kocama hayatı zehir ettim...pişmanmıyım...hayır

sende haklısın kardeşim..biraz sert olmuş ama doğru söze ne deniir inanki yazının içinden birçok şeyi aldım..kafama yazdım sağol...

kesinlikle vereliniortak

kızlar bu arada son havadisler..dün kaynana eşimi aradı baban çekti gitti teli açmıyo diye..eşim aradı kapalı..sonra ben özel numaradan aradım meşgule attı gene..kaynanayla kavga etmişler adam kaçmış..eşime dedim yuva bozanın yuvasında huzur olmaz al işte ahım çıkıyor dedim...gerçi kavgasız günleri geçmezde

Bu yazının üzerine söylenecek çok da fazla bişey yok.Kesinlikle haklısın..

herşeye rağmen orada seni koruması gerekiyordu. bende birçok şey yaşadım evlenmeden önce başladı ayırma çabaları niklahımızda bile kavga çıkardılar ki nikah olmasın. eşim dinlemedi banada sabret aşkım diye diye. bende sevdiğim için çok sabrettim. her kavganın sonunda birkaç ay görüşmüyor düğünler başlayınca, bayram gelince barışılınıyordu. en sonuncusunda eşimle annesi kavga etti ben hiç karışmadım. aylarca gitmedi eşim. ama dedim bundada ben kavga etaseydin annenle şimdi yine gidecektin ama nasıl bir duyguymnuş birde bunu benim yönümden düşün bakalım felan. şimdi barıştık tekrar ama eşim hiç taviz vermiyor artık pat pat söylüyor lafı. senin eşininde öyle olması seni ezdirmemesi lazım.

bir erkek elbette karısını korumalı,koruyabilmeli...ama daha önemlisi önce
insan kendisini korumayı bilmeli bence, düne kadar eşiniz mi vardı hayatınızda omu koruyordu sizi...mesela kayınvalide laf soktu kırdı yada üzdü herneyse...illede eşinizinmi devreye girmesi gerekiyor...neticede o annesi..kırsa kırsa nekadar kırabilir..küsse küsse nereye kadar küsebilir...ama kayınvalide görümce yada kayınpeder sizi kırdığında sizde susmayıp cevap verirseniz aynı uslupla alttan alttan sizde lafı yerleştirirseniz zaten kimsenin sizi korumasına gerek kalmıcak..

bide şu var kadın ağzını açmaya kendini ezdirmemeye başlayınca adam hemen karısını korumaya başlıyor.oda korkudan tabi....karım kendisini korumasın ben onu korurum çünkü çok kırıcı oluyor en azından ben arayı buluyorum diye düşünmeye başlıyor sempatiksalakcinni

Ah guzel kelebek keske oyle senın umdugun gıbı olsa .Evlılıkte nıye cenemızı tutuyoruz bılıyomusun zannetmekı cevabı veremeyecek kadar becerıksız oldugumuzdan evlılıkte ne ekersen onun ıkı katını bıcıyosun yanı sen onun annesıne hak etse bıle cevabını verırsen o senın annene haketmese bıle ters bıseyler mutlaka yapar bugun yapmaz yarın yapar bu boyle,sen ıcınden gelmesede 15 gunde bır onun annesıne gıdersın sende annene gıtmek ıstedıgınde bızımkıne nıye gıtmıyoruz demesın dıye....

tam olarak size katılmıyorum..''.ben iyi davranıyımda eşimde benim aileme iyi davransın,ben kötü davranırsam oda kötü davranır '' diye düşünmek bence çokta mantıklı değil daha doğrusu gerçekler bu değil...şu kadınlar kulübünde okuduklarımdan sonra buna onay veremicem..çünkü sen eşin için tabiri caizse saçını süpürge edersin...yatakta nasıl mutlu edeyim diye çırpınırsın en güzel yemekleri yapayım diye mutfakta cebelleşirsin ailesine saygıda hürmette kusur etmezsin ama sıra sana gelince senin yaptıklarının onda birini ne sana yapar ne ailene....burdaki çoğu bayan arkadaşımız aynı dertten müzdarip değilmi...

yani sen herşeyi yap yine hakettini alamıyorsun eşin tarafından...onun annesine gidince sorun olmaz ama senin annene gidince sorun olur...herkesle çatır çatır kavga edilsin demiyorum ama bize saygısızlık ypıldığında uslubunca DUR demeyide bilmeliyiz..ee bir kadın olarak herşeyi yapmana rağmen sonuç değişmiyorsa ozaman herkese hakettiği gibi davranmak herkese ederi kadar muamele etmek daha doğru değilmi...

bide şu var kadın ağzını açmaya kendini ezdirmemeye başlayınca adam hemen karısını korumaya başlıyor.oda korkudan tabi....karım kendisini korumasın ben onu korurum çünkü çok kırıcı oluyor en azından ben arayı buluyorum diye düşünmeye başlıyor sempatiksalakcinni[/QUOTE]
vayyyyyyy beeeeaa tecrube kokuyorsun arkidis yaaa....valla haksizda sayilmazsin bir degisigini benzerini yasadim...haklisin

haklısınız tabıkı sızde,o tıp erkeklerde var ne ekersem onu biçerimi bile dusunemeyen ama normalde ıkılı ılıskılerın cogunda boyledır ne ekersen onu bıcersın..hanı bı laf varya kaynana pamuk olsa duser kafanı yarar dıye.bu aslında gelınler ıcınde gecerlı bız en ufak bısey desek batar onlara haklıda olsak batar bence...ınan evdekı huzuru bozulmasın dıye kadın bu konuda bıle tavız verıyor..

aynen katılıyorum..tavğiz dişi bişeydir doğurdukça doğuruyoo..arkası kesilmiyooonaniknanik
bunada katiliyorum KADINLAR guclu olun kimseye taviz vermeyin siz kendinizi yuceltmezseniz hep asagilarda kalmaya mahkumsunuz...biraz basari icin kaplumbaga kafasini cikartmak lazim arada buda gunun sözu adli bir blööumde bir arkadas yazmisti cok hosuma gitti......kiz banami dedi yoksasempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…