kocama hayatı zehir ettim...pişmanmıyım...hayır

söylediklerine tamamen katılıyorm
yapmaları gereken o aileden uzaklaşmak bir
terapist yardımı almaları iki
zaten kaybolanın eşi de hayır demez çok kolay ikna olan biri gibi geldi bana

Madem sürekli sorun sürekli sorun...
Ayrılın.
Ki, ben sorunlarınızı okudum az çok gördüğüm kadarıyla siz eşinizle anlaştığınızı sanıyorsunuz.
Halbuki o, omzunuzda ailesiyle külfetten başka bir şey değil... :umursamaz:
Hem olaya şöyle bakın, Karşınızdaki yetişkin bir erkek neticede...
Zorla şunu yap, bunu yap diyemezsiniz ki... :tomato:
İçinden geliyorsa yapacaktır zaten, sizin zorlamanızla değil...
Aklınızı başınıza devşirin, bir ömür böyle geçmez.
Görünen köy de kılavuz istemez...

ah canım başka bi şehre gitsek bile sorun eşim..yani sorunumuzuda beraberimizde götüreceğiz..nedenmi..çünkü beni ezen bana hakareteden tek kişi ailesi değil eşimin arkadaşları akrabaları hepsi hepsi beni görür görmez hakaret başlıyorlar eşimi benim yanımda küçük düşürüyorlar...eşim pısırık biri..çevresindeki herkes tarafından yıllarca horlanmış evlenenmemiş..sonra ben çıkmışım karşısına ve kesinlikle yanlış anlamayın nolur kendimi övmek gibi ne bir niyetim nede okadar özgüvenim kaldı...ben çıktım karşısına ve tanıştığımızda ben pırıl pırıl bakanın bidaha baktığı kariyerli ve bulunduğumuz ilçenin en köklü asaletli ailesinden biriydim...kimse beni eşime layık görememiş..şimdi anlıyorum..nişanlandık arkadaşları akrabaları yemin ediyorumki eşim yanımdan gider ditmez bana sen bununla nasıl evlendin bunu ne b...k sandın dediler yemin ederim annesi babası bile bunu dedi...bende eşimi horladım sonunda ancak o insanlar benide aşağılamay başladılar zamanla ve eşimden hiç korkmadıkları için sessiz kalan eşimin yanında yaptılar bunları...bende dayanamadım..çünkü çok güzel saygın bi aileden çıkıpta kurtlar çakallar sofrasında pısırık bi adamın karısı olmuştum..hatta bikaçker eşimin çok güvendiği arkadaşlarından ikisi bana sarkıntılık etti..eşime söyledim suç sendedir dedi...bişey yapmadı..gende konuştu onlarla ve ben o arkadaşlarıyla görüşmesini istemiyorum diye terketmişti beni...oofffff oofffff..şimdi çok pişman hepsini sildi ancak bende sosyal fobi oluştu eşimle bi ortama giremiyorum sanki onun yanında beni aşağılayacaklarda oda susacak gibi..ben yalnz olsam kimse tn diyemez ban okadar otoriterim yani..kızlar yardım edin iki zıt karakteriz onunla..hayatımın hatasını yapmışım...

evet hayyal bende burada şüpheye düşüyorum eşime hep evet tamam dersem mutluyuz benim duygularımı öldürdüm hayallerimi öldürdüm umutlarımı sildimde ancak geçim ediyoruz...dul kalmaktanda çok korkuyorum..ama o benim sorumluluğumu hiç almadı

biz defalarca ayrıldık evlendiğim hafta başlamıştım anlamıştım bununla yuva kurulmayacağını ailem hep sabret dediler ve bigün sonunda ayrıldık 1.5 yıl ayrı yaşadık herşey unutulmuşken tekrar yalvardı yakardı birleştik ailem bu adam olmaz gitme tekrar rezil etme bizi dediler ama dinlemedim acıdım ona..ölecekti yoksa felç olacak ciğerleri çürümüş perişan...acıdım..aileme sırtımı döndüm şimdi ise tekrar ayrılırsam ailem insan içine çıkamaz...herkes dedi çünkü düğünde gördük onları onlar kızını orada barındırmaz dediler ben dinlemedim..

