ne olarak kabul etmek istersen.olaya direk boşanıcam diye girip yarın bambaşka şeyler yazarsan biz bu yazdıklarını ne olarak kabul edelim cisem
hayır.
çok sosyal eşim.
bir sürü arkadaşı var.
hepsiyle birlikte görüşürüz.
eğer yanında ben varsam çok mutludur,
çok eğlenir.
ben yoksam iki saat sonra canım sıkıldı seni özledim diye gelir.
hayır değilmiş.
zaten öğrenimini yurt dışında tamamlamış.
Bagimli kisilik sendromu twlkon terapiyle asilir canimsanırım yazınca sakinleşiyorum ve daha ılımlı bakabiliyorum.
ben eşimi seviyorum arkadaşım.Seven bir kadın, kocasının şehir dışındayken onunla sabaha kadar konuşmasını sorun olarak görmez.
Seven bir kadın, iş yerine çiçek- çikolata yollayan eşinden bu konuda şikayet etmez.
Hele de yatarken saçlarımı okşuyor vs vs diye serzenişte bulunmaz.
Farkında mısınız, adamın yaptığı jestleri sorun olarak görüyorsunuz.
Bu sevgisiyle size bir kısıtlama getirmemiş, güven problemi yok, ilişkilerinize karışmıyor ve en önemlisi özgürlüğünüz elinizde bu sevgiye rağmen.
Çözüm inanın çok basit ama siz denemek istemiyorsunuz, yineliyorum çünkü 'sevgi' diye bir duygunuz kalmamış eşinize...
Topa tutmak degil Estağfurullah ama hakketen anlamadim. Aşık çok seviyo çok ilgili hep arıyor bosancamdan baska bisey okuyamadik ki arkadaş. Hava atmak değilse niyetin kapris mi acep. O değil de siz ayrilmazsiniz herhalde. Esinin ki de sevgi değil bu arada onu da duzeltelim.evet haklısın.
beni topa tutmak yerine sorunumu anlayabilmiş olsaydınız gayet anlaşılır olabilirdik.
seviyorum.
sadece nefes almak istiyorum.
Adam nasıl kısıtlama getirmemiş gerçekten anlayamadım.
Kadın yalnız veya başkalarıyla zaman geçiremiyor. Bundan daha büyük bir kısıtlama var mı? Kendinizle bile başbaşa kalamıyorsunuz. Resmen hapis.
Elbette bu durum olan sevgiyi de bitirir.
Seven bir insan da sürekli sabaha kadar konuşmayı sorun olarak görür. Neden görmesin? Bu insanlar tek yumurta ikizi değil. Eş.
Bu kadar takati kendinde buluyor mu cidden?bana yazılanları hayretle okudum.
eşim herşeyi birlikte yapmamızı istiyor.
ona göre küvette uzanalım,
birlikte duş alalım,
birlikte yemek yapalım,
birlikte yiyelim,
birlikte alışveriş yapalım,
üst üste alt alta tv izliyelim
vs vs vs..
ben onu sevmediğimi yada onda sıkıldığımı yazmadım sadece bunaldığımı dile getirmek istedim.
peki ben bişeyi anlamadım belki açıkladın ben görmedim konuyu açarken ilk söylediğin bi tartışma olmuş gibiydivallahi şaka yapmıyorum beni burda topa tutuyorlar.
ya adam rusyaya gitti iş için iki haftalığına
bir haftanın sonunda çıktı geldi dayanamadım diye.
bak ailemde ki herkes eşin sana çok düşkün daha ne istiyorsun diyor.
ama bunu ancak yaşaman gerek.
ne olarak kabul etmek istersen.
burda polemiğe girmek için konu açmadım ki bu benim ilk konum..
burda bana yazmadığınız kalmadı.
Uyarmak, konuşmak zor bir şey değil.ben eşimi seviyorum arkadaşım.
beni niçin anlamak istemiyor ve duyularınızı kapatıyorsunuz?
evet saçlarımı okşuyor oluşu harika birşey lakin yorgunum ve sabah işe gideceğim uyumaya ihtiyacım var değil mi?
tüm gece uyutmadığı için mesaime başlamama yarım saat kala uyanıyorum ve giysilerimi seçerken sarılıyor biraz daha gitmesen diyor.
duş almama giyinmeme engel olmaya çalışıyor.
sadece anlayış bekliyorum.
