiniz markette olurdu.

Bence haniminin oldugu evde misin demek istedi.

Son düzenleme:
Arabayla bir 40 dakika sürdüğü için bazen yorgunum diye kalıyordu
Valla benim yol geliş gidiş toplam 2 saat sürüyor. Hiç de ilçede pansiyon aramıyorum. Biniyorum otobüse evime geliyorum.
Bu arada durumu yönetememişsiniz. Mesajı görür görmez, yazacaktınız evdeyim müsaitim yazacaktınız. Ondan sonra kızdan gelen cevaba göre bakardınız duruma. Eğer aldatma varsa bile daha iyi saklanması için fırsat vermiş olmuşsunuz bence.

Maalesef akşam 8 gibi attı.

Ya yorgunsa kalabılır, çalışanın halini biz anlayamayız.
Yoo kabul edemem valla 40dk için bu anca 2 saat falan olur oda belki ben salondan coğu zaman sürünerek çıkıyorum aynı şey demeyin bencede aynı şey asla değil zaten koca adam 40 dk için karısından uzaktan kaç gün kaliyor ilginç

Bibibella kabul etmiyorsa bu işte bi bkluk vardır kızlar, doğrdur

Yahu bende yıllarca çalıştım bir kimseye ' evde misin' diye bir mesaj atmadım. Yada bana ' evde misin' diye bir mesaj gelmedi. Konu ne olursa olsun ne alaka yani ne alaka kocanıza böyle bir mesaj atıyor. Var bu işin altında birşey..

Normal olmadığını sizde biliyorsunuz kendinizi kandırmak istiyorsanız kapatın konuyu, üç maymun oynayın. Sonucu bulup boşanmayacaksanız yüz göz olmayın sonra saklama gereği bile duymuyorlar. İnsanların içinde, karısının yanında rahat rahat ben karımı aldattım diyeni bile gördü bu gözler.

Ha ben gururlu bir kadınım yakaladığım an koyarım kapı önüne diyebilen bir insansanız artık daha dikkatli ve takipli olun çok iyi kokular gelmiyor altından bişey çıkması garantili.

Ay bide çocuğuda var sonra bu erkeklere piremses diyince ben kızıyorsunuz hoş adam eve gitmek istemiyor belli çocuğum karim orda bekleyecek ben 40 dk yol çekemicem yorgunum diye
Doğru, birde konu sahibi boşanmayı düşünür müsün? Eğer gerçekten düşünürsen düş peşine. Yoksa hiç yüzgöz olma. Kendini yorma. İyi düşün bu konuyu aydınlatamayabilirsin , geçmişi bulmak zor . oraya bir daha gitmeyecekse ve anlık yaşadıysa bunu öğrenemeyebilirsin. Eğer artık gidecek bi yeri yoksa takipte kal iş ev modundaysa mutlaka kendini ele verir. 40 dklık yol yapacak mı bakalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…