ev tutup bi süreliğine uzaklaşabilirim buradan bu evden ondan ve eminimki ozaan kafası tan edecek ancak bunu oyuncak haline getirmekten bıktım..hep beni kaybedince anlıyor bişeyleri..ancak ele güne rezil olmaktan bıktım

sen çok güzeldim diyorsun sonra kendini bırkamışsın
önce kendini de bir toparla cevreye güçlü görün ki hakaret etmeye yüzleri olmasın
eşini madem küçük düşürüyorlar yooo benim eşim şöle benim eşim böle diye savunmaya gectinmi
eşinin aciz ve savunmasız oldugunu biliyorlar ya
vur abalaıya en azından eşinin arkasında oldugunu bilsinler

canım yorumların hepsini okumadım ama diyosunki aramızı bozmaya çalışıyorlar..
bence aranızdan önce senin sağlığını bozmuşlar... Eşin seni düşünmüyosa bırak onu sen niye düşünüyosunki?
Eğer seni gerçekten sevseydi sana ve ailene karşı saygılı olurdu seni ailesine karşı korurdu..
Ne demek hakaret etmek ya.. Aç bırakıyolar yorgan bile vermiyolar diyosun..
Daha 25 yaşındasın... Genceciksin... Belki allah bilerek vermiyor sana bir bebe...
Bak bu bence bi işaret... Memurmuşsunda... Çık bi eve annen baban da arkanda anladığım kadarıyla... Sen boşanıyorum dedikten sonra kimseye bişey demene gerek yokki... Nolur etme kendine bunu... Bak aynı yaştayız daha nereye kadar böyle devam edecekki??

hem 1,5 ay ayrıda kalmışınn..demek yapabiliyorsunda onsuz olmayı..inan insan hayata bri kere geliyor maffetme geride kalan yıllarını

canım bak bu dünyada iyi olucam fedakar olucam iyi gelin iyi eş olucam diye hep kendinden verirsen olan sonunda sana olur.Eğer psikolojik veya fiziksel bir hastalığa tutulursan yanında ailenden başka kimseyi bulamazsın.Allah korusun bu kafayla sana bir araba çarpsa ölsen (Allahım esirgesin)hiç kimse yanmaz amaan delini tekiydi derler insanlar heleki eşin sen iyiysen sağlıklıysan paran varsa onun hep itekleyicisi olursan iyi olur.Kısacası kendini düşün denenmiş denenmez .SEN KENDİNE ACIMAZSAN SANA KİMSE ACIMAZ

durumunuza cok üzüldüm
pisirik bir adamla evlilik cok zor dur eminim düzelirmi düzelmezmi onu mücadele vermeden anlayamazsin
esini bir psikologa gitmeye ikna edemezmisiniz öncelikle bu özgüven sorununu cözmesi lazim
silkelenip erkek oldugunu hatirlamasi lazim
erkek dedigin karisini ailesini korumakla yükümlüdür
ailesiyle siz görüsmeyin kendisi görüsürse görüssün
esini doldurup üzerinize salacagindan korkuyorsunuz ama bence korkmayin öylede olursa bu evliligi esin kendisi bitirmis olur yasiniz daha genc kimse vazgecilmez degil

kocanı da al o şehirden git. 30 yaşına gelmiş adam, artık ana babasının kölesi olmasın.
gitmezseniz kurtaramazsınız paçanızı o aileden...

