Kocama mesaj gelince akşamım zehir oldu !

Bugün kadınla görüştüm öyle bir şeyin olmadıgını söylüyor ısrarlaaaaaaaaaaaa msj cekmesinin sebebi önemsiz bir şey diyecekmiş miş.ve bu mesaj gelmeden önce 48,23,88 sne görüşmeler yapmışlar sordugumda telefonun cekmediğini o yüzden tekrar aradıgını söylüyor ali bey anlıyacagınız konustukları ortada ama ne yaptıklarını bulamıyorum..iş için görüştüklerini onun dısında görüşmediklerini söylüyorlar benim kafamı karıstıran ise kadının mesaj da müsaitsen ararmısın? demesi ve aradıgında ben teli elime aldıgımda suratıma kapatması allahım yha gözlerim şişti hala uyumadım

canım ilk mesajlara bakınca evet eşin aldatmış gibi gözüküyordu.

tedirgin tavırlar, o tuhaf mesaj..

ancak konuşma süreleri garip geldi bana. insan cilveleştiği kişiyle bile 40 sn konuşmaz ya. birkaç dakika konuşulur en azından.

yine de.. evde görüşüyor vs olabilirler.. o yüzden hemen güvenme.. affetme..

her şey ortada... "belki yapmıyordur" denecek bi durum bile yok

senı ınandırmaya calısıyolar galıba yoksa ıkısı de yanacak

ay canım kıyamam allahından bulsunlar ağlama

canım ikisininde söyledikleri daha cok akfanı karıstırmıs 1.si daha öncede böyle oalylar olmus esin senin güvenini zedelemiş önceden ve su an yaptıgı seyde de sen ona güvenmiyorsun bu acı ksekilde ortada sakın yüreginin sesini dinleme dinlersen ilerde hem yüregin hem de sen yanarsın mantıklı davranmak zorundasın su an en önce sakin olmalısın biliyorum bu cok zor su an bu durumunda bunu yapabilmem güc ama önünde cok zorlu bir yol olacak buna simdiden hazılıklı olmalısın.esinden ayrılsan da ayrılmasan da bu böyle zor olacak.ayrılmazsan bir daha zor güvenirsin bana evliliginizdeki bir seylerin en önemli seyin güvenini sarsılmıs oldugu gib igeldi bu durum.evliliginiz sürse de sonu olmaz böyle daha kötü bir durumda ayrılmak zorunda kalırsın.bosansan da zor olacak ama haysiyetli,onurlu,gurrulu ve haklı bir kadın oalrak haaytına devam edeceksin.en temel degerlermizde bu değil mi bizi biz yapan degerlerimiz iste bunlar.lütfen abartma bu durumu her sey biz insanalr için bütün kederler de öyle felaketlerde biz filmlere dizilere bakıyoruz ha o film olur diyoruz ama onalrın hepsi gercek hayattan uyarlanmıs seyler.hiç bir sey dünyanın sonu deil olamaz da insanlar neler yasıyor neler ile karsıalsıyor ve üstesinden gelinebiliyor sen dua et su an hakkında en haırlısı için sana ille de bosan demiyorum ben yuva yıkmak cok zordur ben evl ideğilim ama cevrem de var biliyorum ve siz bunu birebir yasıyor olan kişilersiniz metanetli ol canım benim sabırlı ol sakin ol hangi kararı verirsen destekcin oluruz ama biz yasamıycaz o hayatı o hayat senin sen yasıycaksın geriye kalanı da ya onunla ya da onsuz karar senin...

sizin yerinizde olsam gidip o kadın denilen rahatsızın eşine derimki eşiniz eşime mesaj atıyor sanırım mesaj atmayı öğreniyormuş kısacası evli ve çoçuklu eşiniz neden eşime mesaj çekiyor o mesajıda silmediyseniz gösterin başka ne diyeceğimi bilemedim çok zor yani ve yalan söylüyorlar ne demek mesaj atmayı öğreniyor sizi ne sanıyorlar buna çoçuk bile inanmaz Allah yardımcın olsun..

Canım bence herşey boş
sen ne hissediyorsun o önemli.
Bence kadınlar ortada hiç birşey olmasa bile hissediyorlar.
eğer için rahat etmiyorsa bi gariplik hissediyorsan ayrıntılara takılma.
benim de eski bir ilişkimde benzer birşey olmuştu, eski sevgilim birlikte sevişmelerini resmeden bir kızın evinde kalmıştı ama bana erkek bir arkadaşımda kaldım diye yalan söylemişti, kız yeminler etmişti hiç bir şey olmadı diye o anın rehavetiyle acaba doğru mu söylüyor demiştim ama içim ne yalan söyleyeyim hiç rahat etmemişti. bitirmekte çok zorlandım kendime yediremedim bi kere en başında ama sonrasında herşey çok daha net görünmüştü iyi ki gözümü kapamamışım demiştim ama bitirmekte zorlandığım için kendime kızmıştım ve bi karar almıştım bu tarz kuşkulu bir durumda artık kesin ve net bitireceğim diye. sen de annen dolayısıyla aynı kararı almışsın üstelik çok akıllı bi kızsın çocuk yapmamakta çok akıllılık etmişsin.
çoook gençsin henüz benim sevgilimle tanıştığım yaştasın :)
bence bu adamla bir ömür geçirmek zorunda değilsin. ayrılıp okuyabilirsin iş edinebilirsin ve ileride doğru insanla karşılaşabilirsin. kendinde suç arama asla şanssızlık olarak bak o adamın ayıbı bu
asla evden ayrılma onu kov ve o kadının kocasına mutlaka söyle adamı uyutmasınlar yazıktır.

