kocam'a.

Cidden gercek hayatta varmi boyle kocalar allahim kendimi cok degersiz hissettim ben simdi ya gerckete yok diye inandirmistim kendimi oysaki uzulmemek icin

Ama kendisi seviyorum ve ozenliyim, diyor.
Mecbur hissediyorum, deseydi o zaman da hak verirdim.

Konu sahibinin ya ifade etme tarzi yanlis ya da eksik ya da su an sadece bir buhran yasiyor, aslinda bunalmis falan degil.
Cunku cok celisik.
Neyse, evet dediginiz gibi insallah hayirlisi.
Ama kendisi seviyorum ve ozenliyim, diyor.
Mecbur hissediyorum, deseydi o zaman da hak verirdim.

Konu sahibinin ya ifade etme tarzi yanlis ya da eksik ya da su an sadece bir buhran yasiyor, aslinda bunalmis falan degil.
Cunku cok celisik.
Neyse, evet dediginiz gibi insallah hayirlisi.

konuşuyorum defalarca konuştum.
elimde olan birşey değil.
elim dursa dilim durmuyor dilim dursa ayaklarım kendini senin yanında buluyor diyor.

bence beraber terapiste gidin. ortada bence de bir sorun gorunuyor ama iyilestirmeyi denemeden bosanmak niye? Esiniz terapi gorup biraz daha personal space birakmayi ogrenirse, ideal evlilik olur iste. bence ogrenebilecek bisey.

bir de merak ettim, cocukken filan annesine de cok duskun muymus acaba?

ya çok verip bunaltıyorlar ya mahrum bırakıyorlar..

Aynen sorun da bu ayar yok.Ortasi yok.

Hem neden bu kadar tepki gosterildi anlamadim simariklik falan diye.Burda bir uye sevgilimi ilgiden bogdum,terketti diye konu acsa,adami biraz rahat birak,tasmasini cikar,nefes alsin,senden ayri bir hayati da var diye laf ederdik.Ne degisti simdi? Konu ayni konu.Roller farkli sadece.(Sunu da belirtiyorum ki bosanma cozum degil)

kafası karışmış evet sevip sevmediğini de bilmiyor sanırım bıkmışlıktan kaynaklı o da

sevmediğim kanısına nasıl vardınız?

bu tür erkeklerin fazla deneyimi yoktur ilşki anlamında bence.
gözleri açılırsa fena
yurt dışında eğitim almış ve ziyadesiyle gözleri açılmış bi adamdı ben onu tanıdığımda..
yani benle yaşayarak öğrenmedi.

ozaman seviş şekli bu sizden ayrılırsa sanırım yeni eşini de aynı derecede sevecek,herkesin seviş şekli farklı napalım

sevginiz bittiyse bence de boşanmanız mantıklı.
fakat eşinizle açıkça konusmak yerine ortak avukatınızla gorusmeler falan... eger gercekse konunuz davranısınız , planlarınız vs hic samimi degil.
benden önce bir yabancının bu kararı duydugunu bilsem zaten kabullenecegim şeye dünden razıymıs gibi davranırım, kalan degerini de yitirir o kişi.

bir de avukat neden eşinizin hiddetinden korkuyor?
o kadar kontrolsuz birisi mi?
sevginizin bitmesi bu durumda cok daha anlasılır, heyecanı kaybetmenin ötesinde can telaşına düsme gibi oluyor çünkü.

konuşmak değil canım git başka yerde kal mesela eğer hala düzelmezse boşanacağını net bir şekilde ifade et ve bu arada sende neler kaybedeceğinin farkına varırsın bence
ben kaybedecek olduklarımın farkındayım aslında.
kafam karışık olduğundan sanırım kendimi çok iyi ifade edemiyor olabilirim.

Ancak asosyal veya ozguvensiz bir insan esine bu kadar bagimli yasayabilir...sizin esiniz de bence bunlardan biri...o yuzden artik esinizi sevmiiyorsunuz..belki guclu degil de zayif yapida oldugu icin...(dogada bile hayvanlar icgudusel olarak en gucluyu secmeye programlanmistir) kimse asosyal ve zayif es sevmez...siz de seviyorum diyerek kendinizi kandirmayin bence..

malesef beni kocasının kıymetini bilmeyen kadın ilan ettiler.

Bak guzel arkadasim eger boyle devam edersen ilgiye ac kadin cok disarida boyle hassas ve duygusal adam boslukta boyle kadinlarin hemen odaginda olur bunu farkeden kadin da asla birakmaz bu kozu eger seviyorsaniz esinizi terketmek degil de cozm yolu bulmayi denemelisiniz, yoksa delirecek derrecede yipranmalariniz baslar bir baskasiyla oldugunu bildiginiZde , yapma bunu kendine derim bence yazik sana da bu evlilige de ne gerek var otel odasi bilmm ne , adam aldatmis dovmus olsa neyse ama yakisik alirmi sence bi tersnden dusun onur kirici olmaz mi guzel arkadasm

sevmediğim kanısına nasıl vardınız?

Seven bir kadın, kocasının şehir dışındayken onunla sabaha kadar konuşmasını sorun olarak görmez.
Seven bir kadın, iş yerine çiçek- çikolata yollayan eşinden bu konuda şikayet etmez.
Hele de yatarken saçlarımı okşuyor vs vs diye serzenişte bulunmaz.
Farkında mısınız, adamın yaptığı jestleri sorun olarak görüyorsunuz.
Bu sevgisiyle size bir kısıtlama getirmemiş, güven problemi yok, ilişkilerinize karışmıyor ve en önemlisi özgürlüğünüz elinizde bu sevgiye rağmen.
Çözüm inanın çok basit ama siz denemek istemiyorsunuz, yineliyorum çünkü 'sevgi' diye bir duygunuz kalmamış eşinize...

konu shıbı konu acerken yazsan keske nedenlerını agzından cımbızla laf alınmış tek tek sayfaları okuyup bıraz anladım olayı senı ılgı bogmus bunaltmıs ama boşanmak ılgınc neyse hayırlısı hakkında

seni bukadar seviyorsa keşke istediğin gibi davranabilseydi eşin ... ama inşallah barışırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…