hayır.eşiniz asosyal olabilirmi,arkadaş ortamı yokmudur
malesef beni kocasının kıymetini bilmeyen kadın ilan ettiler.
evet haklısın.Tekrar yaziyorum bence esinize haber vermeden gitmeyin bu kadar size bagli olan biri icin bu cok urkutucu olabilir..
yemin olsun beni böle seven bi adam bulayım hemen evlenirimelbette denedim.
daha dün babama temizliğe gittim..
o da arkadaşlarıyla zaman geçirecekti,
iki saat sonra çıktı geldi yardım edeyim öyle bi köşede durayım ama seni göreyim dedi..
koca gün temizlik yaptım ve o da gördü.
akşam evimize döndük yoruldum ve uyumak istediğimi söyledim.
kendisi yorgun olmadığı için oyun oynayacağını söyleyip uzandı.
uyuyorum sürekli saçımı okşuyor yüzümü okşuyor opüyor uyuyamıyorum..
hadi dedim ses etme cisem.
bu sefer uyandığımı gördü
diyor ki,
madem uyandın niye yeniden uyuyorsun..
hayır.
çok sosyal eşim.
bir sürü arkadaşı var.
hepsiyle birlikte görüşürüz.
eğer yanında ben varsam çok mutludur,
çok eğlenir.
ben yoksam iki saat sonra canım sıkıldı seni özledim diye gelir.
evet haklısın.Tekrar yaziyorum bence esinize haber vermeden gitmeyin bu kadar size bagli olan biri icin bu cok urkutucu olabilir..
beni topa tutmak yerine sorunumu anlayabilmiş olsaydınız gayet anlaşılır olabilirdik.Git o zaman arkadaşım biz seni tutmayalim. Sahi bizden beklentin neydi? Bisi mi danismistin?
hayır değilmiş.bence beraber terapiste gidin. ortada bence de bir sorun gorunuyor ama iyilestirmeyi denemeden bosanmak niye? Esiniz terapi gorup biraz daha personal space birakmayi ogrenirse, ideal evlilik olur iste. bence ogrenebilecek bisey.
bir de merak ettim, cocukken filan annesine de cok duskun muymus acaba?
bana yazılanları hayretle okudum.Aynen sorun da bu ayar yok.Ortasi yok.
Hem neden bu kadar tepki gosterildi anlamadim simariklik falan diye.Burda bir uye sevgilimi ilgiden bogdum,terketti diye konu acsa,adami biraz rahat birak,tasmasini cikar,nefes alsin,senden ayri bir hayati da var diye laf ederdik.Ne degisti simdi? Konu ayni konu.Roller farkli sadece.(Sunu da belirtiyorum ki bosanma cozum degil)
seviyorum.kafası karışmış evet sevip sevmediğini de bilmiyor sanırım bıkmışlıktan kaynaklı o da
Seven bir kadın, kocasının şehir dışındayken onunla sabaha kadar konuşmasını sorun olarak görmez.
Seven bir kadın, iş yerine çiçek- çikolata yollayan eşinden bu konuda şikayet etmez.
Hele de yatarken saçlarımı okşuyor vs vs diye serzenişte bulunmaz.
Farkında mısınız, adamın yaptığı jestleri sorun olarak görüyorsunuz.
Bu sevgisiyle size bir kısıtlama getirmemiş, güven problemi yok, ilişkilerinize karışmıyor ve en önemlisi özgürlüğünüz elinizde bu sevgiye rağmen.
Çözüm inanın çok basit ama siz denemek istemiyorsunuz, yineliyorum çünkü 'sevgi' diye bir duygunuz kalmamış eşinize...
hayır güçsüz ve asosyal bi adam değil.Ancak asosyal veya ozguvensiz bir insan esine bu kadar bagimli yasayabilir...sizin esiniz de bence bunlardan biri...o yuzden artik esinizi sevmiiyorsunuz..belki guclu degil de zayif yapida oldugu icin...(dogada bile hayvanlar icgudusel olarak en gucluyu secmeye programlanmistir) kimse asosyal ve zayif es sevmez...siz de seviyorum diyerek kendinizi kandirmayin bence..
Erkekler asiri ilgiyi kiskanclik ve guvensizlik olarak algiliyor yalniz.Aynen sorun da bu ayar yok.Ortasi yok.
Hem neden bu kadar tepki gosterildi anlamadim simariklik falan diye.Burda bir uye sevgilimi ilgiden bogdum,terketti diye konu acsa,adami biraz rahat birak,tasmasini cikar,nefes alsin,senden ayri bir hayati da var diye laf ederdik.Ne degisti simdi? Konu ayni konu.Roller farkli sadece.(Sunu da belirtiyorum ki bosanma cozum degil)
seviyorum.
sadece nefes almak istiyorum.
sanırım yazınca sakinleşiyorum ve daha ılımlı bakabiliyorum.Bak guzel arkadasim eger boyle devam edersen ilgiye ac kadin cok disarida boyle hassas ve duygusal adam boslukta boyle kadinlarin hemen odaginda olur bunu farkeden kadin da asla birakmaz bu kozu eger seviyorsaniz esinizi terketmek degil de cozm yolu bulmayi denemelisiniz, yoksa delirecek derrecede yipranmalariniz baslar bir baskasiyla oldugunu bildiginiZde , yapma bunu kendine derim bence yazik sana da bu evlilige de ne gerek var otel odasi bilmm ne , adam aldatmis dovmus olsa neyse ama yakisik alirmi sence bi tersnden dusun onur kirici olmaz mi guzel arkadasm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?