kocam'a.

eşiniz asosyal olabilirmi,arkadaş ortamı yokmudur
hayır.
çok sosyal eşim.
bir sürü arkadaşı var.
hepsiyle birlikte görüşürüz.
eğer yanında ben varsam çok mutludur,
çok eğlenir.
ben yoksam iki saat sonra canım sıkıldı seni özledim diye gelir.

malesef beni kocasının kıymetini bilmeyen kadın ilan ettiler.

Bunda sorunu eşinizin sizi çok sevmesi olarak tanımlamanızın da etkisi var.

Halbuki adam çok sevdiği için değil, yapışık ikiz gibi gezmek gibi bir hayat biçimini benimsediği için böyle davranıyor.

Kıskanana, dövene, boğana çok sevdiği için demeyi bırakalım artık. Bunlar karakterle alakalı şeyler, sevgi ile değil.

Üyeler de kocalarından ilgiyi asla göremedikleri için size saydırmış. Ne kadar saçma.

Adam bildiğiniz konu sahibine yapışmış. Eğer iki tarafta yapış yapış bir ilişki istemiyorsa bu gayet iğrenç bir durumdur. Sizin öyle tercih ediyor olmanız iki insanın 24 saati birlikte geçirmesini normal kılmıyor.

Bu sevgi değil, bağımlılık. Ve bağımlılık çok kötü sonuçlar yaratır.

Yetişkin bir insanın sevdiği insandan 1 gün ayrı kaldı diye sabaha kadar görüntülü konuşmasını (sürekli olarak) ancak zeka geriliği olarak tanımlayabilirim.

yemin olsun beni böle seven bi adam bulayım hemen evlenirim

Çözümü olmayan bir konu değil bence bu .. Eşinizle önceden konuştunuz mu konuşmadınız bilemem..

Ama ciddi anlamda biraz beni yalnız bırakmanı , bir kaç günlüğüne kafamı dinlemek istiyorum diyin üzerine basa basa..
Anlayacağı şekilde..

Kendini tutmasını bilsin , anlayışlı olması gerekir..

Bu kadar ilgi alaka gösteren bir adam , eşinin yorulduğuna şahit olduğunda biraz anlayışlı olur dinlenmesi için..
Onu rahatsız etmez..
Tamam öpüp koklasın bunda bir şey yok , dinlenirken rahat bıraksın bari..

Boşanma kararı için acele ediyorsunuz, şöyle biraz ailenizin yanına gitseniz veya bir arkadaşınızla ufak bir tatile çıksanız kız kıza..

Biraz rahatlasanız ve sonrasında düşünseniz bu boşanma kararını..

hayır değilmiş.
zaten öğrenimini yurt dışında tamamlamış.

bana yazılanları hayretle okudum.
eşim herşeyi birlikte yapmamızı istiyor.
ona göre küvette uzanalım,
birlikte duş alalım,
birlikte yemek yapalım,
birlikte yiyelim,
birlikte alışveriş yapalım,
üst üste alt alta tv izliyelim
vs vs vs..
ben onu sevmediğimi yada onda sıkıldığımı yazmadım sadece bunaldığımı dile getirmek istedim.

Adam nasıl kısıtlama getirmemiş gerçekten anlayamadım.

Kadın yalnız veya başkalarıyla zaman geçiremiyor. Bundan daha büyük bir kısıtlama var mı? Kendinizle bile başbaşa kalamıyorsunuz. Resmen hapis.

Elbette bu durum olan sevgiyi de bitirir.

Seven bir insan da sürekli sabaha kadar konuşmayı sorun olarak görür. Neden görmesin? Bu insanlar tek yumurta ikizi değil. Eş.

hayır güçsüz ve asosyal bi adam değil.

Erkekler asiri ilgiyi kiskanclik ve guvensizlik olarak algiliyor yalniz.
Ki sevgilisinin/kocasinin surekli dibinde olmak isteyen kadinsa emin olun 'ya aldatirsa' endisesi yasadigi icin bunu yapiyordur. Cok asiri sevdiginden degil.

esiniz asosyal ve ozguvensiz degilse ayrica siz de onu cok seviyorum diyorsaniz ısrarla, kusura bakmayin ama o zaman suanki davranışınız normal degil...bence bize soylemediginiz biseyler var...

İlk başta garipsedim ama uyurken bile sürekli öpmesi temas halinde olması bir süre sonra gerçekten boğar insanı yani .. Daha belliki çok şey yaşamış konu sahibi

sanırım yazınca sakinleşiyorum ve daha ılımlı bakabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…