şu yazdıklarını okudukça canım daha çok acıyor ya kendi kendime üzülüyorum şu anhayır.
çok sosyal eşim.
bir sürü arkadaşı var.
hepsiyle birlikte görüşürüz.
eğer yanında ben varsam çok mutludur,
çok eğlenir.
ben yoksam iki saat sonra canım sıkıldı seni özledim diye gelir.
işte bu yüzden gitmek istiyorum..Çözümü olmayan bir konu değil bence bu .. Eşinizle önceden konuştunuz mu konuşmadınız bilemem..
Ama ciddi anlamda biraz beni yalnız bırakmanı , bir kaç günlüğüne kafamı dinlemek istiyorum diyin üzerine basa basa..
Anlayacağı şekilde..
Kendini tutmasını bilsin , anlayışlı olması gerekir..
Bu kadar ilgi alaka gösteren bir adam , eşinin yorulduğuna şahit olduğunda biraz anlayışlı olur dinlenmesi için..
Onu rahatsız etmez..
Tamam öpüp koklasın bunda bir şey yok , dinlenirken rahat bıraksın bari..
Boşanma kararı için acele ediyorsunuz, şöyle biraz ailenizin yanına gitseniz veya bir arkadaşınızla ufak bir tatile çıksanız kız kıza..
Biraz rahatlasanız ve sonrasında düşünseniz bu boşanma kararını..
Konu sahibi eşini uyarmış mı?
Ben yalnız kalmak istiyorum, bugün ayrı zaman geçirelim demiş mi?
Eşine bu konudaki rahatsızlığını dile getirip, bir süre benliği ile başbaşa olmaya ihtiyacı olduğunu anlatmış mı?
Kimse kusura bakmasın, bunun adı sevgi yoksunluğudur.
Benim eşim böyle bir adam ve ben kendime yalnız zaman ayırabiliyorum!
Yeri geliyor, eşimi uyarıyorum, yeri geliyor geç yatıyorum.
Bazı akşamlar, bir odaya tek başıma kitap okuyacağımı ve kesinlikle rahatsız etmemesi gerektiğini 'sert' bir şekilde dile getiriyorum.
Kimi zaman, akşama kadar arama dışarıda olacağım, gezeceğim tek başıma diyorum.
Sadece bir mesaj atarak gittiğim yeri ve merak etmemesi gerektiğini belirtip, yalnız zaman geçirebiliyorum.
Onu arkadaş gruplarıyla olan programlara dahil edip, hemen kendime bir program yapıyorum.
Dönme ihtimaline karşılık evde olmamak adına.
Bunun gibi daha çok şey sıralayabilirim.
Kısaca, bunların hiçbiri 'hapis' değildir.
Prangalara vurulmuş bir durum söz konusu değil, trajedi yaratmayın böyle bir konuda.
Buradaki sorun, eşiyle zaman geçirmeye çalışan bir eş.
Çünkü konu sahibi, bütün memnuniyetsizliğini ve tatmin olmayışını adamın her hareketinde belli ediyorsa, üzerine daha fazla gelmesine yol açıyor.
Uyurken bile ses çıkarmıyor, 'dayan bir şey deme' ifadelerinden bunu anlıyoruz.
Eğer düşüncelerini sözlere dökebilse, sorun ortada kalmayacak.
başkalarıyla zaman geçirebiliyorum.Adam nasıl kısıtlama getirmemiş gerçekten anlayamadım.
Kadın yalnız veya başkalarıyla zaman geçiremiyor. Bundan daha büyük bir kısıtlama var mı? Kendinizle bile başbaşa kalamıyorsunuz. Resmen hapis.
Elbette bu durum olan sevgiyi de bitirir.
Seven bir insan da sürekli sabaha kadar konuşmayı sorun olarak görür. Neden görmesin? Bu insanlar tek yumurta ikizi değil. Eş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?