kocama hayatı zehir ettim...pişmanmıyım...hayır

eşime acıdığım için boşanamıyoruma getirmişsin ama son zamanlarda senin de yaşadığın bazı şeyleri anlasın diye ona eziyet ettiğini yazmışsın...demek o kadar da acımıyorsun..
Yazdığın gibi kortuğun şey dul kalmak...
açıkçası böyle bir hayat yaşayacağıma hem boşanıp dul kalmaya razı olurum..bu hayata bir kere geliniyor..eğer sen varsan var bazı şeyler....
bu evliliği devam ettirme çabası falan boşa eziyet,adın gibi kaybolan yıllar olmuş kusura bakma..
eşinin evlenemediğini yazmışsın..iyi de 27 yaş geç denilecek bir yaş değil ki evlilikte erkek için......

kusura bakma sert yazdım ama dost acı söyler....

evlilik terapistine gitseniz de düzeleceğini sanmıyorum,adamın arkadaşları sana asılmış,asılmakta sakınca görmemişler :1shok: (eşinin ne iş yaptığını merak ettim ) eşin de seni suçlamış..bunu nasıl sindirebildin ? böyle bir şey olsa o evlilik sürmez benim için...

Allah yardımcın olsun....bence boşan ve kendine yeni bir hayat çiz...tekrar yeni biri ile evlenir ve çocuk sahibi olursun Allahın izniyle..Ama anlaşma döneminde çok iyi analiz etmelisin karşındakini...

bu arada şimdiki eşinden çocuk yapmaya kalkman hayatının hatası olur.......

ya KAYBOLANcım...
burda senin gibi sorun yaşayan çok insan var ama onlara yrıl dendiğinde
- seviyorum
- ekonomik özgürlüğüm yok
- ailem arkamda değil
diye bir yere kadar geçerli sebepleri var...
ama sen öyle değilmissin. neden!! çekiyorsun bu akli dengesi bozuk aileyi...
çocuğunda olmamış bu adamdan ah allahım ne büyüksün ki olmamış.
seni sindirmişler, pıstırmışlar. tek başına yapacak cesaretin yoksa bir uzmanla konuş dertleş. kendine güvenin gelsin. ve o insanlara sana daha fazla eziyet etmelerine izin vermeden çek git.
allahım yardımcın olur inş....

Eşin sana kötülük yapmıyor muymuş? Eşin seni hayatından bezdirmiş. Bazen hiç bir şey yapmamak kötülüğün en alasıdır. Arkadaşım ben boşanma taraftarı olan biri değilim ama madem bu kadar acı çekiyorsun hemde elinde mesleğin var. Kaç git arladaşım ya bunun vebalinden korkma asıl ALLAH2ın ona emanet ettiği savunmasız bir kadına bunları yaptığı için kendisi hayat boyu endişesini çeksin. Ne pişkin insanlar var yaaa. Okudukça içim acıyor.

allah canını alsın o kaynanın bütün suç kocanda önünü alsa savunsa bunlar olmayacak burnundan getir kocanın. bide neden ailenle görüşmüyorsun merak ettim kaynananın parmağı vardır bu işte

yaa arkadaşım senin aklın başındamı? sana en büyük kötülüğü kocan yapmış zaten senin gözün körmü? sana sahip çıkmayan seni ailesine ezdiren, dayak yemeni pervasızca seyreden kocan:1no2: çalışıyosun kimseye muhtaç değilsin. ailene bayram ziyaretine gidemediğini yazmışsın valla sen ne yaşıyosan hakediyosun arkadaşım, sakın kızma bana. kocan senin için bukadar kıymetliyse ayrılamayacaksan yaşadıklarını sineye çekmeye devam et o zaman.niye buraya yazıp insanları üzüyosun boşuna vakitlerini alıyosun. bende okudum üzüldüm yazık dedim ama sen çaresiz değilsinki. restini çek o zaman kocana ya ailen ya ben. ailemi silemem derse zaten çık git hayatından, sonra sana demesinki "sana bi kötülüğüm olmadı beni nası boşarsın" mutsuzsan bişeler yap. kocama hayatı zehir ettim demişsin ama ben bişe göremedim.kusura bakma bizlerle derdini paylaşmak istediğini yazmışsın ama sen kendini zorla mutsuzluğa itiyosun. önce karar ver kocanla mutsuz bi hayatmı daha iyi yoksa kocasız mutlu bi hayatmı.

Canım çocuğunun olmaması hayrına olmuş bence şu anda evliliğin iyi değil çocuk düşünme istersen ,Allah yardımcın olsun

nie hayat korkututo ki sizi bu çektiğiniz zaten cehennem gibi daha beteri varmı

memur dio profilinizde eee kaancınızda varmış çekmeyin bencee boşanın

Aslında bu yazdıkların da kafamı karıştırdı...

bir de aşılama olaylarına girmeye çalışmışsın çocuk için...akannehir

hala evliliğe devam ediyorsun...

eşinin fıtık sorunu yüzünden cinsel hayatında sorunlar var olduğunu yazmışsın,burada da başka sebepler...hatanı aramaya çalıştığımı düşünme ama kafam karıştı.....Allah çıkar yol göstersin sana inşallah........

yani ben anlamıyorum yaşadıkların gerçekten çook üzücü ama memursun ekonomik özgürlüğün var tayin hakkın da vardır bi bayanın yapabileceği en güzel işlerden biri memurluk.... tek odalı bi eve bile çıksan çık git boşan eşinden senin özgüvenin yok olmuş ne demek kocam beni bırakmaz sen öyle düşünürsen tabi bırakmaz....sen önce kararlı olacaksın ki sonra eşin de senden korkar sen merak etme zaten anladığım kadarıyla eşinin öyle sağlam bi karakteri de yok boşanırsın sonra tayin ister başka bi yere gider yepyeni bi hayata başlarsın önce kendine güven eminim sen de ben bunu neden çekiyorum diyeceksin

Yorumlarını okudum...

