- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
aynen öyle sen bu aceleciliğini bir kenara bırak biraz uzaklaş zaman ver bu devirde böyle eş bulmak zor eminim kıymetini bileceksin eşin de dozunu ayarlamayı zamanla öğrenecektir sadece durumun ciddiyetinin farkında değil bunu göstermelisinsanırım zamana ihtiyacım var.
o zaman böyle zaman da çekip gitmek haksızlık olmaz mı bir de böyle düşün .. sen zaman ver o herşeyin ilacı olurçok çabuk kırılıyor ve inciniyor.
onu üzmeyi hiç istemiyorum.
biz çok zor zamanlar yaşadık o bana hep destek olup yanımda oldu.
asla hakkını ödeyemem.
malesef beni kocasının kıymetini bilmeyen kadın ilan ettiler.Öeh bu ne yaw, hakkaten saglam kavga sebebiymis. Bosanip bosanmama isini siz bilirsiniz tabi de dovmuyor, cicek aliyor diye opup basina koymak cok değişik kafaymis, sallamayin.
kocam;
bu sabah evden çıktığım da yatıp uyuduğunu biliyorum..
basit bir tartışma olduğunu ve akşam herşeyin düzeleceğini sandığını da biliyorum..
ben bu gece o evde olmayacağım.
şehrin herhangi bi yerin de herhangi bir otel odasında dinleniyor olacağım..
bu akşam yine beni almak için iş çıkışına geleceğini de biliyorum.
geldiğin de de olmayacağım..
çoktan gitmiş ve bana ulaşmanı engellemiş olacağım..
bugün avukatımızla görüştüm.
boşanmak istediğimi ve avukatım olmasını teklif ettim..
seni tanıdığından ve hiddetinden korktuğundan olsa gerek,
çisem hanım ben o davaya bakamam,
mümkün değil hem siz birbirini seven iyi bir çiftsiniz dedi.
sanırım şimdi kendime,
yepyeni bir avukat bulmam gerek.
yani demem o ki;
kirpiğine rüzgar değse dünyayı yakarım dediğin o kadın gitti.
arkasına bakmadan,
herşeyi sen de ve senle bırakarak,
en çokta seni bırakarak gitti..
umarım..eşimle üniversitede tanıştık ve beraber büyüdük diyebilirim.. sene 1998'den bu yana...
benimde malesef böyle bir problemim olmuştu, hatta bu sebepten bı ara ayrıldım ondan.. ne demek ıstedıgınzı anlıyorum...hatta ben bı defasında arkadaslar falan da var o kadarrrrr ilgileniyo ki boguyo farkında degıl, ayaga kalktım oda askım nooldu dedı oda ayaga kalktıı, bende '' wc'ye gitcem gelcenmi dedımm... o derece gerilip onuda kendımıde rezıl etmıstım... fazla ilgi insanı boguyor malesef... nefes alamadıgın oluyor...allahtan şimdi bogacak derecedee degıl :)
umarım sızde orta yolu bulursunuz.. çünkü biliyorum bunlar hep bazı ınsanların ozlem duydugu ve özendiği şeyler..
Ah keskekeşke bende böyle sevilsem...
ya çok verip bunaltıyorlar ya mahrum bırakıyorlar..Mubalaga etmiyorsan esinin yaptiklari benim gibi ilgi manyagi birini bile bogdu.Bu konuda hakli olabilirsin.Belli bor zamandan sonra bu uzerine dusmeleri batmaya baslamis sana o da belli.
Ama cozum bosanma degil.
Eyyy cana can katan Rabbim su cinslerin bir ortasi yok mu ?
nefes almak.SİZ TAM OLARAK NE İSTİYORSUNUZ BAĞYANNNNNNNNN
Owww Rusya'ya giden donmez diye biliyordum :)vallahi şaka yapmıyorum beni burda topa tutuyorlar.
ya adam rusyaya gitti iş için iki haftalığına
bir haftanın sonunda çıktı geldi dayanamadım diye.
bak ailemde ki herkes eşin sana çok düşkün daha ne istiyorsun diyor.
ama bunu ancak yaşaman gerek.
sürekli konuşuyoruz ve azalmıyor artıyor.aynen öyle sen bu aceleciliğini bir kenara bırak biraz uzaklaş zaman ver bu devirde böyle eş bulmak zor eminim kıymetini bileceksin eşin de dozunu ayarlamayı zamanla öğrenecektir sadece durumun ciddiyetinin farkında değil bunu göstermelisin
Ne olur bana şaka yaptığını söylebaşta dünya senin etrafında dönüyor sanıp mutlu oluyorsun sonra,
yorulup tükeniyorsun.
adam iş için şehir dışına çıkıyor,
beni arayıp sabaha kadar görüntülü konuşuyoruz..
sürekli çok özlüyorum modunda.
denedik daha önce birlikte yaşadığımız zamanlar da da denedik.o zaman böyle zaman da çekip gitmek haksızlık olmaz mı bir de böyle düşün .. sen zaman ver o herşeyin ilacı olur
bir kadın gider arkasına bakmadan sesiz sedasız gider hemde evet ama bu yorulmuş olmaktandır aldatılmış olmaktandır kırılmaktandır bir kadın yine gider illa evli olmasıda şart değildir gitmesi için onuda başka insanlar kırmıştır bunaltmıştır daha doğrusu heri nnsan bazen çekip gider yine bu sebeplerden fakat ben sevgiden boğulunupta bu ndenli çerkip gideni ilk kez gördüm sizi anlıyor ve kınamıyorum ama otel odalarına varıncaya kadar o evden çekip gitmek bu yüzden kusura bakmayında çok saçma.eşinizle yüz yüze konuşun ve boşanın o adam bence o evi terketmenizi değecek kadar bişey yapmamış.
hayır ben hep sevecen ve ilgilim ona karşı.sizin ilgisizliğiniz onu bu hale getirmiş olamazmı,o davranmadan soğuk duruyordunuz belkide.bu davranışını kamçılayan bir kaçış var bence
konuşmak değil canım git başka yerde kal mesela eğer hala düzelmezse boşanacağını net bir şekilde ifade et ve bu arada sende neler kaybedeceğinin farkına varırsın bencesürekli konuşuyoruz ve azalmıyor artıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?