içim parçalandı ya
bir an seni kendi yerime koydum eşimin ailesi izin vermese aileme hakaret etse görüştürmeseler
çok zor durum ne vicdansızlık bu
ailene karşı neden böyleler ki aralarında daha önce husumet oldu mu
kaybolan cım memursun
ekonomik özgürlüğün de var
annenin ve babanın öyle muamele görmesine daha fazla izin verme yazık ya onlara
bırak karaktersizse
hakaret hakaret nereye kadar
daha 25 yaşındayım ve sanki 40 yaşında gibiyim..evet memurum ve küçük biyerde çalışıyorum acaba diyorum ayrılıp bi evmi tutsam annemde gelir bi süre kimseye duyurmadan yaşarım sesizce boşanırım...ailem eşimi çok severler aslında sesizdir sakindir ancak eşimin çevresinde kim varsa ilk işleri bana hakaret etmek küçük görmek neden mi..çünkü kimse eşimi adam yerine koymuyor korkmuyor çekinmiyor..eşim yüzünden hep hakaret duydum ezildim...beni umursamıyor...kimseyle benim için kötü olmuyor...buyüzden hiçbir sosyal çevremiz yok...insanlardan kaçıyorum çünkü hep bana hakaret ediyorlar...bazan düşünüyorumda bunlar sadece benim başımdamo var herkesin eşi dört dörtlükmü...yoksa benmi sorunluyum..eşime göre annesi babası melek...ki eşimle evlendiğimizde eşim 27 yaşındaydı ve o yaşa kadar babasından dayak yermiş evlendikten sonra eşimin dalından indiler çünkü artık uğraşacakları başka biri vardı ben vardım..şimdi eşim hiç gitmek istemediği babasının evine rahatça gidebiliyor çünkü artık onunla uğraşan yok rahatı yerinde fakat artık benimle uğraştıklarının farkında ancak karşı koymak işine gelmiyor..
tek başına kalırsın canım ya
sen ettin sen çek diyorlarsa
çünkü ekonomik özgürlüğün var bu açıdan çok şanslısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?