kocam'a.

Herseyin fazlasi bunaltiyor tatlim.

eşime ne kadar deli divane aşık olsam da senin şu yaptığını yapsa bana bağrıma taş basar çeker giderdim bir daha da asla suratına bakmazdım!

evet kabul ediyorum sonunda çok acaip bir kocan var hala senin şımarıklığına tahammul ediyor!

Birkaç gün hasret kal kıymetini bilmek için. .

Hala simariklik oldugunu dusunenler var.
Aynini yasiyor olsaydiniz ne hissettigimi anlardiniz..

Fazla ilgi , istemediğiniz, yalnız kalmak istediğiniz halde yanınızdan ayrılmaması çok yorucu.. Hak verdim size.
Fakat inanın ki şuan sizi istemediğini, biraz uzaklaşmak istediğini söylerse şaşkına uğrar, içiniz cız eder.. Bir kaç hafta sonrada gelsede yine aynı davransa demeye başlarsınız. Sonra bu ilgiyi başka kadına vermeye başlarsa hayatınızın sonu geldi gibi düşünürsünüz.
İnsanoğlu işte..

Eşinizle ciddi bir şekilde konuştuğunuzu düşünmüyorum. Eğer net konuşsaydınız, konuşamıyorsanız mektup yazsaydınız kendini daha çok sınırlardı.
Kavga ile değil, çok konuşarak, sitem ederek değil doğru bir şekilde ifade ederek anlatabilirsiniz derdinizi.

dönüşü yok mu

Bu aksam konustuk.
beni anladigini düşünüyorum.
Anlamamis olsaydi birlikte kalalim derdi..
bi telefon uzagindayim deyip gitti.

Arabasi otoparkta

resmen film izledim ben bugün bu konuda. evet evet resmen film.hani şu yabancı aşk filmleri olur ya. çiftler gezerler eğlenirler sonra bi süre düşünelim deyip yalnız kalırlar falan.

bi kere eşinizin davranışı çoğu erkeğin yapısına aykırı, çünkü o durumda olupta amaaan nerde kalırsan kal ne halt yersen ye olayı bu hale getirdiysen ben daha niye uğraşayım vs. diyecek bi sürü erkek müsveddesi var. her durumda yanında olmak böyle bişey demek ki. Karaktere bak valla helal olsun

Konu sahibi haklı bunalmakta ama ben adama üzüldüm ya. Eve bile gitmemiş bugün istenmediği halde. Bence bu sorun böyle çözülmez bir terapiste falan gidin. Eşinizin şimdi öyle olduğuna bakmayın bu olay içinde bir yara olursa giderek büyür ve bir bakmışsınız tam tersi olmuş. Bu sefer ilgi istiyorum diye evi terk etseniz arayıp soran bile olmaz.

Onun gerçekten çok guzel bi yuregi var cok merhametlidir.
hep koruyup sahip cikar.

Gidecegiz.
konustuk ve bizim icin yararli oldugu kanisina vardik.
flort donemimizde de gitmistik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…