Keisn ve net tek düşüncem var:

Sen konuyu 'haklısın' dememiz için açmışsın... :umursamaz:

Bu konuda herkes sana 'boşan, ayrıl, böyle olmaz.' demesine rağmen, her seferinde eşini ve evliliğinizi savunarak geçmişsin karşımıza... yasakkelime

Hayat senin hayatın, boşanırsın boşanmazsın ayrı mesele... boshayallersmile

Ama böyle her kavgada çocuk gibi mızıldanarak adamı kötüleyerek sonra da bizim tepkimizi görünce benim eşim gene de iyidir karşımıza çıkma artık... lmaz:

Gerçekten herkesin zamanını çalmaktan başka bir şey değil bu yaptığın... :umursamaz:

kesinlikele sana katılıyorum.. neden kendine acı çektiriyorsunki seni doğuran bi dahamı doğuracak

Her gördüklerinde herkesin hakaret etmesini anlayamadım.
Siz memurluk yapan bir insansınız hakkımı da savunurum diyorsunuz ama neden eşinizden bekliyorsunuz. Siz de bireysiniz ve hakkınızı arıyacağınız kanunlar var. hele sarkıntılıklar kabul edilir gibi değil.
Ailesinden kaçsak başkaları var diyorsunuz. Millet hep sizle neden uğraşıyor.Anlaşılır gibi değil.

3 yıllık evlilikte 1,5 yıl ayrı yaşamışsınız ama 5 bayram ailenize gidememişsiniz. Ayrı olduğunuz halde neden gidemediniz?
Yaşadıklarınızın hepsi 1.5 yılda olması zor gibi geldi.

Anlatılanları ya ben anlayamadım ya da kafanızda çelişkiler dolu.

Bence sizin iyi bir uzmandan yardım alıp geleceğinizi öyle yönlendirmeniz daha mantıklı.

vereliniortak imza zhebani kaydirigubbakcemile5

niye hala bu adamı ve o düşüncesiz ailesini çekiyosunuzki.bana laf d
cekler he bir daha adımımı atmam.allah askına benmi yanlış düşünüyorum yuvamı kurtarayım derken bir ömrü niye harap edeyim kendime.insan hayata birkez geliyor.maddi özgürlüğünüzde var.allah korusun hasta olursunuz böylr giderse hayat güzel ve kısa bunu asla unutmayın

arkadaşlar ben farklı düşünüyorum
kadın da eşini küçük görüyor etrafı küçük görünce o da beğenmemeye başlamış
adam da hissetmiş demiş zaten sen de bana ilgi göstermiyorsun ondan dolayı sana kötü davranmak geliyor içimden yaşadıgı mutsuzlukları eziklikleri eşinden çıkarmaya çalışyıro
boşansa kadın çok rahat edecek kurtulacak özgürlüğüne kavuşacak tamam haklısınız
ama ben hem eşinin durumunun düzelmesi hem de evliliğinin kurtulması taraftaryım
yazık değil mi o adama da ya ailesi geberse de kurtulsak diye bakıyor

ben de okudum her yorumu...

kaybolanın psikolojisi çok kötü durumda.
her ne kadar önceden güçlü bir insan olsa da eşinden daha beter halde.

eşi sanırım hep ailesinin tepki göstereceği yanlış şeyler yapmış,belki onların baskısınna böyle tepki vermiş.
bir nevi baş kaldırmış.
ama yaptığı herşey kendini daha düşürmüş,herkesin gözünde yanlışları olan ve kendini savunamaz,yaprak gibi savrulan biri...

arkadaşları da muhtemelen düşük seviyeden ki her türlü terbiyesizliği yapabiliyorlar...

kaybolan hayatında ona hiç kimsenin vermediği değeri verdi,adam yerine koyup evlendi.

anlattığına göre kaybolanın güçlü görünmesini kendine kalkan olarak düşündü...

babası onu ne kadar silmiş ki düğününe gelecek kadar değer vermiyor...

geçmişini merak etmeden yapamıyorum doğrusu...

arkadaşımız neden onca hakareti dinledi onu da anlamış değilim.

zaten pasif bir eşin yanlış ortamlarını 1 kez gördükten sonra tavrını ortaya koymalıydı.

olayın içinde değiliz,belki çok kolay bize göre ama genel olarak böyle davranılması gerektiğini düşünüyorum...

ve ayrıca sana hakaret eden bir kaynanaın yanına 2. defa asla gitmemeliydin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…