umarım biz yanlış anlıyoruzdur

sakin olmaya çalış gerçekleri öğrenebilmek için buna ihtiyacın var ... bence eşine herşeyi doğru anlattığında daha iyi olacağına inandır Allah yardımcın olsn

şuan ona ugraşıyorum bunları azından duyup delil olarak sunmak istiyorum mahkemeye ve kadınında kocasına ozmn haberder edicem ......o kadar canım acıyorki o kadar perişanım ki 2 gündür oturma odasında hiç konusmadan kendimi odaya kitleyip duruyorum bir de hakaret işittim dün kadın ben mesaj cektim ne biliyim sizin bu kadar cazgır,özgüvensiz bir kadın oldugunuzu diyince yemin ediyorum hayatımdan nefret ettim o an ...hem konusuyorlar hem inkar ediyorlar hem hakaret işiten ben oluyorum şuan bu site olmasa ne yapardım bilemiyorum dudaklarımda ucuklar cıktı sıkıntıdan yemek bile yemedim rica ettim ali ne olursa olsun benim için senin dürüstlüğün önemli dedim yok dior olmayan birşeyi nasıl anlatayım diyor ...masaüstüne dosya açtım ikisinin konusmalarını karsıma alıp baktım baktım inanmıyorum onlara içim cok acıyor konusmalarına baktıgımda 216,123,100 olanlarda var bana her msjından snra onunla görüştüğüne bakınca içim cok acıdı çookkk ama inkar edicekler sürekli benim bunu ispat etmem lazım herkese ve mahkemeye yoksa herkese benim uydurdugumu hayelperest oldugumu bile söyleyebilirler ...

banada çok inandırıcı gelmedi canım ama iyice araştır bakalım gerekirse eşinden döküman iste bakalım daha önce msjlaşmşlar mı

bence de bu çok iyi bir fikir. ve buna hakkın var.çok üzüldüm senin için yuva yıkanın yuvası olmaz. oda bulur cezasını. yuva yıkan kadınlardan nefret ediyorum. evli olduğunu bile bile başkasının eşini ayartan kadınlardan yani.

cok medeni olmama ragmenn vede anlayıslıı bu gibi bazı durumlarda kayıslerı koparıyorummm... okudukca o kadınıı hem kendi kocasını aldattıgı hem baskasının ailesine musallat oldugu hemde cocuklarını düsünmedigi içinn böölee evire ceviree meydan dayagı atmak gelio içimdenn .. ibret içinn yanii. kocasınada sikayett edebilirimm.. herkes duysunn .. esinizide kapınınn önüne koymalısınızz... tabii birbirlerini tanıdıklarına aralarında bişi olduguna emin olduktann sonraaa

hakaretlerini çekmek zorunda değilsin herşeyi hemen ailelerle paylaşmalsın

cok üzüldüm ya nasil oluyo böyle seyler ya anlamiyorum.. hadi erkekler neyse.. akillari fikirleri belli..
ama kadinlara noluyo ya? evlisin cocugun var baska erkeklere msj atmak ne demek ya?!
gidisat kötü...

ben evliysem mesj çekmeyi yeni öğreniyorsam eşimde denerim atarım msjları sucuma değil artı benm eşimde bu tür bir iş yapıyor ilaç dağıtıyor sürekli gittği müşteriler var numaraları kayıtlı ama daha hiçbirinin eşimi aradığını msj attığını görmedim canımcım üzmek istemiyorum seni zaten çok üzülmüşsün belli ki ama aldatmak hayatın içinde var malesef hepimizin başına gelebilecek bir durum iyice araştır hemen kabullenme bence hemende yakıp yıkma çünkü çok yanlış birşey bu

Son düzenleme:
bana pek inandirici gelmiyo arkadaslar.. yeni yeni msj atmayi ögreniyomus..
kacinci yüzyilda yasiyoruz? herkesin telefonu var herkes msjlasiyo..
sallama yapmis hanimefendi..
ayip ya valla.. böyle kadinlar varya.. seytan bunlar seytan...

şimdi diğer mesajlarını okudum da sakın kabul etme 3. kişi araya girmişse bu boşa değil ateş olmayan yerden duman çıkmaz erkekler hep bunları yapıyorlar ama sonra yok yanlış anladn arkadşm öyle bişey yok deyip kandırıolar kadınları kadınlarda çocuklarım var boşanıp ne ypararım düşüncesi ile affediyor ama yeter artık bıktım erkeklerin bu yaptıklarından
sen başka erkeklere bu şekilde gece msj atsan konuşsan ne yapardı kocan acaba tamam aşkım normaldir konuşabilrsn mi derdi

Son düzenleme:
yok canim ... kendi esleri, kadinlari, kizlari yapsa namussuz olurlar..
yaptiklari kadinlar noluyo onu cözemedim henüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…