Herseyin fazlasi bunaltiyor tatlim.54 sayfa yazacak ne bulundu bu konuya bilemiyorum..
ilk ve son sayfayı okudum.
konudan anladığımı özet geçiyorum; kocam beni deli gibi seviyor ama ben yoruldum. bensiz yapamaz ilgiden bıktım, eli kolu hep benim üstümde, ay şuan eli üstümde olmadan yatıp dinleniyorum, şımarıklıktan bunalımdayım şuanda. biraz da kadınlar klübunde ilgi görmek istiyorum vb.
bence...
Teşekkürler.Kocasinin kendisini cok sevmesinden rahatsiz olan bir es! Sizin yaptiginiz simarikliktan baska birsey degil!
Hala simariklik oldugunu dusunenler var.eşime ne kadar deli divane aşık olsam da senin şu yaptığını yapsa bana bağrıma taş basar çeker giderdim bir daha da asla suratına bakmazdım!
evet kabul ediyorum sonunda çok acaip bir kocan var hala senin şımarıklığına tahammul ediyor!
Kiymetini biliyorum.Birkaç gün hasret kal kıymetini bilmek için. .
Ben öyle düşünmedim dedim ya bu konuyu kocami çok bunaltiyorum diye açsaydin tersinden yani ruh hastası olmakla bile suçlanirdin
dönüşü yok mukocam;
bu sabah evden çıktığım da yatıp uyuduğunu biliyorum..
basit bir tartışma olduğunu ve akşam herşeyin düzeleceğini sandığını da biliyorum..
ben bu gece o evde olmayacağım.
şehrin herhangi bi yerin de herhangi bir otel odasında dinleniyor olacağım..
bu akşam yine beni almak için iş çıkışına geleceğini de biliyorum.
geldiğin de de olmayacağım..
çoktan gitmiş ve bana ulaşmanı engellemiş olacağım..
bugün avukatımızla görüştüm.
boşanmak istediğimi ve avukatım olmasını teklif ettim..
seni tanıdığından ve hiddetinden korktuğundan olsa gerek,
çisem hanım ben o davaya bakamam,
mümkün değil hem siz birbirini seven iyi bir çiftsiniz dedi.
sanırım şimdi kendime,
yepyeni bir avukat bulmam gerek.
yani demem o ki;
kirpiğine rüzgar değse dünyayı yakarım dediğin o kadın gitti.
arkasına bakmadan,
herşeyi sen de ve senle bırakarak,
en çokta seni bırakarak gitti..
Bu aksam konustuk.Fazla ilgi , istemediğiniz, yalnız kalmak istediğiniz halde yanınızdan ayrılmaması çok yorucu.. Hak verdim size.
Fakat inanın ki şuan sizi istemediğini, biraz uzaklaşmak istediğini söylerse şaşkına uğrar, içiniz cız eder.. Bir kaç hafta sonrada gelsede yine aynı davransa demeye başlarsınız. Sonra bu ilgiyi başka kadına vermeye başlarsa hayatınızın sonu geldi gibi düşünürsünüz.
İnsanoğlu işte..
Eşinizle ciddi bir şekilde konuştuğunuzu düşünmüyorum. Eğer net konuşsaydınız, konuşamıyorsanız mektup yazsaydınız kendini daha çok sınırlardı.
Kavga ile değil, çok konuşarak, sitem ederek değil doğru bir şekilde ifade ederek anlatabilirsiniz derdinizi.
Töbe de kız bulmuşum öyle herifi niye aciyimSonra sende ben gibi konu acmayasin :)
Bilmiyorum.dönüşü yok mu
Arabasi otoparkta
böyle mi oluyor bıkıyormu insan vazgeçiyor muBilmiyorum.
Sanirim zamana ihtiyacimiz var.
ne iyi en azından saygı duyuyorBu aksam konustuk.
beni anladigini düşünüyorum.
Anlamamis olsaydi birlikte kalalim derdi..
bi telefon uzagindayim deyip gitti.
Onun gerçekten çok guzel bi yuregi var cok merhametlidir.resmen film izledim ben bugün bu konuda. evet evet resmen film.hani şu yabancı aşk filmleri olur ya. çiftler gezerler eğlenirler sonra bi süre düşünelim deyip yalnız kalırlar falan.
bi kere eşinizin davranışı çoğu erkeğinin yapısına aykırı, o durumda olupta amaaan nerde kalırsan kal ne halt yersen ye diyecek bi sürü erkek müsveddesi vardır. her durumda yanında olmak böyle bişey demek ki. Karaktere bak valla helal olsun
Gidecegiz.Konu sahibi haklı bunalmakta ama ben adama üzüldüm ya. Eve bile gitmemiş bugün istenmediği halde. Bence bu sorun böyle çözülmez bir terapiste falan gidin. Eşinizin şimdi öyle olduğuna bakmayın bu olay içinde bir yara olursa giderek büyür ve bir bakmışsınız tam tersi olmuş. Bu sefer ilgi istiyorum diye evi terk etseniz arayıp soran bile olmaz.
ne güzel işte yıkma yuvanıOnun gerçekten çok guzel bi yuregi var cok merhametlidir.
hep koruyup sahip cikar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?