kocam'a.

sanırım zamana ihtiyacım var.
aynen öyle sen bu aceleciliğini bir kenara bırak biraz uzaklaş zaman ver bu devirde böyle eş bulmak zor eminim kıymetini bileceksin eşin de dozunu ayarlamayı zamanla öğrenecektir sadece durumun ciddiyetinin farkında değil bunu göstermelisin

çok çabuk kırılıyor ve inciniyor.
onu üzmeyi hiç istemiyorum.
biz çok zor zamanlar yaşadık o bana hep destek olup yanımda oldu.
asla hakkını ödeyemem.
o zaman böyle zaman da çekip gitmek haksızlık olmaz mı bir de böyle düşün .. sen zaman ver o herşeyin ilacı olur

Öeh bu ne yaw, hakkaten saglam kavga sebebiymis. Bosanip bosanmama isini siz bilirsiniz tabi de dovmuyor, cicek aliyor diye opup basina koymak cok değişik kafaymis, sallamayin.
malesef beni kocasının kıymetini bilmeyen kadın ilan ettiler.

sizin ilgisizliğiniz onu bu hale getirmiş olamazmı,o davranmadan soğuk duruyordunuz belkide.bu davranışını kamçılayan bir kaçış var bence

Tüm sayfaları okudum acaba derdiniz tam olarak nedir diye tek tek cımbızla aldım diyebilirim kelimeleri. Bence siz öncelikle terapiye gidin böyle erkek gerçekten zor bulunur.Tüm ilgi ve odak sizde bunu yaşamak isteyen binlerce kadın vardır.Konuşmayı deneseydiniz üstü kapalı değil yani'' ben seni özlemek istiyorum '' diye belkide yapmışsınızdır bilemiyorum ama böyle boşanma gibi bir karar özellikle mutlu evliliğinizde hemen alınacak bir karar olduğunu şahsım adına düşünmüyorum.Fazla ilgi evet katılıyorum BUNALTIR,fakat ŞIMARTIRDA....SİZ herikisinin sarhoşluğunu yaşıyosunuz...Lütfen bu güzel uyumlu evliliğinizi boşanma konusuna getirecek hale dönüştürmeyin.Umarım eşiniz anlar ve sizde anlatmayı bilirsiniz.Allah yardımcınız olsunn....

umarım..

ya çok verip bunaltıyorlar ya mahrum bırakıyorlar..

Senin bize aşk tutku çok sevme diye anlatıp örneklendirdiğin şey sandığın şey değil, zira aşk bu değil, adamda olan marazi bi bağ sadece, tehlikeli de bence, velev ki ayrıldın gerçekten ki sanmıyorum, sana fiziksel zarar vermese bile hayatına yeni biri girse ona verir hayatında kimse olmasa her yerde karşına çıkıp yollarını kapatır, ya da kendine bişey yapar, aşk bu mu?

Seven bir adam ve sevmeyen bir kadın...

Sizi boğan eşinizin 'fazla' sevmesi değil.
Sizin ona verebilecek bir şeyinizin olmayışı.
Kendinizi kandırmaktan vazgeçin.
Sorun eşinizde değil, sizin körelmiş ve sıkılmış duygularınızda....
Bunu ufak uyarılarla, uzlaşmaya çalışarak çözebilirsiniz ama siz çözmek istemiyorsunuz çünkü sevmiyorsunuz.!

Bir de dipnot ekleyeyim, evi terkeden olmanız boşanma sürecinizde aleyhinizedir.

Owww Rusya'ya giden donmez diye biliyordum :)
Masallah sizin ki basmis erken gelmis.

sürekli konuşuyoruz ve azalmıyor artıyor.

Ne olur bana şaka yaptığını söyle

Ben once ocerik yazilmayinca bisi yapti adam sanip insallah kiymeetini anlar demistim ama yok simdi anladm olayi arkadasim cok hakli yazmissin tebrikler

sizin ilgisizliğiniz onu bu hale getirmiş olamazmı,o davranmadan soğuk duruyordunuz belkide.bu davranışını kamçılayan bir kaçış var bence
hayır ben hep sevecen ve ilgilim ona karşı.
karakter olarakta soğuk bi yapım yok.

sürekli konuşuyoruz ve azalmıyor artıyor.
konuşmak değil canım git başka yerde kal mesela eğer hala düzelmezse boşanacağını net bir şekilde ifade et ve bu arada sende neler kaybedeceğinin farkına varırsın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…