aralarında hiç bi husumet olmadı ancak babam kayınpederime düğün günü sadec demişki yahu oğlan evlendiriyorsun neden sahip çıkmıyorsun neredesin demişki kayınpederim düğüne gelmemişti...sebeb bu..tam 3 yıldır unutmadılar...nolur bana yardım edin allah rızası için..daraldım bunaldım....dört duvarın arasındayım...birtek insana hasret kaldım..işyerindeki arkadaşlara anlatamıyorum aileme anlatamıyorum sen ettin sen çek diyorlar..tek çarem ölüm..ölürsem giderim babamın evine..
eşini karaktersiz yapan ailesiymiş demekki dayakla pıstırmış pısırık olmuş çıkmış
şimdi de ona yaptıklarını sana yapıyorlar hey Alllah ım
eşine de üzüldüm ve kızdım insan bu kadar mı pısırık olur diye
boşansanız eşin inan sap gibi ortada kalır
evlilik terapistiyle görüşmeniz lazım ama eşin yanaşır mı bilmem
ahh teolog canım seni bana yemin edrim allah göderdi sanki içimi okuyorsun..işte sorunda bu eğer eşimi bırakırsam yok olur düşer kalkamaz hayatta tek tutunduğu dal benim...ayrıldık bir yıl ayrı kaldık evine geldimki ne göreyim inanki öyle bir sefalet sefillikk pislikki..acıdım hastalanmıştı ciğerleri çürümüş iktidarsızlık başlamıştı...elinden tuttum ayağa kaldırdım felç oluyormuş neredeyse geç kalınsa şimdi sapasağlam morali düzgün hayat bağlı..ama şimdi onu bırakırsam kesin ölür çünkü ailesi asla destek olmaz
eşimin bazan çok kurb-naz olduğun u düşünüyorum ben herşeye duygusal ve iyi niyetli yaklaşırken o hep kendisini düşünmüş..onunla evlenlediğimden beri kadın olduumu duygularım olduğunu unuttum..birkere bile bana iltifat etmez güzelsin demez..kii çok güzel bir bayanım..ancak şimdi aynaya bakıyorumda yaşlıyım artık....alllaahhhhhhhhııımmm diye bağırdım evin içinde tüm komşulara rezil olduk..kimseden utanmıyorum korkmuyorum.....sadec yok olmak istiyorum...cinsel problemleri vardı eşimin rahatsızdı aylarca sustum ses etmedim kimseye demedim..çare aradım...internette sabahlara kadar...ilişkiye girmedik ben suçlu olurdum..beli ağrırdı sirozun eşiğinden döderdim onu aşırı alkol almaktan olmuş...şimdi hiçbir kötü alışkanlığı kalmadı ancak evde iki yabancıyız paylaştığımız şeyler okadar azki...
eşinin de bu kadar pasif oldugunu bilmiyordum
onunda sana hakaret ettiğini dışladıgını düşünmüştüm
teolog sana binlerce kez teşekkür ederim beni okadar iyi anladınki..işte sorun bu eşime acıyorum..onunda durumu pek parlak değil ve eşim bana hiç kötülük yapma yapamaz ancak çok pısırık..düşün 22 yaşında bile babasından dayak yemiş...ne yapacağım eğer ondan boşanorsam hayatının sorumlusu ben olurum biliyorumki ufalanıp gider ona ben sahip çıktım allaha yalvarıyorum eşim bana birtek kötülük yapsında vicdanen rahatlayıp ayrılayım diye ancak yok yapmıyor hep susuyor bazan ağlıyor..ablamda yazık yapma o sendende kötü gücü yetmiyor diyor..ne yapayım şimdi..sen olsan bırakabilirmiydin..bense aksine bir kadına göre haddinden fazla gözükarayım tek başıma dünyaya kafa tutarım ...
eşini o duruma getiren ailesi
bu akşam otur konuş bakalım ne diyecek
evlilik hayatı kalmamış ki
bırakamazdım canım ne yalan söyleyyeim çok aciz biriymiş
bir de boşanıp ailesinden kurtulmuşken onların eline düşerse bu adam hepten perişan olur
bilmiyorum ki işin çok zor
bu akşam otur konuş eminim seni dinleyecektir
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim teolog beni okadar iyi anladıki ona yoğunlaştım sanki sımsıkı sarıldım ellerine yardım et diye özür dilerim hepinizden eminimki sizde hayretler içinde okuyorsunuz..lütfen beni yalnız bırakmayın...çözüm istiyorum..şimdi kalkıp eşyalarımı toplayıp yarın bi ev tutup çıkabilirim buna her türlü olanağım var ancak kocam çok yalnız kalacak herkes dışlayacak onu..burada herkes onu suçlu görecek ailesininn ne şirret olduğunu kimse bilmez...
çok sevindim canım az da olsa seni rahatlatmışsam
bence acele etme otur konuş eşinle terapist için ikna et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?