kocam'a.

yok canım inandımm dalga geçiyorsun sandımm.. ama haklısınn bu kadar ilgi aşkı yorarr.. aşkta bazen üzüntü bazen kavga, bazen kavganın getirdiği tutku aşkı canlı tutarr..

Bence de bisanilmali bana gore bu evlilik o adama haksizlik onun o yogun ilgisine sizin tabirinizle bunaltmasina deli olcak coookk kadin var
siz yogun ilgiden bunalmis olabilirsiniz yalniz kalmak istiyoda olabilirsiniz anlarimda hem seviyorum hem bunaldim ayrilcam demek nasil bi celiski..bence bu evlilik biterse esin seni ne kadar cok severse sevsin baska biriyle gayet mutlu olur cunku kadin en basta yogun ilgi ister cok nadirdir bunalip tek takilmak isreyecek kadin..bence siz kendinize sunu sorun olurda ayrilirsaniz karsiniza cikcak baska biriyle siz mutlu olabilcekmisiniz sonucta herkesin turlu turlu huyu var ve kimse kocasiyla mukemnel diye evli kalmiyo onemli olan degistirmeye gucunun yetmedigi seyleri kabullenmek tabi seviyosannn

İlk başta garipsedim ama uyurken bile sürekli öpmesi temas halinde olması bir süre sonra gerçekten boğar insanı yani .. Daha belliki çok şey yaşamış konu sahibi
eşimde sürekli dokunma ihtiyacı var nereye dokunduğunun önemi yok o dokunsun kafi.

başkalarıyla zaman geçirebiliyorum.
ben yalnızca kendimle kalmak istiyorum..
yani uyuyorken uyandırılmak istemiyorum.

Babanıza temizliğe gittiğinizde dahi yanınıza geldiğini veya sürekli işyerinize geldiğini belirttiğinize göre başkalarıyla da vakit geçiremiyorsunuz.

Ama siz anladığım kadarıyla eşinizin sorunlu olduğunu değil de size deli gibi aşık olduğunu duymak istiyorsunuz.

Onu da ben söyleyemem.

kocamı seviyorum.
benim tek sorunum sürekli mıc mıc olmak istemiyorum.
ilgiden boğulmak istemiyorum.
sürekli aynı şeyleri yazıyorum lakin kimse beni anlamıyor..

Eşiniz size bağımlı resmen, eleştirilmişsiniz ama anlayabiliyorum sizi. Uykudan uyandırılmak ne demek ? Kimin hoşuna gider böyle birşey her insanın biraz yalnız kalmaya kendini dinlemeye ihtiyacı vardır bu şımarıklık falan değil bildiğiniz ihtiyaç, bu ihtiyaç giderilmediğinde de insan yorulur, bıkar, boğulur öyle ki nefes alamaz hale gelir. Evlilik demek bu değil herkesin özel bir alanı olmalı hem sosyal hayatında hem de evde, hatta daha da çok evde. Ben de size eşinizden habersiz evden ayrılmamanız gerektiğini söyleyeceğim arkadaşlarınızdan, ailenizden birisi yok mu ikiniz de bir aradayken konuşacak ?

yerinde olsam ben de boşanırdım, korkardım, neden korkardım biliyo musun bu adamı bigün sevmemekten ve bu nedenle boşanmak zorunda kalmaktan, ne rahat verir ne huzur ne de yeni bi aşk şansın olur

teşekkür ederim.

dayanamıyor.
tamam diyor ama yine yapıyor.

cımbızla alıyoruz resmen ağzından yazınca rahatlamıyorsun bence sen yazıp kaçınca rahatlıyorsun

eşimle konuşuyoruz.
ayrı programlar yapıp uyguluyoruz.
ama o sürekli herşeyi birlikte yapalım istiyor.

benimki de değişmez.

Bu kadar takati kendinde buluyor mu cidden?
Hic mi yek takilmiyor bu adam?
takılıyor.
arkadaşlarıyla maça gidiyor,
farklı aktivitelerde bulunuyor ama en fazla maksimum iki üç saat sonra geliyor.
napayım ki onlarla karımla zaman geçiririm diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…