- 9 Eylül 2008
- 1.054
- 841
- 683
güvensizlik değil.
herşeyi konuşabiliyoruz.
olsa hissederdim ki o da dile getirirdi.
ya adam beni sabah işe bırakıyor evden birlikte çıkıyoruz.
gün içinde iki üç kez uğruyor özledim diye.
çiçek çikolata bırakmak için bile geliyor.
şekerim konu sahibinin avukatı değilim tabiki sen ne kadar güzel aşmışsın bu sorunu inşallah o da aşar hiçbir yuva yıkılmasın herkes mutlu olsun her insan ilişkisini sorumluluklarını farklı yaşar altından kalkacak kadar güçlü olmayabilir dediğim gibi inşallah senin gibi üstesinden gelir
haklısın ama misal bana bu kadar şeyler yapan adama bende kendimi çekemez içimden gelmese bile minnet borcu duyduğum için yapardım sanırım o da o yüzden yapmıştır tam bilemiyorum ki bende pek anlayamadım açıkcası inşallah haklarında hayırlısı olur
Git o zaman arkadaşım biz seni tutmayalim. Sahi bizden beklentin neydi? Bisi mi danismistin?nefes almak.
konuşuyorum defalarca konuştum.Tüm sayfaları okudum acaba derdiniz tam olarak nedir diye tek tek cımbızla aldım diyebilirim kelimeleri. Bence siz öncelikle terapiye gidin böyle erkek gerçekten zor bulunur.Tüm ilgi ve odak sizde bunu yaşamak isteyen binlerce kadın vardır.Konuşmayı deneseydiniz üstü kapalı değil yani'' ben seni özlemek istiyorum '' diye belkide yapmışsınızdır bilemiyorum ama böyle boşanma gibi bir karar özellikle mutlu evliliğinizde hemen alınacak bir karar olduğunu şahsım adına düşünmüyorum.Fazla ilgi evet katılıyorum BUNALTIR,fakat ŞIMARTIRDA....SİZ herikisinin sarhoşluğunu yaşıyosunuz...Lütfen bu güzel uyumlu evliliğinizi boşanma konusuna getirecek hale dönüştürmeyin.Umarım eşiniz anlar ve sizde anlatmayı bilirsiniz.Allah yardımcınız olsunn....
ya çok verip bunaltıyorlar ya mahrum bırakıyorlar..
kafası karışmış evet sevip sevmediğini de bilmiyor sanırım bıkmışlıktan kaynaklı o daAma kendisi seviyorum ve ozenliyim, diyor.
Mecbur hissediyorum, deseydi o zaman da hak verirdim.
Konu sahibinin ya ifade etme tarzi yanlis ya da eksik ya da su an sadece bir buhran yasiyor, aslinda bunalmis falan degil.
Cunku cok celisik.
Neyse, evet dediginiz gibi insallah hayirlisi.
Ama kendisi seviyorum ve ozenliyim, diyor.
Mecbur hissediyorum, deseydi o zaman da hak verirdim.
Konu sahibinin ya ifade etme tarzi yanlis ya da eksik ya da su an sadece bir buhran yasiyor, aslinda bunalmis falan degil.
Cunku cok celisik.
Neyse, evet dediginiz gibi insallah hayirlisi.
sevmediğim kanısına nasıl vardınız?Seven bir adam ve sevmeyen bir kadın...
Sizi boğan eşinizin 'fazla' sevmesi değil.
Sizin ona verebilecek bir şeyinizin olmayışı.
Kendinizi kandırmaktan vazgeçin.
Sorun eşinizde değil, sizin körelmiş ve sıkılmış duygularınızda....
Bunu ufak uyarılarla, uzlaşmaya çalışarak çözebilirsiniz ama siz çözmek istemiyorsunuz çünkü sevmiyorsunuz.!
Bir de dipnot ekleyeyim, evi terkeden olmanız boşanma sürecinizde aleyhinizedir.
yurt dışında eğitim almış ve ziyadesiyle gözleri açılmış bi adamdı ben onu tanıdığımda..bu tür erkeklerin fazla deneyimi yoktur ilşki anlamında bence.
gözleri açılırsa fena
şaka değil.Ne olur bana şaka yaptığını söyle
ben kaybedecek olduklarımın farkındayım aslında.konuşmak değil canım git başka yerde kal mesela eğer hala düzelmezse boşanacağını net bir şekilde ifade et ve bu arada sende neler kaybedeceğinin farkına varırsın bence
malesef beni kocasının kıymetini bilmeyen kadın ilan ettiler.
sevmediğim kanısına nasıl vardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?