Yazdıklarım biraz sert oldu evet ama hayat öyle acımasızki.... İyi niyet suistimal ediliyor.Bir kere şans vermişsiniz.Hemde baya uzun bir zaman ama o kendini düzelteceğine daha beter dibe vurmuş.Benim rahmetli babaannem acıma acınacak hale gelirsin derdi.Bende ne merhametsiz bir ihtiyar derdim. Ama yaşadikça gördüm yolun yarısına 35 yaşına gelince anladım arkadaşım.

bu yazını okuduktan sonra az önceki mesajımda yazdıklarımdan emin olamadım. bir erkek ne olursa olsun karısına sahip çıkıp onu çevreden korumalı... eğer şehir değiştirsek de düzelmez diyorsan, son çare evlilik terapisti. o da olmazsa boşanmaya gider bu iş....

senin de sinirlerin bozulmus . bence uzak dur .annesin den gitme.bahaneler yarat . soguk ol. kendine arkadas ´cevresi yarat .ayda alemde git. esinle de mulu degilsen ayril . her seyin bir ilki vardir hayir demesini ögren .ilk adimini at

Oooff ya başka şehre gitmek te çare değil mi yani, tamamen kopsanız o şehirden aileden arkadaşlarından evlilik terapistine değil de eşin psikoloğa gitse.

bak canım,

eğer eşine taciz olayını söylediysen ve oda sesini çıkarmadan konuşmaya çalıştıysa arkadaşı olacak çakallarla ARKANA BİLE BAKMA GİT CANIM hiç bir adam böyle birşeyi kaldırmaz kaldırmamalı yazık etme gençliğine memursun tayinini iste çek git bulunduğun yerden yazık etme kendi ne olur

arkadaşlarım hepinize ama hepinize çok teşekkür ediyorum inanınki ablamı aradım arkadaşımı aradım eşimi aradım ve hiçbişey söyleyemeden kapattım gene buraya geldim...bir insan sesine bi arkadaşa dosta ihtiyacım var kimsem yok....bende dışardan boşan dedim çogu arkadaşa ama bu evlilik öyle bişeyki ayağında prangalar var sanki elin kolun bağlı...canım acıyor biri sıkmış oturmuş yüreğime...canım acıyor..gençsin diyorsunuz bana evet daha 25 yaşındayım..daha bugün bile biyerde toplantımız vardı 25 kişi vardı ben salondan girince eksisksiz herkes dönüp ban baktı ve ben kendimi öylesine aşağılamışımki başımı önüme eğip utandım neden bakıyorlar diye....kocamdan 3 yıldır en ufak bir iltifat güzel söz duymadım birkere gözlerimin derinlerine bakmaz..özgüvenim sıfır...ağlıyorum şimdi..kocamda acıyorum nedenmi..çünkü sanırsam onada haksızlık ettim..herzaman onu hiç sevemediğimi buyüzden kendisinin er hareketinin bana battığını söylüyor..olabilirmi diyorum ama ben sevmeye çalıştım onu fakat etrafındaki insanlarla uğraşmaktan duygularıı dinlemeye gençliğimi yaşamaya romantik olmaya cinselliğe vakit bulamadımki..hayat nekadar çabuk geçiyormuş meğer..meğer insan kalabalıklar içindede nekadar yalnız olurmuş..ana baba bile yabancı olurmuş..sıcacık bir bakış bir umut hayal meğer nasılda ısıtırmış insanın içini...böyle zamanlarda hep bir anı arıyorum belleğimde tutunacak ama hep kötülükler hatırlıyorum ...beni bir paçavra gibi kullandılar...ölümü denedim defalarca..ahh babacığım saçlarımı koklardı şimdi sesimedehasret...

hah işte sana böyle davranmasının bir nedeni ortaya çıktı
adam sevgi ilgi motive edici şeyler istiyor zaten hep hırpalanmış
ikiniz de birbirinize sımsıkı sarılsanız lkimse artık size hakaret edemz
kale sağlam olursa düşman girebilir mi

Allah yardımdın olsun canım.
inşallah bi çıkar yol bulursunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…