terapisti deneyebiliriz.terapistten başka kimse sana bişey öneremez heralde, lafla olmuyorsa ilaçla tedavi olsun marazi bi bağ daha önce de yazdım sevgi bu değil
Cidden gercek hayatta varmi boyle kocalar allahim kendimi cok degersiz hissettim ben simdi ya gerckete yok diye inandirmistim kendimi oysaki uzulmemek icin
hayır hepsi yaşıyor.eşin annesini veya babasını erken yaşta kaybetti mi merak ettim.
yok canım inandımm dalga geçiyorsun sandımm.. ama haklısınn bu kadar ilgi aşkı yorarr.. aşkta bazen üzüntü bazen kavga, bazen kavganın getirdiği tutku aşkı canlı tutarr..vallahi şaka yapmıyorum beni burda topa tutuyorlar.
ya adam rusyaya gitti iş için iki haftalığına
bir haftanın sonunda çıktı geldi dayanamadım diye.
bak ailemde ki herkes eşin sana çok düşkün daha ne istiyorsun diyor.
ama bunu ancak yaşaman gerek.
eşimde sürekli dokunma ihtiyacı var nereye dokunduğunun önemi yok o dokunsun kafi.İlk başta garipsedim ama uyurken bile sürekli öpmesi temas halinde olması bir süre sonra gerçekten boğar insanı yani .. Daha belliki çok şey yaşamış konu sahibi
başkalarıyla zaman geçirebiliyorum.
ben yalnızca kendimle kalmak istiyorum..
yani uyuyorken uyandırılmak istemiyorum.
bence bu yazdıklarınız ve daha bircok mesajınız bir erkekte şahsen arayacagım özellikler degil (sosyallik haricinde)
fakat sizin icin onemli mi?
eger oyle ise tam olarak rahatsız oldugunuz sey nedir?
size yapışık degil ama cok ilgili, her seyi dengeli bir adam... mukemmel (?) kocise sahipsiniz fakat siz reddediyorsunuz, bunu mu anlatmaya calısıyorsunuz?
ilk mesajınızda deseniz ki eşim cok iyi biri ama sevgimi kaybettim bosanmaya karar verdim, cok daha makul bir konu olurdu bence.
sizin ne istediginizi tam bildiginizi pek sanmıyorum...
hatta konunuzun "ego ego!" diye bagırıyor gibi bir hali var.
teşekkür ederim.Ya mesela şöyle bir şey var arkadaşlar. Sanki biz kocalarımıza çok ilgi gösterdiğimiz de onlarda of, puf etmiyor mu ediyor. Hatta kendilerini geri çekmiyor mu. Hatta ve hatta çok ilgiden başka şeylere sarıp, beni sıkıyor bunaltıyor demiyorlar mı? Boşanmak isteyen bir sürü erkek bile var. konu sahibinin kocasının yaptığını, bayanlardan birinin yaptığını düşünün. Demezmiyiz ki " bu ne böyyle mıc, mıc, adamı rahat bırak, hatta kaçsa ancadır, adam iyi dayanıyor" diye. Eeee bu olayı da bayan erkeğe değil de, erkek bayana yapıyor. O da bunalabilir yani. Birde öyle düşünelim değil mi?
can güvenliğimden endişe edecek birşey yok.sizin anlattığınız tip kesinlikle hasta bir tip tedavi şart,can güvenliğinizden endişe edin bence
dayanamıyor.Nefes almak için boşanmayi mi tercih ediyorsunuz?
Duygularınızı anlıyorum. Sizin sadece kendinize biraz zaman vermeniz gerek, bu ayrılmak değil ama. Çok fazla biriktirip kendinizi şişirmişsiniz. Böyle olduğu için de anlaşılması zor bi patlama yaşıyorsunuz.
Tavsiyem bu bunaliminizi eşinizle paylaşın cok sevdiğinizi ama çok sıkıldığınızı anlatın. Sizi kaybetmemek için kendini bir süre geri cekecegine inanıyorum.
Konu sahibi eşini uyarmış mı?
Ben yalnız kalmak istiyorum, bugün ayrı zaman geçirelim demiş mi?
Eşine bu konudaki rahatsızlığını dile getirip, bir süre benliği ile başbaşa olmaya ihtiyacı olduğunu anlatmış mı?
Kimse kusura bakmasın, bunun adı sevgi yoksunluğudur.
Benim eşim böyle bir adam ve ben kendime yalnız zaman ayırabiliyorum!
Yeri geliyor, eşimi uyarıyorum, yeri geliyor geç yatıyorum.
Bazı akşamlar, bir odada tek başıma kitap okuyacağımı ve kesinlikle rahatsız etmemesi gerektiğini 'sert' bir şekilde dile getiriyorum.
Kimi zaman, akşama kadar arama dışarıda olacağım, gezeceğim tek başıma diyorum.
Sadece bir mesaj atarak gittiğim yeri ve merak etmemesi gerektiğini belirtip, yalnız zaman geçirebiliyorum.
Onu arkadaş gruplarıyla olan programlara dahil edip, hemen kendime bir program yapıyorum.
Dönme ihtimaline karşılık evde olmamak adına.
Bunun gibi daha çok şey sıralayabilirim.
Kısaca, bunların hiçbiri 'hapis' değildir.
Prangalara vurulmuş bir durum söz konusu değil, trajedi yaratmayın böyle bir konuda.
Buradaki sorun, eşiyle zaman geçirmeye çalışan bir eş.
Çünkü konu sahibi, bütün memnuniyetsizliğini ve tatmin olmayışını adamın her hareketinde belli ediyorsa, üzerine daha fazla gelmesine yol açıyor.
Uyurken bile ses çıkarmıyor, 'dayan bir şey deme' ifadelerinden bunu anlıyoruz.
Eğer düşüncelerini sözlere dökebilse, sorun kalmayacak.
can güvenliğimden endişe edecek birşey yok.
benimki de değişmez.valla seni çok iyi anlıyorum. inanmayacaksın belki ama aynı durumdayım şu anda. eşimle uyanık olduğu tüm saatler dipdibeyiz. wc gitmek için kalktığımda nereye diyor. tuvaleteeee diye bağırıyorum. yemek yapamıyorum, yanımdan gitme diyor. zorla kalksam kaç dk sürer diye soruyor. vs vs. geçici olduğunu düşünmüyorum 9 senedir böyleyiz. şikayetçi de değilim pek. yalnız kalmak için uyuduğu zamanları tercih ediyorum. kendimi dinleyebiliyorum. üstelik 5 de çocuk var. değişmedi...
takılıyor.Bu kadar takati kendinde buluyor mu cidden?
Hic mi yek takilmiyor bu adam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?